Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mazada 626, שנה 2002 ,מנוע2000

michali700
שימו לב! השרשור הזה בן 5573 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום, אנחנו שוקלים לקנות מזדה 626, שנת 2002, מנוע 2000, האם אתם יכולים להגיד לנו חסרונות ויתרונות של הרכב?

כרגע אנחנו נוסעים בטויוטה שנת 98 מנוע 1600, האם צריכת הדלק של המזדה גדולה בכלל ויחסית לטויוטה?

האם הרכב הזה נוח? נוסעים יחסית הרבה עם ילדים.

תודה על כל מידע שינתן לי.

מיכל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סביר להניח שאתם נוהגים בקורולה אז המאזדה תהיה הרבה יותר מרווחת ותוכלו סופסוף לנשום.

אם אתם נוסעים עם ילדים אז המרווח בתא הנוסעים וגודל הבגאז' חשובים לכם ופה המאזדה טובה בהרבה מהקורולה והיא גם נוחה יותר.

המנוע חזק יותר משל הקורולה אבל ההילוכים בתיבה קצת ארוכים.

צריכת הדלק מאוד תלויה בסגנון הנהיגה שלכם. האמת שברכב שלי התחלתי למדוד צרית דלק לפני טיפול ובלי ליחס חשיבות לסגנון הנהיגה שלי והצריכה הייתה זוועתית, בסגנון 7 ק"מ לליטר, הייתי בהלם כל פעם מחדש. לאחרונה הרכב עבר טיפול תקופתי והורדתי את מהירות הנסיעה והפכתי את סגנון הנהיגה לרגוע ומתון יותר והצריכה השתפרה פלאים, במדידה האחרונה הגעתי לכמעט 11 ק"מ לליטר.

האוטו שלי הוא ממודל 99 והייתה לנו במפחה עוד 626 מודל 2002 שירדה מהכביש לאחרונה עקב תאונה. רמת האמינות בהחלט מרשימה, ברכב בן 11 התקלה היחידה שהייתה ראויה לציון עד לא מזמן היא חיישן ABS זייפן אבל בשבוע שעבר התקלקל באוטו שלי הרדיאטור חימום והתיקון במוסך רשת של דלק מוטורס מוצע במחיר שערוריתי (2800 שקל בשביל חימום??).

לסיכום, רכב מאוד נעים בנסיעות שיוט רגועות ומאוד מרווח. חפשו רכב מטופל עם היסטוריה. רכבים שלא טופלו כראוי הם מאוד בעיתיים ולא כדאי להתעסק איתם.

בהצלחה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5573 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...