Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלתי קנס ולא מובן לי משהו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי ברכב שרשום על שם אבא שלי, עצר אותי שוטר בבדיקה שגרתית ביקש רשיונות וישר דחף לי לפה את הינשוף, אמרתי לו לא שתיתי, הוא ענה לי לא משנה תנשוף, ראה שלא שתיתי כלום. בזמן שהוא בודק את הרשיונות לידי הוא שואל אותי למה אני נוהג ברכב? אני עונה לי הרכב רשום על שם אבא שלי ואני הבן שלו לכן אני נוהג ברכב, ואז הוא הראה לי בדף של הרישיון רכב(טסט) רשום שרק לאבא שלי מותר לנהוג ולבן זוגו(אישתו) הסתכלתי על זה די בהלם כי פעם ראשונה שאני רואה את זה אני מסביר לו שיש לי ביטוח חובה ובעבר לא קיבלתי שום קנסות או עבירות תנועה. הוא לא היה מוכן לוותר, וגם שמעתי אותו מדבר עם השוטר השני שהם חייבים לרשום את הדו"ח שלי כדי לסיים במקום שבו הם עושים בדיקות שגרתיות :x קיצר חטפתי 500 ש"ח קנס שזה די כבד עליי כי אני חייל כרגע

מישהו נתקל בדבר כזה אולי? יכול להיות שהביטוח טעה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נשמע דיי מוזר, אם כביכול "אסור" לך לנהוג על הרכב, למה הוא נתן לך קנס ונתן לך להמשיך בנסיעה? :?

ומה אמורים לעשות? לרשום את הרכב על כל המשפחה?

[שיהיה ברור, אני לא מערער על הדברים שלך אני גם מנסה להבין את השוטר או את החוק]

פורסם

על איזה עבירה בדיוק קיבלת דו"ח? מה הסעיף? סרוק את הדו"ח ותעלה לפה

ציינת שהוא נתן לך את הדו"ח לאחר שהסתכל על רישיון הרכב, אולי זה רכב ייבוא אישי או משהו בסגנון שיש הגבלה לנהגים ברכב ברישיון הרכב עצמו? נשמע קצת מוזר..

פורסם

זה רכב נכה?

לנכים הרבה פעמים יש מגבלה כזו ברשיון הרכב והסיבה שנתן לך להמשיך לנסוע היא שאתה מבוטח והכל תקין פרט לעבירה מנהלית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הרכב לא מיובא וגם לא של נכה, הנה הסריקות:

זה הטסט:

http://www28.zippyshare.com/v/60377549/file.html אפשר ללחוץ על התמונה ולהגדיל.

וזה הקנס:

http://www28.zippyshare.com/v/61259523/file.html אפשר גם כן ללחוץ על התמונה ולהגדיל.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

עולות מכאן לא מעט שאלות:

א- האם הרכב משועבד למנורה מבטחים ואם כן האם שמתם לב לזה,כאשר נקנה הרכב ?.

ב- מה רשום בפוליסת ביטוח הרכב,שהנפיק סוכן הביטוח (בפוליסת הביטוח יש תנאים והגבלות למס' הנהגים ו/או גילם).

אם בפוליסה אתה רשום כאחד שיכול לנהוג צריך לבדוק מדוע אין התאמה בין רישיון הרכב לפוליסת הביטוח ובירור כזה -ראשית מול רשות הרישוי במיידי ביום א' (אתה או הוריך צריכים לברר).

אאל"ט,יש לך 90 יום לשלם את הקנס כך שאם סוכן הביטוח יאמר שאתה רשאי לנהוג ברכב ורשות הרישוי לא תספק הסבר על הסעיף הבעייתי ברישיון הרכב פשוט בקש להישפט.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

"אי מילוי תנאי או הגבלה של רשיון הרכב".

ברשיון הרכב שלך יש הגבלה שכתוב בה שרק בעל הרכב ובת זוגתו יכולים לנהוג בו בלבד, ולכן קיבלת את הקנס.

הרכב משועבד וכנראה זו גם הסיבה שיש את ההגבלה של הנוסעים (נהג) בו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נראה לי שזה דיי ברור על מה קיבלת את הקנס.

בצבא יש משהו דומה. כשהצבא מחליט להביא לך רכב, הוא מגביל אותו רק שאתה תוכל לנהוג בו. למה? כדי שהרכב לא יהפוך לרכב זונה.

פורסם

אוקי כל זה חדש לי אפשר להסביר מה זאת אומרת משועבד? ולמה בדפים קודמים לא היה רשום את זה בדפים של הטסט?

פורסם

1. יכול להיות שרשות הרישוי הדפיסה טעות, אם כך הדבר, היה עליכם לדאוג לתקן זאת מיד עם קבלת הרישיון (שבד"כ מגיע כמעט חודשיים לפני מועד הטסט).

2. יכול להיות שההגבלה הזאת היתה קיימת מימים ימימה ופשוט לא שמת לב עד כה.

3. יכול להיות שההגבלה הזאת קיימת מיום שאביך קיבל את הרכב ונכון להיום היא אינה רלוונטית, אבל אם לא דאגתם להסירה, אזי היא קיימת בפועל.

4. יכול להיות שההגבלה הזאת נולדה רק עכשיו - תשאל את הוריך מדוע ולמה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

משהו שלא מובן לי...

בן זוגו?!?! מדינת ישראל מכירה בזוגות ממין זכר? :-D

לא יכלו לכתוב: "בעל/ת הרכב ובן/ת זוגו" (לא כותבים זוגתו, כי זה לא נכון...)?

פורסם

לפי השם הפרטי הבנתי מה הבעיה.

כנראה ההורים שלך רכשו את הרכב בתקופה שהיו עולים חדשים ועל הרכב נינתה הנחה ולא שילמו את המיסים.

לכן ההורים שלך קיבלו הגבלה למשך 5 שנים הראשונות שרק הם יכולים לנהוג ברכב זה.

כיוון שעברה התקופה הזאת עברה. גש למכס במשרד הרישוי ויורידו לך את ההגבלה הזאת בטסט הבא זה כבר לא יהיה רשום

פורסם

הרכב נקנה ב1995 עם זכויות של עולה חדש.

לפי חוק במשך 5 שנים אסור למכור את הרכב. כלומר מותר, אבל צריך לשלם מיסים.

הייתם צריכים להוריד את ההגבלה לפני 9 שנים, אבל לא כאב ולא עניין אף אחד.

אבל. עד כמה שזכור לי ההגבלה היא על קרבת דם ראשונה כלומר לילדים וכל מי שהיה רשום באותו תעודת עולה שניתן למשפחה.

כך אני בזמנו טענתי וויתרו לי. לכן לפי החוק היבש היה מותר לך לנהוג ברכב. רק שההגבלה נכתבה לא נכון.

אני מציע שקודם כל תדאגו להסיר את ההגבלה, פקס פשוט למכס.

לאחר מכן להוציא רישיון רכב חדש בלי הגבלה. לאחר מכן לצלם את הרישיון החדש ולכתוב מכתב שבו אתה טוען ש:

א' ההגבלה אינה בתוקף מזמן ורק מסיבה טכנית לא הוסרה.

ב' היה מותר לך לנהוג ברכב כי הזכות עליו חלה גם עליך.

אי לכך בקש ביטול או לך למשפט.

סתם שוטרים משועממים.

• תוכן חדש...