Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות על פיגו 206 והבדלים מ GTI

beitari
שימו לב! השרשור הזה בן 5571 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכל חברי הפורום.

אני חדש דנדש בפורום, וזאת ההודעה הראשונה שלי אז ככה שאם עשיתי טעות או משהו אז מחילה.

יש לי מספר שאלות לפיגו 206 ואשמח אם רק מי שיש לו או היתה לו פיגו כזאת יענה לי.

1.מבחינה חיצונית בלבד (!!) פיגו 206 רגילה, עם 3 דלתות, נראית בידיוק בידיוק אותו דבר כמו פיגו GTI ?

אני מדבר על הצורה של הדלתות, על הטמבונים, על כל החיצוניות של האוטו. האם הם אוטו אותו מבחוץ ?

2.שכן שלי קנה היום פיגו GTI שנת 2001, ויש לו גג שחור כזה, אבל גם שקוף. זאת אומרת שהוא לא לגמריי שחור

אלא אפשר לראות דרכו את השמיים והכל, השאלה שלי עם גם לפיגו רגילה יש גג כזה או שהגג שלה הוא אטום ושחור לגמריי?

3.האם יש פיגו 206 בצבע שחור ? כי ראיתי אולי אחדות כאלו בכביש, ואין לי מושג אם אנשים צבעו את האוטו בשחור או

שהוא ככה בא מהחברה?

4.במידה ואני קונה פיגו 206 1600 ידנית 110 כ"ס. מה השיפור הראשון שהייתם ממליצים לי עליו כדי לשפר את האוטו מבחינת מהירות ?? (עשיתי חיפוש והתשובות ממש בילבלו אותי )

בקיצור חברים מי שיכול שיענה..יש לי עוד שאלות אבל לאט לאט חחח !

תודה מראש ושבוע טוב !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שיש לו זה סאנרוף רחב

אפשר למצוא את הסאנרוף הזה גם בדגם הרגיל ולא רק בGTI

לגבי השיפור תחכה לאחרים שקצת יותר מבינים אבל אני חושב שאפשר לשים פילטר ולעשות צנרת פליטה יותר טובה

אלה דברים שלא צריך להרוס את האוטו בשבילהם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שיש לו זה סאנרוף רחב

אפשר למצוא את הסאנרוף הזה גם בדגם הרגיל ולא רק בGTI

לגבי השיפור תחכה לאחרים שקצת יותר מבינים אבל אני חושב שאפשר לשים פילטר ולעשות צנרת פליטה יותר טובה

אלה דברים שלא צריך להרוס את האוטו בשבילהם

אחשלי אני יודע שזה סאנרוף רחב..אבל הסנרוף שלו הוא גם שחור שקוף כזה..השאלה שלי אם גם בפיגו שהיא לא GTI יש סאנרוף כזה !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לכל חברי הפורום.

אני חדש דנדש בפורום, וזאת ההודעה הראשונה שלי אז ככה שאם עשיתי טעות או משהו אז מחילה.

יש לי מספר שאלות לפיגו 206 ואשמח אם רק מי שיש לו או היתה לו פיגו כזאת יענה לי.

1.מבחינה חיצונית בלבד (!!) פיגו 206 רגילה, עם 3 דלתות, נראית בידיוק בידיוק אותו דבר כמו פיגו GTI ?

אני מדבר על הצורה של הדלתות, על הטמבונים, על כל החיצוניות של האוטו. האם הם אוטו אותו מבחוץ ?

מבחינה חיצונית יש גלגלים גדולים, פנסי ערפל גדולים יותר ספוילר גדול יותר והאוטו טיפה יותר נמוך.

2.שכן שלי קנה היום פיגו GTI שנת 2001, ויש לו גג שחור כזה, אבל גם שקוף. זאת אומרת שהוא לא לגמריי שחור

אלא אפשר לראות דרכו את השמיים והכל, השאלה שלי עם גם לפיגו רגילה יש גג כזה או שהגג שלה הוא אטום ושחור לגמריי?

לכולם גג שקוף עם מדף.

3.האם יש פיגו 206 בצבע שחור ? כי ראיתי אולי אחדות כאלו בכביש, ואין לי מושג אם אנשים צבעו את האוטו בשחור או

שהוא ככה בא מהחברה?

יש מקורי. לא נפוץ.

4.במידה ואני קונה פיגו 206 1600 ידנית 110 כ"ס. מה השיפור הראשון שהייתם ממליצים לי עליו כדי לשפר את האוטו מבחינת מהירות ?? (עשיתי חיפוש והתשובות ממש בילבלו אותי )

לקנות GTI - ההפרש לא גדול.

בקיצור חברים מי שיכול שיענה..יש לי עוד שאלות אבל לאט לאט חחח !

תודה מראש ושבוע טוב !

ראה באדום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש שלושה סוגים של גגות מקוריים ב206 - גג רגיל ללא חלון, גג עם חלון נפתח (סאן-רוף) וגג שכולו חלון זכוכית שאינו נפתח.

שיפור מהירות ראשון ל206XS - שיפור הנהג.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ב GTI יש מראה שהיא כולה שחורה נוצצת ואילו ב XS יש תוספת פלסטיק בחלק העליון בצבע הרכב.

מבפנים - בקרת אקלים, 4 בלמי דיסק, גלגל מקורי 5 חישורים, 15" ( בדגמים עד 2003, אם אני לא טועה),

כיסאות עם גימור עור בצדדים. ריפודי אלקנטרה בדלתות ובתא הכפפות.

לגבי הגג יש שלושה דגמים כמו שצביקה הגיב מעליי.

גג נפתח מקורי - הגדול יש אותו בכל הדגמים של המנועים.

גג זכוכית שלא נפתח, עם וילון חשמלי פנימי, ראיתי גם בדגמים של ה 4 דלתות.

יואב :arrow:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודהה לכלוםםם על התגובוותתתת.

אני יסכם את מה שאמרתם כדי להיות בטוח שהבנתי

כל מה ששונה בחיצוניות של GTI ופיגו XS זה שהאוטו טיפה יותר נמוך, פנסי ערפל, גלגלים גדולים והמראה שהיא שחורה ונוצצת.

בסה"כ הם נראים אותו דבר..!

אז אני כנראה יילך על XS ידנית, אני מעדיף מאשר GTI בגלל הדלק והביטוח שהוא יותר יקר !

תודה חברהה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיהיה בהצלחה במציאת ה XS. יש דווקא זמינות לא רעה.

אם רק המראה משנה לך ולא האבזור, אז ה XS זה אוטו מעולה בשבילך - היא מספיק דומה ורק חדי עין יבחינו בהבדל.

דרך אגב, ההבדלים בעלויות ממש לא מסתכמים בביטוח ובמריכת הדלק, שגם היא לא כ"כ רעה ב מנוע 2000.

ישנם הרבה חלקים ייחודיים ויקרים למנוע ה 2000.

יואב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתעלק על השרשור:

מה ההבדלים בין השנים בדגמי הGTI? הבנתי שב2002 או 2003 הוכנס שינוי משמעותי במנוע שהוסיף כמות סוסים נכבדה לאורווה הצרפתית. האם אני צודק או מנפיץ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין GTI עם יותר מ 136 כוחות סוס (פחות או יותר משתנה בין 133 ל 136 במקורות שונים).

מה שהיה ב 2002 - 2003 אני מאמין זה שינויים קטנים במנוע, בטח לא משהו שהקפיץ את ההספק בצורה משמעותית מאוד.

מתוך ויקיפדיה:

1.6 L (1587 cc) TU5JP 8v I4, 88 PS (87 hp/65 kW)

1.6 L (1587 cc) TU5JP4 16v I4, 109 PS (107 hp/80 kW)

2.0 L (1997 cc) DEW10J4 16v I4, 135 PS (133 hp/99 kW)

2.0 L (1997 cc) EW10J4 16v I4, 136 PS (134 hp/100 kW)

2.0 L (1997 cc) EW10J4S 16v I4, 177 PS (174 hp/130 kW)

יש את דגם ה RC בעל ה ~180 כוחות סוס שלא הובא לארץ בייבוא סדיר. אבל זה לא GTI, זה RC.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5571 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...