Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצעה לי אימפריזה שעברה תאונה בכנף השמאלית האחורית עם פגיעה בשילדה . הרכב מוצע ב22000 במקום 30000 מחיר מחירון . מלבד פגיעה זו הרכב שמור ומטופל היטב . האם כדאי בכלל להתעסק עם רכב כזה ? כמה מורידים מהמחירון ?

פורסם

חוץ מהשלדה (שלדה או קצה?), קיימים עוד ליקויים? פלסטיקה שבורה, סימני מכות על הפח, צמיגים יבשים, מה מספר הידיים? מתי צריכה לעבור טסט? טיפולים גדולים שצריך לעשות בקרוב.. הרבה דברים יכולים להוריד אותו עוד קצת.

פורסם

הפגיעה בשלדה היא רק בגלל החלפת הכנף האחורית או שקיים נזק נוסף?

כמה זמן אתה מתכוון להחזיק ברכב?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לSuRuK

אני לא ראיתי עדין את האוטו . לפי מה שהמוכר אומר המצב של האוטו הוא מצוין - וזה ייבדק .הוא גם טוען שנאמר לו ע"י מי שטיפל בשילדה שהרכב "כמו חדש עכשיו" מבחינת השילדה . השאלה אם בפגיעת שילדה שתוקנה אין סיכון בפגיעה בבטיחות של האוטו או דברים אחרים .

לTzvika-Pick

לא מבין את שאלתך לגבי הפגיעה - הפגיעה בשילדה היא מתאונה . וכן - אני מתכוון לקנות רכב לטווח ארוך .

פורסם

הגישה הישראלית של "השלדה" תמיד משעשעת אותי.

אוטו מורכב ממנוע וגיר ואפילו מזגן.

זה משהו מושרש בתרבות שלנו מקדמא דנא ואי אפשר לשנותו.

אם היתה פגיעה ותיקנו אותה אין מה לדוש בזה יותר. לצערי הטמטום פשה בנו ולא כך מתנהלים הדברים.

כמה פעמים התקשרו אליכם כשמכרתם רכב ושאלו שאלה ראשונה אם הרכב עבר תאונה?

חברים, ישראל היא מדינה בה קורות עדיין תאונות והרבה- אם לא כן לא היה הפלת"ד - חוק מיוחד לעניין.

אני כבר לא מדבר על אלו שמתקשרים ומנסים לנהל מקח שוק הכרמל בטלפון.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
הגישה הישראלית של "השלדה" תמיד משעשעת אותי.

.

מאוד משעשע כשסוחר קונה רכב לאחר תאונה קשה ומשפץ אותו בחברון בגרושים.

נראה אותך קונה רכב כזה בארץ בראש שקט.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
שורה תחתונה - אתה טוען שללכת לבדיקה ואם זה תקין אז ללכת על זה ? ( כמובן אחרי בדיקה של שאר המרכיבים)

הרכב שלי עם 2 קצוות שלדה, לא הפריע לי - לא מדובר במפגע בטיחותי.. עשיתי את השיקולים ובחרתי ללכת עם הקנייה.

תערוך את השיקולים שלך, בין היתר תכליל ביקוש בשוק.. את האצ'בקים תמיד יהיה מי שיקנה, C5 עם שלדה יהיה קשה מאוד למצוא קונה.. שאלה של ביקוש והיצע.

פורסם

אם מדובר בקצה שלדה בלבד (משמע לא מעבר לקו גלגלים), והרכב במצב מצויין, אין מניעה לרכוש אותו במחיר הנמוך ביותר בו המוכר מוכן להפרד ממנו. כל פגיעה אחרת - לוותר.

סתם כדוגמא:

את הרכב הקודם שלי קניתי עם קצה שלדה מאחורה, מעל המחירון!

לאחרונה מכרתי את הרכב, עם קצה השלדה, מעל המחירון! (ובפער ניכר ממנו).

ולא מדובר ברכב נדיר במיוחד, אלא ברכב בעל נתונים מעולים, שמור ומטופל, שנמכר לקונה הראשון שבא לראות אותו.

אם הרכב באמת בעל נתונים אחרים (ק"מ נמוך במיוחד, ויד נמוכה) שווה לשקול זאת.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אם היתה פגיעה ותיקנו אותה אין מה לדוש בזה יותר.

אתה טועה בגדול.

רכב עם פגיעת שלדה / רכב שעבר עיוות בתאונה לעולם לא יתוקן לאותו מצב שהיה (מבחינת חוזק החומר, ולא מבחינת פחחות קוסמטית), ותמיד יהיה פגיע יותר בתאונה נוספת אם חלילה תקרה.

עיוותי מסויימים יגרמו גם לשחיקה לא זהה בצמיגים / התנהגות שונה / נטיה שונה / החלקה שונה בבלימה ועוד.

עדיין, כל מקרה לגופו, אבל לא הייתי מקל ראש "בפגיעת שלדה שתוקנה ואין מה לדוש בה".

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...