Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתוך אחד שעובד בנטווזי'ן, אין שום חסימה בנטוויז'ן לאף תוכנה ולשום פורט.

גם אני גולש דרך נטוויז'ן, חוץ מזה שאני משלם מחיר יותר נמוך אין שום הבדל ביני לבין גולשים אחרים.

ולפי דעתי רוב האנשים שמתלוננים על חסימות ודברים כאלה פשוט לא יודעים להשתמש ולקנפג תוכנות הורדה, ראוטרים ודברים אחרים על המחשב שיכולים להשפיע!

זה קצת מביך האמת התגובה שלך,

או שאתה תמים (מקווה בשבילך)

או שאתה לוייאלי לחברה בצורה עיוורת (מקווה בשבילם)

או שאלוהים יודע מה (מקווה בשבילו)

נטוויז'ן מבצעת QOS אגרסיבי במיוחד, יתכן והכי אגרסיבי בשוק התקשורת המקומי.

אני יכול להריץ לך סניפר על הרשת שלך בבית ולהוכיח לך שכל פאקט עם חתימה של E2DK, או חתימה של טורנט, מקבל טיפול מיוחד, וכל מה שרץ על HTTP מקבל תעדוף

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

damplin:

אתה מזכיר לי את הנציג שדיברתי איתו אתמול מ012. לא כל מה שנאמר לך בהדרכות של הבוקר זה עשרת הדיברות שלך לאותו היום.

חוסמים ועוד איך חוסמים ובטענה שהם לא תומכים בשיתוף קבצים! מבחינתי זה חלק נכבד מהאינטרנט, ואם הם לא מוכנים לספק לי גישה בפס רחב לאותם שימושים אז אין לי כל צורך בהם.

benj: אני הבנתי את הראש המלוכלך של המרוויח הכסף הקל בציבור הישראלי, כמו כן אני אפעל בהתאם. כמו שאמרתי מקודם, לא יראו ממני שקל.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

1) על qos לא דיברתי, זה קיים בכל חברה. דיברתי רק על חסימה ישירה, וגם לא התכוונתי ל 012 שכנראה שהם חוסמים.

2) לא באתי להעליב פה אף אחד, אני בטוח שיש פה אנשים שמבינים יותר, אבל מנסיון שלי יש הרבה אנשים ואני לא מתכוון רק לפורום הזה שמתלוננים לפני שלמדו איך להגדיר את התוכנות האלו.

פורסם

אם אתה רוצה אני יכול לעלות לוג שלי שיראה שהפורטים אצלי אכן פתוחים.

לי אישית אין בעיה שחוסמים אותי אני לא מוריד לרוב אבל כשאני מנסה להוריד פאטצ' מסקן שמוגדר חוקי לשיתוף והפורט סגור זה מתחיל לעצבן.

אודי A4

דימה.

פורסם

כמו שאמרתי - חבר קונסולת PS3 על חיבור של נטוויז'ן ונסה ליגלוש בחנות שלהם או לשחק אונליין - במהלך הפעולות האלו עוד פורטים אמורים להיפתח והם - נ ח ס מ י ם לפי סוג הפקטה והפורט.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
1) על qos לא דיברתי, זה קיים בכל חברה. דיברתי רק על חסימה ישירה, וגם לא התכוונתי ל 012 שכנראה שהם חוסמים.

2) לא באתי להעליב פה אף אחד, אני בטוח שיש פה אנשים שמבינים יותר, אבל מנסיון שלי יש הרבה אנשים ואני לא מתכוון רק לפורום הזה שמתלוננים לפני שלמדו איך להגדיר את התוכנות האלו.

מה זה לא דיברת על QOS

אני ב-QOS יכול להפיל אותך ל-0KBS

אז איך זה לא חסימה ?

אתה עובד בתמיכה ? אם כן אתה פוגש ביום יום 95 אחוז מהאנשים שבכלל לא יודעים להכנס לפורום

פורסם
damplin:

benj: אני הבנתי את הראש המלוכלך של המרוויח הכסף הקל בציבור הישראלי, כמו כן אני אפעל בהתאם. כמו שאמרתי מקודם, לא יראו ממני שקל.

לא הבנתי על איזה ראש את המדבר?, השאלה שלך הייתה איך אתה מתנתק במהלך התחייבות? ואני עניתי לך שאתה משלם את מה שנשאר לך זאת אומרת מס' החודשים שנשארו* סכום לכל חודש ואז אתה יכול להתנתק.

לא מדובר על רווח של כסף קל, מדובר על התחייבות שביצעת ואתה רוצה להפר, על פי חוק אתה צריך לשלם על מה שהתחייבת עליו/אליו.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

לא באופן אישי אבל....

רמת הידע אנשי התמיכה בISP's לרוב נמוכה. במקרה של תקלה תתבקש להוציא את הכבל רשת, לנער ולהחזיר חזרה

אם זה לא עזר - שאלוהים יעזור (באמת. זה מטורף, זמן המתנה ארוך מאוווד, גימגומים בטלפון מצד הנציג וכו').

אחד הנציגים דאג "להסביר" לי בזמנו שQoS משמעותו איכות השירות שהוא נותן לי ואף ציין שאם היו מגבילים לי

את האינטרנט, אז גם הגלישה לוואלה הייתה נפגעת, הרי לא הגיוני שאפשר לחסום לי את באטלפילד2 ברשת בלי לחסום את וואלה ו-ווי נט (מילה במילה).

ידוע שספקיות חוסמות ומתעדפות פורטים. הסיבה המרכזית היא כדי למכור את חבילות הגיימר

הסיבה השניה היא להגביל את השימוש ברוחב הפס.

בכל אופן, על החוזה שחתמתי עם הספקית אין אזכור לQoS,תעדוף,חסימה או הצהרה שהם לא מאפשרים דברים מסויימים.

אני אתחיל לבדוק עם הגורמים המתאימים את החוקיות שבדבר ואעדכן. אם יש כאן בעלי נסיון שמכירים את החוקים בעניין, אשמח לקבל עזרה..

מתן

פורסם

לרוב נציג תמיכה לא יודע על חסימות או דברים מהסוג, איתי 013 מסרבים לדבר, סתם כי בא להם להפיל את האשמות על חברת CISCO ועל הראוטרים הגרואים שלהם (לתענתם)

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...