Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו לפרשנים המון חומר בקנה אבל לצערי במגבלות הקיימות של זכויות שידור אנו מחוייבים להסכם שנחתם

ולכן חייבים להקרין ולדבר רק על החומר שיורד לשידור.

ישנם לפעמים "חורים" ואותם אנו מנצלים לדבר על דברים אחרים,הבעייה היא שה"חורים " מתגלים דקה לפני שידור ולכן אין לנו אפשרות להכין חומר מראש.

דבר נוסף וחשוב

ישנם מספר "צלמים" מפיקים" (מבלי לציין שמות) שמבקשים להקרין סרטי אימונים או מירוצים.

לכאורה זה דבר מבורך ופה באמת אנחנו לוחצים,אבל לצערי נתקלתי וראיתי חומר שנשלח שהוא לא באיכות שידור וזאת בלשון המעטה(ראיתי בעיניי)

ולכן רשות השידור לא יכולה לשדר.

פשוט חבל

בברכה

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

אבל לצערי נתקלתי וראיתי חומר שנשלח שהוא לא באיכות שידור וזאת בלשון המעטה(ראיתי בעיניי)

ולכן רשות השידור לא יכולה לשדר.

בניגוד לאיכות השידור והתוכן הנפלאים של שידורי ערוץ 1 :twisted::evil::twisted::evil:

צוחק ובוכה (בגלל האגרה והתמורה)

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

סליחה לסלי לא הבנתי למה בדיוק אתה חותר?

איזה טענות יש לך ספציפית לתוכנית?

עם כל הכבוד זה הערוץ היחידי שנותן לנו לטעום משהו מהספורט המוטורי אז מה כל כך מסובך לשלוח לשם חומר באיכות שידור?

למה אתה לוקח את זה לצחוזות אחרים שאינם קשורים?

תהיה רציני כי אנחנו כאלה

מירוצי מכוניות

פורסם
איזה טענות יש לך ספציפית לתוכנית?

אני לא הסניגור של לסלי - אבל נראה לי שהטענות שלו מופנות לערוץ הראשון ולאיכות התכנים שהוא משדר בלי קשר לתוכנית "ראלי עולמי".

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

עוד משהו קטן.

הקו הנכון ברוב רובם של הסיבובים הוא חיצוני/פנימי/חיצוני.

ככל שמגיעים צמוד לחיצוני ונכנסים יותר לפנימי, מנצלים בעצם את כל רוחב "הנתיב" ובכך משיגים מינימום כוחות שפועלים על הרכב (בעצם "מיישרים" את הסיבוב) וזה שווה למקסימום מהירות.

מה גם, שאם לוקחים קו מדוייק, החזרה לגז מתבצעת מאוד מוקדם ללא סכנה של כניסה לתת היגוי.

"כשחותכים" את הסיבוב, נקודת החזרה לגז מגיעה מוקדם יותר..

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

דני/אלון

אני התכוונתי לאיכות השידור המגוכחת של הערוץ הראשון שעליו אני משלם כסף טוב בלי תמורה

האיכות של הערוץ היא כמו לפני חמישים שנה ואין לי ספק שזה ישאר ככה עוד חמישים :evil:

דני, אל תיפגע, אבל לקחת תוכנית של יורוספורט ולשדר עם כתוביות בעברית, אותי זה לא מספק, עם כל הכבוד לחצי שעה שהערוץ "משקיע" בי.

לדעתי לא צריך לשמור על משהו רק כי אפשר או "כדי שיהיה" אם אין בו תוכן איכותי (לדעתי).

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

אני לא נפגע באופן אישי אל חשש

אבל אני מאד מעריך ביקורת כביקורת בונה,או מתכון לשינוי, דעתי האישית על התוכנית לא רלוונטית כי אין לי אפשרות השפעה.

להגיד לך שאני שבע רצון מקצועית? ממש לא

אבל במדינה שלנו ה,,,,,,,, ,אלו הקלפים ואיתם צריך לשחק.

אנחנו ,דובי ואני עושים את המכסימום שניתן במסגרת המגבלות שישנן ומחכים כמו כולם לעתיד הספורט המוטורי שיתממש.

דני לוי

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...