Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש גבול לכל דבר....

שמוליק היקר... עשית שטות... נהגת בלי לשים לב לתנאי הדרך שזה הדבר הכי בסיסי בנהיגה , לצפות מה יקרה בעוד שניה.... "פתאום" זו לא מילה שמראה שליטה בסביבה שבה אתה נמצא... מה שאומר...עשית שטות , גם אם אתה יודע לנהוג וגם אם לא.... תודה בשטות שעשית , תחשוב קצת יותר בפעם הבאה לפני "הלחיצה , לפני הקיק..." ותאמין לי שכולנו נרגיש בטוחים יותר , גם אתה...

אז כדי שלא נקרא עליך בעיתון.... תרגע!!!

:-)

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
קראתי פה כמה סיפורים על השתוללויות שטויות וכו... כמעט לכל אחד מחברי הפורום יש סיפור משלו על היום שהוא הייה צריך את זה והוא השתולל אז תרגעו כולכם!

אולי הוא מטורף (כמו כולם...) אבל תרגעו!

אני עוד לא כתבתי פה סיפור על השתוללויות למרות שאני משתולל ועכשיו אני כבר לא בטוח שאני אכתוב

אז עכשיו תרגעו ודיי לעשות לאנשים פה רצח אופי ולהגיד שהם מטורפים כי גם אתם לא כאלה תמימים!!!!!!!

הכל ב :D כמובן....

בבקשה תכתוב, אני מת לשמוע איך סגרת סקאלה באופניים :lol:

Rikshanoam-R

פורסם

מתי תבינו?

לכל אחד יש את הרגע שבו בא לו לקרוע את הכביש,

גם לכם , גם לנהג לא מיומן וגם לי.

אין לי מה לומר - אם הייתם שם אולי הייתם מבינים אחרת

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
אתה היית צריך לעבור קורסים,אני לא!! :p

אחרי הכל אתה זה אתה ושומאכר זה שומאכר.אולי הוא עושה תאונות עם הפרארי המסכנה שלו,אבל אתה?

עם לנטיס F16?

מה פתאום!

אולי כדאי להתקשר לפרארי ולהודיע להם שאפשר לשים את שומאכר כנהג מחליף?

אולי כדאי שתעשה קורסים בקסטל לרמי שוכטוביץ',או לרם סמואל?

עצוב לשמוע אדם שמדבר כמוך,לצערי איך שהוא זה תמיד נגמר ברע.

תזכור מה שאני אומר טוב,טוב!!!

זה יגמר ברע,השאלה היא רק בכמה רע!!!

קראתי פה כמה סיפורים על השתוללויות שטויות וכו... כמעט לכל אחד מחברי הפורום יש סיפור משלו על היום שהוא הייה צריך את זה והוא השתולל אז תרגעו כולכם!

יש הבדל גדול בין לקחת סיבובים טובים בכביש שומם בשעות מתות תוך כדי שמירה על המסלול ובצורה מבוקרת ,לבין למתוח את המגבלות של הרכב עד הסוף בכביש ציבורי הומה אדם ולחכות עד שתיכנס בילדה שמנסה לחצות את הכביש.תאמין לי שאף אחד מחברי הפורום לא מנסה תרגילי היגוי יתר באמצע רחוב אלנבי בת"א.וגם כאשר מבוצעות הנסיעות "הטובעניות" האלו הן מבוצעות תוך הבנה והכרה עם מגבלות הנהג והרכב.כנראה שלילד מירושלים אין מגבלות וצריך לתת לו להרוס לעצמו את החים אם הוא מתעקש להמשיך לעמוד על שלו למרות שהוא נהג חדש וחסר ניסיון(לא צריך שהוא יגיד,אפשר להבין מצורת הדיבור).

פורסם

עשיתי שטויות גם עם מכוניות אבל לא על כביש רק במגרשי חניה ריקים... רק שם אבא שלי נותן לי לנהוג

עכשיו בקשר לאופניים יש לי הרבה סיפורים כי אני נוסע על אופניים כל יום אפילו היום שיש לי מחר מבחן בביולוגיה ובחיפה יש רוח 80 קמ"ש נסעתי

כמעט עפתי מהרוח אבל הייתי צריך את זה....

הייה כייף!!!

אני שונא את הקיץ!

פורסם

ומסכנים נהגים אחרים !!

על זה אתם לא מדברים - רק משבחים ..

אם לא שמת לב רשמתי שהשעה הייתה מאוחרת ולא היה נפש חיה על הכביש

שוב- צריך לראות ולהיות כדי להאמין

בפעם הבאה אביא מצלמת וידאו!!

יש לך הרבה ניסיון במכוניות נכון?

אין לאנטיס F 1600 בארץ וגם לא בחו"ל

יש 1500, 1800, 2000 סמ"ק

מבין גדול!

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

גבר אישית אני חושב שקצת יותר מידי יורדים עליך כאן.

אבל תבין שמה שעשית הוא נוראה מסוכן גם אם הית נהג טוב בשפת החברה .

רוצה דוגמא: ראית אתמול טופ גיר?????

ראית את האסטון מרטין ?????. היה עליה לפי דעתי נהג מאודדדדד טוב אם הוא הצליח להוציא כאלה כאלה זמנים טובים על המסלול.

אבל לפתע פתאום הוא איבד שליטה...........

למזלו זה היה במסלול לכן הוא התעופף לשוליים.

אבל אצלנו בארץ המקום היחיד שאפשר לעוף כאן מכביש זה לנתיב הנגדי ולהיכנס באיזה סוזוקי ליאנה מגעילה.

וחברה דיייי לעלות כאן על אנשים תמימים כי אתם ממש לא יודעים מה הם עשו בעבר שלהם.(לדוגמא:לא ידעתי שאבא שלי היה נהג מובחר ביחידה סודית. רק לפני שלוש חודשיים הוא סיפר לי ,כאשר הוא טפס אותי מתאמן במגרש.)

פורסם

רק בשביל ה - RECORD יש לי רישיון על האמר כבר 3 שנים (מהצבא)

דבר שהקנה לי הרבה ידע בנהיגת שטח (לא כביש)

והרבה ביטחון

תודה

פורסם
אין לאנטיס F עם מנוע 1600?? וואלה? אתה כנראה ממציא הגלגל, אחרת מה זה?

:lol:

אני נוהג בדגם של הדור הקודם.. לזה התכוונתי..

סליחה אם לא הבנתי אותך או אתה אותי

פורסם

גבר תבין אני ממש לא איתך.

אני נגד בן אדם כמוך שמסכן אנשים בכביש.(שוב דוגמא של איבוד שליטה מהנהגים הטובים בעולם)

כולה אמרתי שקצת התנפלו עליך יותר מידי.

אל תתלהב מיזה שאני לא כועס עליך כמוהם.

פורסם
רק בשביל ה - RECORD יש לי רישיון על האמר כבר 3 שנים (מהצבא)

דבר שהקנה לי הרבה ידע בנהיגת שטח (לא כביש)

והרבה ביטחון

תודה

בבקשה וגם סליחה. מה הקשר והפשר בין זה לבין נהיגת כביש?

בתור מי שנהג 3 שנים גם על האמר בשטחים מכל הסוגים והמינים וגם על הכביש ואפילו עשה שבוע בחולות הנגב עד לפני כמה שעות - מה הקשר של זה לנהיגת כביש?

אין קשר, אל תחפש.

פורסם

רק אמרתי שאתה מתון קצת

אף אחד לא לטובתי פה..

זה בסדר

פורסם

יאללה דיי .

מספיק כבר, זה מזכיר לי וויכוחים מפורום אחר.

אחד אומר משהו לא במקום ופתאום כולם נהיים הנסיכה דיאנה (מישהו זוכר איך היא מתה ?)

אז מספיק, אמרתם את שלכם, הוא אמר את שלו, אף אחד לא מקשיב לאף אחד .

פורסם
כתבת שכולם גם ככה נגדך.אז זהו ,שלא.

לכל מי שענה לך ,וכמדומני שגם לאלה שלא ,איכפת מאוד ,ממך ,מעצמו ומכל אחד אחר שנוהג על כבישי הארץ. ואנחנו מאוד בעד ך ,ובעד הנאה מנהיגה ,בעד מהירות ובעד לתת בראש.

רק שחשוב לנו גם נושא הבטיחות ,ו-600 הרוגים בשנה ,חלק גדול מאוד מהם כאלה שיכלו להיות איתנו עם גישה שונה לנהיגה , זה ה-ר-ב-ה יותר מדי.

זו הסיבה ש"ירדנו" עליך -לא בגלל שאתה שחור,לבן,ימני,שמאלני,סטרייט,הומו או כל דבר אחר. קח דברים בפרופורציה ונסה להבין למה אנחנו מנסים להיות קדושים מעונים.

אצלי למשל ,נהיגה מהירה ככל שתהיה ,עדיין מנסה לקחת בחשבון גבולות דרושים להפתעה כלשהי ,ורצוי גרועה ככל הניתן.

ההתרשמות ממה שרשמת הייתה שלא לקחת בחשבון את הדברים הללו , ולכן התגובות בהתאם. גם כשאתה מנסה להעביר מסר כלשהו ,עדיין יש חשיבות לצורת ההעברה.

זהו ,אל תחשוב שאנשים כאן נהנים לרדת עליך. כולנו רוצים לחזור הבייתה שלמים ומ(י)רוצים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...