Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה תחת השפעת אלכוהול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו, או שמנהלי הפורום ימחקו אותי או שפשוט אנשים פה יקבלו אותי..

זה אני.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

1 STREETRACER, אחי, עזוב שטויות. גישה או לא גישה, יש לך אוטו, אתה אוהב לנהוג, ברוך הבא. שתייה בפריז'דר.

2 אני באמת לא מבין אנשים שנוהגים שיכורים או מסוממים. ניחא שאתה אידיוט, אבל למה לפגוע באחרים?

יש כאן אנשים שמכירים מישהו שהיה בעבר חבר טוב שלי (נדמה לי שרשום כאן כחבר פורום). הבן אדם עבד. חסך. מצאתי לו VTS של לקוח שלי - ח-ד-ש-ה בניילון. היסטוריה מלאה. ללא תאונות. הרכב קיבל מע' פליטה, קפיצים ובולמים והיה אחד הVTS היפות יותר בכבישי ארצנו (מה גם שוי אר שש שהעיזו להתחצף לPSA קטנה קיבלו את המגיע להם). ואז הבן אדם בילה יום שישי אצל חברים משותפים שלנו. עשה מה שעשה שם (משהו עם בקבוק ומצית) ובדרך הביתה בילה 3 פעמים (רצוף) על הגג. פציעות קלות. רכב מעוות.כריות פתוחות.

מנוע וגיר.פילטר. אגזוז. קניבליזם.כאב לב. נקודה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
1 STREETRACER, אחי, עזוב שטויות. גישה או לא גישה, יש לך אוטו, אתה אוהב לנהוג, ברוך הבא. שתייה בפריז'דר.

2 אני באמת לא מבין אנשים שנוהגים שיכורים או מסוממים. ניחא שאתה אידיוט, אבל למה לפגוע באחרים?

יש כאן אנשים שמכירים מישהו שהיה בעבר חבר טוב שלי (נדמה לי שרשום כאן כחבר פורום). הבן אדם עבד. חסך. מצאתי לו VTS של לקוח שלי - ח-ד-ש-ה בניילון. היסטוריה מלאה. ללא תאונות. הרכב קיבל מע' פליטה, קפיצים ובולמים והיה אחד הVTS היפות יותר בכבישי ארצנו (מה גם שוי אר שש שהעיזו להתחצף לPSA קטנה קיבלו את המגיע להם). ואז הבן אדם בילה יום שישי אצל חברים משותפים שלנו. עשה מה שעשה שם (משהו עם בקבוק ומצית) ובדרך הביתה בילה 3 פעמים (רצוף) על הגג. פציעות קלות. רכב מעוות.כריות פתוחות.

בטח המשטרה, הפרקליטות, בית המשפט ושר התחבורה בכבודו ובעצמו קבעו שסיבת התאונה היתה: "מהירות מופרזת".

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

אה, למעשה כן.

זה לא מצחיק.

זה כמו שקראתי פעם על נהג שחצה צומת במהירות תוך התעלמות מתמרור עצור ופגע בהולכת רגל. קביעת המשטרה: מהירות.

אני אצטט את אריק איינשטיין. זמר מהולל ויוצר דגול (אני חושב שהוא סתם חרא, אבל לך תריב עם קונצנזוס):

זה היה בלילה אפל. חורף 1984. יצאנו מבילוי אצל חברים. היתי מעושן תחת ואורי זוהר היה כ"כ מסטול שהוא התפלל ברוורס. נכנסתי בטעות לצד של הנוסע והתיישבתי על בקבוק שיווס ריגל ששכחתי שחיסלתי כבר בדרך. נסענו לרמלה לקנות עוד אספקה. בדרך היה נדמה לי שהשמש שרה- והיה לילה. פתאום, למרות שנסענו 20, נכנסה בנו משאית. אני בחיים לא אשכח את הצעקות - אמא, אני יודע לעוף!! השמיים ורודים!! ואת הריח-חשיש בדואי משובח. לקח לכבאים שעתיים לנסר אותנו כי שיחקנו איתם תופסת. מהירות מופרזת - הורגת!!!"

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
...בילה 3 פעמים (רצוף) על הגג. פציעות קלות. רכב מעוות.כריות פתוחות.

"פציעות קלות" - את זה סגרנו... (יעני, העיקר שהוא יצא בסדר :!: )

מה עם "מנוע וגיר" - מי שתה :?: מה שתה :?: מו :?:

היה מנוע :?:

MCS 2008

פורסם

שני הסרטים מזוויעים ביותר, במיוחד הראשון.

רק חבל שבארץ שלנו, שנלחמים בתאונות דרכים, לא מתחילים בקטן, ומציגים סרטונים כאלה בטלוויזיה, אלא מעלים את הקנסות ב 500 שקל, ומורידים את המהירות המותרת באוטוסטרדה ל20 קמ"ש.... :evil:

פורסם

היה מנוע, היה גיר, היה מחשב, היום הכל ב-VTR

זה קניבליזם זה.

בתאבון

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

• תוכן חדש...