Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כבר נובמבר, בחוץ יורד גשם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה יותר מתאים (וקיטשי :wink:) מלשבת בבית ולהתענג על יצירת המופת הקלאסית הזאת?

http://www.youtube.com/watch?v=tbkG6Za6w5s דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אני מקווה שתהנו לא פחות ממה שאני נהניתי.

אם מישהו רוצה גם לעקוב אחר המילים => קליק

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כולם שמים עכשיו את השיר + הקליפ הזה כ"לינק" בפייסבוק, מה יש לכם!? :-D

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

חורף 92/3. הימים הם ימי ראשית הMTV

חבורת ילדים בכיתה ו' לא מבינה מה פשר הלהקה המוזרה הזו, שהסולן שלה מומחה בלהסתבך בבעיות ולמה הגיטריסט נראה כמו פודל :roll:

לימים יגדלו החבר'ה וילמדו להעריך את יכולותיו הווקאליות של אקסל לצד סולואי הגיטרה המשובחים של סלאש

אכן קלאסיקה

:mm_yeah:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

גידי גוב.

חורף, השמש נעלמת בחורף וגשם מטפטף על העורף, חורף וקרררר...

גידי גוב בשיאו. קלאסיקה במיטבה.

http://www.youtube.com/watch?v=1f1X7ETT1Q4

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

guns - :mm_yeah:

גוב - :nono:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

גרסאת החורף למזרחים שביננו...

http://www.youtube.com/watch?v=B2CXc1NKVss דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
על נובמבר ריין אפשר להתענג באמת רק ב... נובמבר!

על נובמבר ריין אפשר להתענג לא רק בנובמבר.

ואם כבר, על נובמבר ריין מתענגים בעיקר בפעילות ספורטיבית במיטה.

נ.ב.

נובמבר ריין זה אחד 'השירים'. חופשי.

כיתה ז' כמדומני, האיבה בין אוהבי מטאליקה לאוהבי גאנז מגיעה לשיאה, ממש כמו האיבה בין אוהדות ירדנה ארזי לאוהדות עופרה חזה. מי היה מאמין שהלהקות 'רוק כבד' האלה יוציאו את הבלדות מהטובות ביותר...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
http://www.youtube.com/watch?v=_DYEpNdCyLI דרך יוטיוב

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני מקווה שתהנו לא פחות ממה שאני נהניתי.

שיר מצויין.

חורף 92/3. הימים הם ימי ראשית הMTV

חבורת ילדים בכיתה ו' לא מבינה מה פשר הלהקה המוזרה הזו, שהסולן שלה מומחה בלהסתבך בבעיות ולמה הגיטריסט נראה כמו פודל :roll:

לימים יגדלו החבר'ה וילמדו להעריך את יכולותיו הווקאליות של אקסל לצד סולואי הגיטרה המשובחים של סלאש

אכן קלאסיקה

:mm_yeah:

guns - :mm_yeah:

גוב - :nono:

נובמבר ריין זה אחד 'השירים'. חופשי.

מחזק את המחזקים!

סטפני סימור, הכלה בקליפ (דוגמנית על וחברה, לשעבר, של אקסל), נראית מע-ו-לה!

כמו שכבר כתבתי פעם, הם אחת הלהקות האהובות עליי.

למרבה הפלא, גיליתי אותם מאוחר מאוד, איפשהו בין סוף התיכון לגיוס. כשהייתי צעיר יותר והקליפ הנ"ל שודר ב-MTV, הייתי מעביר ערוץ כי- כמו שביט וחבריו- לא הבנתי מה העניין עם ארוכי השיער הצווחניים הללו.

כמה שטעיתי...

לפני הגיוס וביחוד בתחילת שירותי הצבאי, ניצלתי כל דקה פנויה כדי להשלים את החסר ולהאזין לשירים (או לצפות בקליפים היפים) שלהם. אהבתי מאוד את אוסף ההופעות החיות, LIVE ERA.

אני עדיין מקווה שהם יתאחדו מתישהו- בתקווה בקרוב.

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

מבחינה פורמלית אין מצב שהם יתאחדו, מסיבה פשוטה שההרכב בשם Guns'N'Roses לא התפרק אף פעם. מההרכב של 92 נשארו רק אקסל רוז והקלידן דיזי ריד, וכל החבר'ה שהיו אז, פרשו ופינו את מקומם לחבר'ה אחרים.

מה שכן, גאנז של 92 לא תהיה שוב, ובאמת יהיה מעניין לראות אותם מופיעים.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שביט,

כמו שכתבתי בת'רד שאליו קישרתי, אני רוצה לראות אותם מופיעים בהרכבם המקורי, קרי שנת אלבום הבכורה שלהם (87-88 ).

אני מוכן להתפשר בגזרת המתופף- לא אכפת לי אם זה יהיה סורום או אדלר.

מה שעוד מעצבן בחוסר היכולת שלהם ליישב את חלוקי הדעות ולהתאחד, זאת העובדה שאף אחד מהם לא שכח שום דבר והם עדיין יכולים לתת שואו של פעם בחיים:

לאקסל עדיין יש יכולת ווקאלית מרשימה ויחודית, סלאש ומקיגן עדיין יודעים לנגן, סורום יודע לתופף ואני בטוח שגם איזי לא שכח להחזיק גיטרה ביד (ויותר חשוב: לכתוב ולהלחין שירים).

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

מי שחולם על איחוד בהרכב המקורי (כמוני) יצטרך להתפשר על סורום, שכן אדלר לא לגמרי התאושש משבץ שעבר, כמה מפתיע, עקב עוד מנת יתר.

אגב, עם כל הכבוד לגשמים בנובמבר ולשיר, השיר הטוב ביותר של גאנס, לדעתי (והאהוב עלי בכלל) הוא Estranged. מילים חזקות, 3 סולואים של סלאש - מה עוד אפשר לבקש? 9 וחצי דקות שהרבה מאד פעמים הייתי מסיים אתן נסיעה, בד"כ חזרה לילית מבילוי - הייתה לי נקודה קבועה שבה הייתי מפעיל את השיר והתיאום היה מושלם לחזרה הביתה, כולל חניה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ואני בכלל הצעתי לאישתי שבתור שיר כניסה לחופה נבחר את NOVEMBER RAIN,גם בגלל שהתחתנו באוקטובר ועוד יותר בגלל הסימליות שבו (הכלה מתה!!)....

כמובן שזה הוצע בקטע של צחוק אבל עד היום אני יישן על הספה,בקטע של ברצינות...

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...