Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב מנהלים עד באזור ה75 אלף

snowbol
שימו לב! השרשור הזה בן 5580 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם!

הגיע הזמן להחליף רכב והתקציב כרגע עומד על 75 אלף, כמובן שאפשר להתגמש למטה ולמעלה +- 5 אלף.

הדרישות מהרכב:

1) אמינות(הכי חשוב). לא אוהב להגיע למוסכים.

2) צריכת דלק.

3) איבזור כמה שיותר עשיר.

4)שנתון כמה שיותר גבוה.

נכון לעכשיו המועמדות הן 407,C5 , מונדאו ומאזדה 6. הדרישה היא גם שהרכב יהיה משנתון 2006 ומעלה. אשמח אם אנשים אשר בעלי הרכבים האלה(או לשעבר) יביעו דעה!

תודה מראש!

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אני בדרך לפורד הרכב הכי מאובזר מהרכבים שרשמתה

היא גדולה ואמינה הכל בהשווה לטיפולים ואיך שמרו עליה ואיך אתה תשמור

למרות צריכת דלק שהיא קצת גדולה

Mazda 3 1.6 105 hp zoom...zoom

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לשותף שלי היתה מזדה 6 במשך 3 שנים, שלא עשתה לו ולו בעיה אחת. יש להם גם גרסה מאובזרת יותר, אולי היא תאים לך.

לי הכסאות היו מאוד לא נוחים, אבל לא דיברת על הנושא הזה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע מה נכנס לתקציב.

מונדאו הכי מכובדת.

מאזדה 6 הכי לא רואה מוסכים.

אני אישית אוהב יותר את ה407, אבל הייתי מחפש סובארו B4 .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא רוצה לרדת בשנתון בשביל B4 או פאסאט....ווולבו אני בכלל לא מחפש. מה שאתם אומרים בגדול זה אמינות - מאזדה. איבזור - מונדאו. הכי מהנה בשיקלול הכללי ה407?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המאזדה לא רק שהמושבים שלה לא נוחים גם ההתנהגות שלה מאוד גסה ולא חלקה על הכביש בגלל המתלי ספורט שיש לה,לא הייתי ממליץ לך על האוטו הזה לפינוק,אני הייתי לוקח את אחותה המודנדיאו שגם יותר מאובזרת וגם הרבה יותר נוחה ומפנקת

Mazda 3 touring 5 doors 2.0 6MT 2014 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. למאזדה ולמונדאו רמת אמינות דומה מאד וטובה מאד. שתיהן נוסעות לא רע.

2. המונדאו בעלת תדמית פחות טובה ושוק חלש יותר (יכול לשחק לטובתך\רעתך תלוי בפוזיציה).

3 ה407 לצערי (למרות חיבתי רבת השנים למכוניות האריה) לא מהנה! אין דין 406 כדין 407. ה407 כבר עמוק בעידן החדש והלא מהנה של פיג'ו.

4. C5 מפחידה מבחינת תחזוקה (מערכת הידראולית).

5. B4 לא רעה - צריכת דלק גבוהה מעט בדיגמי 4x4.

6. וולו - תחזוקה יקרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם להתפשר על שנתון קצת אז ב.מ.וו מסדרה 5 E39

אבל האופציה הכי טובה לטעמי זה סקודה סופרב 2005-6, אוטו מפנק ברמה גבוה יותר מפאסאט מכל המתחרות שהוזכרו כאן.

BMW E30 325i Coupe

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מוכן לדרת שנתיים-לך על ה-166. אוטו הכי מפנק שיש. גם ספורטיבי, גם משפחתי וגם האיבזור מעולה(מושבי עור והגה של מומו, סאן רוף, טלפון מובנה). אבל... כאן באה האמינות. ויש פה קצת בעיות. הגיר הולך באזור החמישים-שישים אלף קילומטר. והמחיר- 10K-20K לשיפוץ. אבל, אין כמו מה שהיא יודעת לתת בתמורה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בספק אם בן אדם שמחפש מאזדה 6 ירצה להכנס לתוך הרפתקאה שנקראת אלפא 166,שלא תבין אותיל א נכון מדובר במכונית מדהימה ביותר אך מי שקונה אותה הוא מעריץ שרוף של אלפא שלא מוכן לסוע על שום אוטו אחר,לשאר אנשים שלא נגועים ב"חיידק" של אלפא רומיאו אין הרבה מה לחפש באלפא 166.

לפותח הפוסט,אומנם לא החזקתי אותה אך יצא לי לבלות לא מעט בתור נוסע של פיג'ו 407 ומדובר במכונית נוחה ביותר בקטגוריה שלה(אני אישית נהנתי יותר בא מאשר בC5).

קרוב משפחה שלי מחזיק אחת כזאת כבר מספר שנים,נכון שהוא מבסוט מהאמינות שלה אך לי אישית נשבר הגב מלסוע בא,אפילו בנסיעות קצרות זה פשוט עינוי.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבחינת רכב לנהג , הייתי מסתכל אך ורק על סובארו B4 ומזדה 6, ובוחר ב B4 בזכות העיצוב, האיבזור ,הנעה כפולה ושילוב גיר מנוע טוב מאוד לטעמי. [גם התנהגות דינמית מאוד מפתיעה לרכב בקטגוריה ]

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5580 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...