Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אז תפסיקו כולכם להתנצח

אין אחד שלא עשה שטות או דבר מטורף אחר בכביש בתנאים מסוכנים

נמאס לי להתגונן

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

זה לא משנה כמה זמן יש לי רישיון

יכולים להיות לי 20 שנות ניסיון אבל בעצם אני לא אדע לנהוג ולהתנהג בכביש

אני חושב שמה שקובע זה המקצועיות שרכשתי פה ושם..

ותאמין לי אני נוהג הרבה ביממה..

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

ולמה להשתמש בשפה גסה?

פורסם
החלטתי שלמרות הכבישים הרטובים, הגשם המטפטף אני מדביק את הדוושה לרצפה.

עומד ברמזור ופונה שמאלה, מאיץ חזק (יש לרכב תאוצה) ,מגיע ל -100 קמ"ש, 120, 130, מתחיל עלייה לגשר עם סיבוב קל שמאלה, 140 והרכב ממשיך לטפס במהירות.

חייב להאט- טרנטה מקדימה, עוקף ,מגיע לצומת המטה הארצי -30 מ' ממול רמזור מהבהב, הראש אומר לעבור, מדביק את הדוושה - קיק דאון, 120 קמ"ש בירידה קלה , אופסס , עבודות בכביש - הכביש הופך לצר יותר, פתאום 20 מ' מלפנים אני רואה כניסהו פנייה חדה מאוד לנתיב של האוטובוסים מאט ל - 60 במס. שניות (בלי החלקה - תודות ל -ABS) , עובר את הפנייה וממשיך (לרכב יש אחיזת כביש מאוד גבוהה - השתכנעתי מהפנייה החדה , לא נזרק אפילו מ"מ) מגיע לעבודה..

יצאתי עם חיוך מהפנים והבנתי שאולי אני באמת יודע לנהוג או שאני מטורף..

בכל אופן זה היה כיף והוכיח לי שהרכב יציב ויושב טוב בסיבובים (אף פעם לא ניסיתי במהירויות גבוהות בכביש רטוב עם תנועה וגשם יורד)

לא מומלץ לנהגים שאין להם ניסיון על הכביש..

חשבתי כבר לכתוב כמה ביטויים מעליבים כאלה או אחרים,אבל כבר קיבלת מספיק תשובות ,אז דבר אחד:

האוייב הכי גדול שלך הוא עצמך ,או בעברית ,היהירות שלך - ומכאן חוסר ההבנה מה לא היה בסדר,למרות שהסבירו לך.

אתה טוען שאתה נוהג רגוע , וגם הכינוי שבחרת מאוד מאפיין את זה :? . מצידי אתה יכול להמשיך בצורה הזו .אתה יודע מה :?: תודיע לנו בבקשה גוש וחלקה ,וסוג פרחים מועדף.מבטיח לבוא לבקר...

פורסם

זה אומר שאני רוצח ערבים ???

:?

בכל אופן תמשיכו לומר שאני אדיוט, דפוק או כל דבר שעולה בראשכם..

זה רק מראה כמה אתם מלאים בזבל - לא אני.

פורסם
זה אומר שאני רוצח ערבים ???

:?

בכל אופן תמשיכו לומר שאני אדיוט, דפוק או כל דבר שעולה בראשכם..

זה רק מראה כמה אתם מלאים בזבל - לא אני.

אולי ,אבל עדיין אני חושב שייש לך סיכויים לא רעים לבחון את שורשי הפרחים מקרוב... :cry:

פורסם

אני גם מוכן לקנות בצמי את הפרחים - אם אתה מרוצה

פורסם
אני גם מוכן לקנות בצמי את הפרחים - אם אתה מרוצה

בתנאי שתכתוב גם כמה מילות פרידה.

תראה - מנסים להחדיר לך למוח איזה סיכון אתה מביא על עצמך והסובבים אותך.

אתה אטום מכדי להקשיב , סבבה , תעשה מה בראש שלך.אל תצפה פה להבנה ואמפתיה.זהו. :mad:

פורסם

כי אני יוצא לבלות

מי שמפחד שלא יתקרב לאזור הסינמטק..

:evil:

אתם כבר מתחילים להפחיד אותי

פורסם
זה לא משנה כמה זמן יש לי רישיון

יכולים להיות לי 20 שנות ניסיון אבל בעצם אני לא אדע לנהוג ולהתנהג בכביש

אני חושב שמה שקובע זה המקצועיות שרכשתי פה ושם..

ותאמין לי אני נוהג הרבה ביממה..

לא נעים לי לומר לך אבל אתה נשמע כמו ילד שהוציא לפני יומיים רשיון!!!

קודם כל,מאוד משנה הנסיון,(אם הוא באמת נסיון ולא רק נסיעות בתוך השכונה).

אז מה אם אתה נוהג הרבה? אתה עושה את עצמך טמבל?

גם אם תנהג באותה צורה 20 שנה אבל לא תדע איך נחלצים במצב איבוד אחיזה,אז כאילו שיש לך רשיון יומיים!!!

אז מה אם תרגלת בטדי? מה יקרה אם יהיה כתם שמן קטן מפיאט אונו ש-5 דקות לפניך עמדה בפקק באותו מקום וגרמה למפגע מסוכן על הכביש?

אז מה אם לא עשית תאונה עד היום!!!!!

היה לי חבר שדיבר בדיוק כמוך והיה נהג עם עבר נקי,בחור איכותי,אחראי ובסיירת מובחרת בצבא,אבל טעות אחת! קטנה גרמה לו להתהפך,להיתלות על עץ ולהרוג חבר אחר שלי שישב לידו ברכב.הוא עצמו נפצע קל,אבל באותה מידה זה יכול להיות אתה שמתנגש במקום בעץ, ברכב עם משפחה שלמה!!!(רק שתבין כמה ילדותי אתה נשמע).

לפני הצבא גם לי היו פה ושם יציאות כמו שלך,אבל במהלך שירותי ביליתי על הכבישים יותר מכל נהג צבאי אחר ובמצבי לחץ ונסיעה מטורפת שדרשו ממני לעבור קורס נהיגה מבצעית\מתקדמת,תוך כדי הבנת השטח בצורה מקסימלית ולפעמים הגעה למהירויות משולשות! מהמהירות המותרת.רק אז הבנתי שלא הייתי נהג טוב כמו שחשבתי.כדי להיות נהג טוב צריך לדעת איך לא להתגרות במזל שלך ואיך לא לסכן את עצמך והסובבים לך.

הדברים שאמרת רק מראים לי כמה אתה נהג גרוע!!! כי אם היית נהג טוב,היית מודע לסכנות בכביש.יש 650 הרוגים ואלפי נכים בשנה שאני בטוח שרובם דיברו כמוך לפני התאונה.תתבגר!!!

פורסם

אני לא!! :p

פורסם

קראתי פה כמה סיפורים על השתוללויות שטויות וכו... כמעט לכל אחד מחברי הפורום יש סיפור משלו על היום שהוא הייה צריך את זה והוא השתולל אז תרגעו כולכם!

אולי הוא מטורף (כמו כולם...) אבל תרגעו!

אני עוד לא כתבתי פה סיפור על השתוללויות למרות שאני משתולל ועכשיו אני כבר לא בטוח שאני אכתוב

אז עכשיו תרגעו ודיי לעשות לאנשים פה רצח אופי ולהגיד שהם מטורפים כי גם אתם לא כאלה תמימים!!!!!!!

הכל ב :D כמובן....

אני שונא את הקיץ!

פורסם
קראתי פה כמה סיפורים על השתוללויות שטויות וכו... כמעט לכל אחד מחברי הפורום יש סיפור משלו על היום שהוא הייה צריך את זה והוא השתולל אז תרגעו כולכם!

אולי הוא מטורף (כמו כולם...) אבל תרגעו!

אני עוד לא כתבתי פה סיפור על השתוללויות למרות שאני משתולל ועכשיו אני כבר לא בטוח שאני אכתוב

אז עכשיו תרגעו ודיי לעשות לאנשים פה רצח אופי ולהגיד שהם מטורפים כי גם אתם לא כאלה תמימים!!!!!!!

הכל ב :D כמובן....

אל תגיד לי שעשית ווילי עם האופניים???

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...