Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

ברצוני לדעת כיצד ניתן לרכך את עוצמת הטריקה בדלת שלא באמצעות בידוד אקוסטי?

כמובן שהשיטה הכי טובה וזולה היא לסגור בעדינות אבל מה לעשות- החברה חושבת שהדלת שייכת להאמר צבאי.

תודה

פורסם

דניאל אני איתך!

לפניי כמה ימים הקפצתי מישהי מהעבודה הביתה ושהיא יצאה מהרכב היא טרקה את הדלת כ"כ חזק כאילו WTF?! עשיתי לך משהו רע?! נשארתי "לעמוד" שם כמעט חצי דקה עד שעיכלתי מה קרה... רבאק לא חראם?! היא בחיים לא תכנס יותר לרכב שלי!

רפי מדובר ברנו מגאן לדלת עצמה יש משקל כבד והיא נטרקת מעצמה חשבתי אולי אפשר לחזק צירים או לרפד משהו בנועל הדלתות

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אני בעד הצעת חוק, לקטוע את ידו של זה/ו שטורק/ת בחוזקה דלתות של רכב.

תוסיף לזה את סעיף טריקת תא המטען אחרי בדיקה בטחונית בקניונים. אני לא מבין למה צריך לטרוק את מכסה תא המטען כ"כ חזק?! הרי אפשר לסגור אותו עם הזרת. נכון להיום, אין פעם שאני לא אומר לשומרים בחניונים שלא לטרוק את מכסה תא המטען חזק.

פורסם
תתקין ידית כמו אלה שמותקנות במוניות שירות. 8)

גאוני.

אותה בעיה באיביזה 3 דלתות. דלת כבדה שפשוט מבקשת להיטרק כל פעם

פורסם

אני מציע לך רעיון שלפי דעתי יכול לתפוס גם במכונית.

אצלי בטרקטורון בשביל לשכך את המכות שהמגן גחון היה מקבל מהשלדה עצמה ( מעצם החיבור בניהם )

בקפיצות נסיעה וכו' מצאתי במעמקי ארון הכלים מן גליל רצועות כאלו (על עיקרון דבק סלוטייפ/מסקנטייפ) שהן עשויות מכמה מילימטרים של ספוג ומשני הצדדים

פס שניתן לקלף ( מתחת לפס ישנו דבק ) מה שעשיתי זה להדביק את הרצועות האלה בדיוק איפה שהחיבורים לשלדה

על המגן גחון כמובן, ומאז לא שומעים כלום והכל יותר רך ורגוע, תנסה לעשות משהו דומה על הדלת עצמה משהו שיספוג את

המכה ולא יגרום נזק.

מקווה שהרעיון שלי עזר

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

• תוכן חדש...