Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתה לי את הבעיה ופתחתי פה שרשור וכולם המליצו להחליף פלאגים וחותי הצתה, גם במוסך אמרו את אותו הדבר-החלפתי,אבל הבעיה לא נפתרה,עשיתי גם ניקוי אינז'קטורים וגם לא ממש עזר????כהמנוע קר אז הרכב רועד ולא מגיב טוב בלחיצת גז עד שהוא לא מתחמם,מה זה יכול להיות???

מדובר בסיאט קורדובה 1,6 אוטומט

"עדיף לאבד רגע בחיים מאשר את החיים ברגע"

פורסם

אני מציע לך לבצע ניקוי בית מצערת, ועל הדרך להחליף גם פילטר אוויר.

ברגע שאתה מבצע את הניקוי לבית מצערת תחליף בעלות של כמה שקלים את הצינור וואקום שיוצא מהסעפת יניקה אל מחשב הרכב.

במידה וזה לא יעזור תעדכן, ישנם עוד דברים שיכולים להוות גורם לבעיה. ניקוי בית מצערת והחלפת הצינור אתה יכול לבצע לבד במידה ויש לך מעט רקע טכני.

קובי

פורסם

תוכל להעלות תמונה של הרכב עם המכסה מנוע פתוח?

אני אסמן לך את המצערת, תקנה ספרי קרבורטור ותשפריץ פנימה, לאחר מכן תעביר בו סמרטוט ספוג בספריי קרבורטורים.

בעיקרון הכי טוב לפרק ולנקות בצורה יסודית יותר אבל זה תלוי ברקע הטכני שלך.

מאיפה אתה בארץ? אתה יכול לפנות למוסך רון שמתמחה ברכבים האלו הוא יפתור לך את התקלה.

נ.ב

אם תערוך חיפוש בפורום על ניקוי בית מצערת אני בטוח שתמצא כמה אנשים שעשו זאת ודאגו לצלם זאת.

קובי

פורסם

טוב אז היתי במוסך רון,הוא בדק דרך המחשב האם יש תקלה והמחשב הראה שיש בעיה בחיישן "הייסנסור" משהו כזה,מסתבר שזה היה הטיימינג-הוא פשוט לא הורכב נכון, 2 שיניים לא במקום,אחרי שהרכיבו את הטיימינג נכון באמת הורגש הבדל ,בידיוק לפני חודש עשיתי טיימינגף פאק!!! איך נסעתי חודש אם טיימינג לא תקין(ד"א הטיימינג הורכב במוסך אחר-"מורשה צ'מפיון"לא נפרט את שמו). אז האוטו עכשיו מגיב ללחיצת גז קטנה אני מרוצה מעבודה אבל ניראה מה יהיה מחר בבוקר.

"עדיף לאבד רגע בחיים מאשר את החיים ברגע"

• ספונסר פורום
פורסם

התקלה אצלך הופיע על חיישן הול שברכב הזה משמש כחיישן גל זיזים

תפקידו לדווח ליחידת הבקרה על מיקום צילינדר 1 לצורך תאום ההזרקה,

במנוע קיים גם חיישן גל ארכובה שמדווח על מהירות הסיבוב ,

כאשר רצועת התיזמון אינה מותקנת נכון קיים הפרש בין מיקום גל הארכובה

לבין מיקום גל הזיזים ,יחידת הבקרה לא יודעת שהתיזמון לא הותקן נכון

ומדווחת על תקלה בחיישן גל זיזים .

במקרה של הרכב הזה פיספוס של שתי שיניים .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...