Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול היה יום רע.

ראיון עבודה שנכשל , תאונה שכמעט קרתה בצהריים (לא באשמתי - אספר את הסיפור אחר-כך עם תמונות), פגישה עיוורת שהייתה קטסטרופה.

השעה 22:30 - יציאה לעבודה.

נכנס למכונית (להלן לאנטיס F) , מניע, נותן כמה דקות למנוע להתחמם. נוסע!

החלטתי שלמרות הכבישים הרטובים, הגשם המטפטף אני מדביק את הדוושה לרצפה.

עומד ברמזור ופונה שמאלה, מאיץ חזק (יש לרכב תאוצה) ,מגיע ל -100 קמ"ש, 120, 130, מתחיל עלייה לגשר עם סיבוב קל שמאלה, 140 והרכב ממשיך לטפס במהירות.

חייב להאט- טרנטה מקדימה, עוקף ,מגיע לצומת המטה הארצי -30 מ' ממול רמזור מהבהב, הראש אומר לעבור, מדביק את הדוושה - קיק דאון, 120 קמ"ש בירידה קלה , אופסס , עבודות בכביש - הכביש הופך לצר יותר, פתאום 20 מ' מלפנים אני רואה כניסהו פנייה חדה מאוד לנתיב של האוטובוסים מאט ל - 60 במס. שניות (בלי החלקה - תודות ל -ABS) , עובר את הפנייה וממשיך (לרכב יש אחיזת כביש מאוד גבוהה - השתכנעתי מהפנייה החדה , לא נזרק אפילו מ"מ) מגיע לעבודה..

יצאתי עם חיוך מהפנים והבנתי שאולי אני באמת יודע לנהוג או שאני מטורף..

בכל אופן זה היה כיף והוכיח לי שהרכב יציב ויושב טוב בסיבובים (אף פעם לא ניסיתי במהירויות גבוהות בכביש רטוב עם תנועה וגשם יורד)

לא מומלץ לנהגים שאין להם ניסיון על הכביש..

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

הייתי זקוק לזה

:)

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

בני תמיד אומר לא להתייחס לגופו של אדם אלא לגופו של עניין,

אז כל הדברים שכתבת אידיוטים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתה יודע מה, לא הכל, החלק על חימום המנוע לפני היציאה דווקא בסדר.

החלטתי שלמרות הכבישים הרטובים, הגשם המטפטף אני מדביק את הדוושה לרצפה

מאד חכם (NOT) - על משקל איפה שכולם לא מספיק חכמים, אתה תהיה הכי חכם ...

ממול רמזור מהבהב, הראש אומר לעבור, מדביק את הדוושה - קיק דאון, 120 קמ"ש בירידה קלה

הכביש רטוב, לילה (להלן תנאי דרך גרועים), אתה מתקרב לצומת (להלן מקום מסוכן), רמזור מהבהב (להלן סכנה מידית !) ובמקום לעשות את הדבר הנכון, להאט ולנקוט במשנה זהירות, אתה מאיץ ?????? חוצה צומת ב 120 קמ"ש בתנאי דרך כאלו ???

אופסס , עבודות בכביש - הכביש הופך לצר יותר, פתאום 20 מ' מלפנים אני רואה כניסהו פנייה חדה מאוד לנתיב של האוטובוסים

בוא תבין כלל בכביש - דברים לא "פתאום" מופיעים !! בטח לא פניות וקטעי עבודות בכביש !! את הדברים הללו ניתן לראות מבעוד מועד כאשר אתה יודע כיצד לקרוא את הכביש ונוסע במהירות התואמת את תנאי הדרך !!!

מאט ל - 60 במס. שניות (בלי החלקה - תודות ל -ABS)

פשששש, איזה גבר אתה ... איך עשית את זה ??? אה, בעצם להיית צריך לחשוב בכלל, הABS עשה לך את העבודה ...

עובר את הפנייה וממשיך

כלומר, נהגת בצורה מטומטמת, נתקלת במצב בעייתי שהיה צריך להדליק אצלך נורה אדומה ולגרום לך לחשוב שאולי משהו דפוק ומסוכן בנהיגה שלך, אבל במקום זה אתה "ממשיך" ...

והבנתי שאולי אני באמת יודע לנהוג או שאני מטורף

אני הייתי מעדיף לבחור באפשרות השניה, כי נראה לפי הדברים שכתבת, שהראשונה - בטוח לא !!

היה כיף והוכיח לי שהרכב יציב ויושב טוב בסיבובים (אף פעם לא ניסיתי במהירויות גבוהות בכביש רטוב עם תנועה וגשם יורד)

אה, כן ??

אתה רוצה לקפוץ למגרש ההחלקה ולראות שאתה לא יודע כלום וסה"כ עבדת בשיטת ניסיתי-הצליח לי ... ?? מה בין מה שעשית לבין יכולת בנהיגה ???

לא מומלץ לנהגים שאין להם ניסיון על הכביש

אתה אומר משהו וסותר את עצמך !!

מצד אחד אמרת מקודם שאף פעם לא ניסית לנהוג בתנאי דרך כאלו, מצד שני אתה קורה לעצמך נהג מנוסה ???

אם עוד לא הבנת,

או שתשנה את צורת נהיגתך,

או שתגיד לי איפה אתה מסתובב בשביל שאני אדע לא להתקרב לשם !!!

:x

דני G.

פורסם

1 אתה מטורף

2אתה מסוכן

3אתה לא יודע לנהוג

4ואין כאן במה להיות גאה.

5על "יותר מזל משכל" שמעת? זה שעשועון בטלוויזיה.

6 חפיף. מטעויות לומדים. במיוחד אלה שנגמרות ללא עירוב שמאי.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

1. מטורף

2. טיפש.

3. בר מזל.

4. לך תתאמן במקומות בטוחים ולא בכביש.

5. חבל - ומאוד חבל - שבגלל נהגים שכמוך יוצא שם רע לחובבי נהיגה.

אי אפשר להנוות ממזל על הכביש ולטעון למיומנות.

רונן.

פורסם

אם הייתם רואים איך אני נוהג, הייתם מדברים אחרת.

אבל מכיוון שאתם לא מכירים אותי, אני לא יכול להוכיח לכם..

נכון,, עשיתי דבר מסוכן אתמול ואולי אפילו טיפשי

אבל מאידך - אם לא הייתי יודע לנהוג ולשלוט ברכב אז לא הייתי עושה - אולי??

אתם סתם תקפתם אותי בלי שום סיבה מוצדקת..

שיהיה לכולכם יום טוב

פורסם

זה לא עינין של איך אתה נוהג או אל מה (לדוגמא לנטיס F רכב 1600 לא כזה מהיר.... ממש לא כזה אוחז.... ABS דיי מפחיד ובטח לא מיועד לזה.... זה לנטיס ששונה חיצונית וזהוא... )

אלא העובדה שאתה לא מודע למגבלות שלך ושל הרכב... וכמו שדני אמר... אתה לא רואה צעד אחד קדימה.

אני אעוות מעט אימרה מסוימת.... אתה יכול לנהוג צודק על הכביש ויודע... או שאתה יכול לנהוג חכם.

אף אחד לא צדיק תמים ... אבל לרוץ ולהתלהב שניסית דברים חדשים בלי להכיר את הבסיס ועל כביש ציבורי עם תנועה ( ראה ערך "צריך להאיט ל120 כי יש עגלה" ) ולא לשים לב לסימונים בדרך וכנראה גם למה שקורה מסביב ומאחור... זה טיפשי ... ואתה אכן מוציא שם רע לחובבי רכב.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אגב, זאת הפעם הראשונה שאני כותב בפורום. :p

ברוך הבא!

ולעניין - לא ייתכן שאתה "יודע" שאתה נהג טוב ומנוסה על סמך הנסיון הראשון שלך בסיטואציה הזו, אתה קופץ פה מעל לפופיק ומתיימר להיות מה שאתה לא יכול להיות.

אני לא מכיר אותך, ויכול מאוד להיות שנהיגה זורמת בדמך. אבל שום נהג הוא לא נהג בלי הרבה עבודה קשה ותרגול, ומה שאתה עשית הוא כמו שרשם דני - תירגול הלך - טוב, לא הלך - אמבולנס.

:mm_nah:

פורסם

התייאשתי

אני לא נוהג מאתמול, הייתי בסיטואציות יותר מסוכנות שאגב לא נגרמו בגללי ויצאתי מהן כיוון שאני יודע לשלוט ברכב..

ומי שלא מכיר את איצטדיון טדי בירושלים, לא יודע שיש שם מגרש חנייה גדול שבו אני לפעמים כן "משתולל" עם הרכב (כמובן כאין שם שום מכונית חונה או אדם) ומתמקצע מפעם לפעם..

אגב יש לי מנוע 1800 למי שרשם 1600 אבל זה לא משנה.

שוב, סתם תקפתם אותי.. אני גם נוהג רגוע בדרך כלל אבל אתמול היה משהו מיוחד, ושוב- לא הייתי עושה את אם לא הייתי יודע לשלוט והדג הוא במילה לשלוט ברכב..

תודה ולהתראות

פורסם

הדברים שתיארתה פה מפחידים. האמת שאתה צריך לפחד מהצורה בה אתה חושב כאשר אתה נוהג, בעצם אפילו עוד לפני שאתה מתחיל לנהוג.

החלטתי שלמרות הכבישים הרטובים, הגשם המטפטף אני מדביק את הדוושה לרצפה.

נהיגה בתנאי דרך כאלה (באיחוד בצורה כזאת) מסוכנת לכל נהג, במיוחד לנהג כמוך שרק אחרי שהוא הגיע (במזל גדול) ליעדו הוא מבין

והבנתי שאולי אני באמת יודע לנהוג או שאני מטורף
(דרך אגב האפשרות השנייה היא הנכונה).

אין לך שיקול דעת ואחריות בגרוש, תעשה טובה ותישתדל לעלות כמה שפחות על הכביש, בישביל אלה שיש להם שיקול דעת ומעוניינים לנסוע בשלום..

תודה

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני בטוח שאתה חושב שאתה נהג מצויין ...

אבל תחשוב שבפנייה הזאת עברה לפני איזה סובארו 86 עם נזילת שמן רצינית וכמובן בגלל הכביש הרטוב אתה לא תראה את השמן , תוסיף על כך את התערובת של השמן ושל המים וקיבלת סכנה בלתי נראת ומסוכנת להחריד ,

עכשיו כמישהו שמכיר את הלאנטיס טוב ובהחלט יודע שיש לה אחיזה טובה אבל גם יודע שלאחר שהיא מאבדת את האחיזה זה לא אוטו שקל להחזיר בו את השליטה ולכן אל תתמייר להגיד פה שאתה כזה נהג טוב , אם היית כזה נהג טוב לא היית רושם הודעה כזאת ואז עוד מתפלא את התגובות ...

מה שלי הכי כואב שבגלל נהגים כמוך נהרגים אנשים שלא עשו כלום שפוגשים אותך חזיתית לאחר שהחלטת לבדוק את האחיזה של הלאנטיס בכביש ציבורי ....

אז תחשוב על זה טוב טוב לפני שתהרוג איזה אמא למשפחה של 5 ...

פורסם

בקיצור, סוכם כאן העניין שאתה חבורה של מטומטם ונבחרת של אדיוט!!

לך תעשה תרגילי יוגה להרגע קצת!

מי אתה חושב שאתה?

:puzzled:
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...