Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום מפגש מרכז - 09\10\02

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

natio2.

אתה בפורום כבר כמעט 5 שנים, טחנו את הנושא הזה עד שהפך להיות יהלום מרוב הלחץ.

היו טריליון נסיונות בעבר לעשות מפגשים בשלל מועדים וימים והדבר היחידי שהחזיק זה ימי שבת בשעה12:00 אחת ל3-4 שבועות.

אז למה כל פעם להעלות את זה מחדש? מה לא מובן לאורך כל השנים שדנים במפגשים?

under construction..

פורסם

היה מפגש באמת נחמד, הרבה רכבים הרבה חברי פורום

חברה טובה, אוכל טוב - קשה לטעות.

אבל אני חייב לציין כמה דברים לגבי מפגשי ה"על האש" - בזמן האחרון כל מפגש שהיה הפך במהרה למפגש עם מנגל.

אין עם זה בעיה אבל צריך להבין גם שאי אפשר להכריח אנשים להביא משהו בגלל שזה מפגש על האש, אני לא חושב שאני מסוגל לכעוס על זה שמישהו הגיע למפגש על האש בידיים ריקות, אני לא יכול להכנס לכל כיס של כל אחד ואחד ובטח שלא לעקרונות של כל אחד ואחד.

אני בעצמי הבאתי כמה דברים פשוטים הפעם ולא בשר מסיבה מאוד ברורה - לא היה רשום בת'רד של המפגש שמישהו מביא מנגל...

לעשות רשימה מסודרת זה טוב ויפה - אבל אם אנחנו מגיעים למצב שבו אף אחד לא רושם שהוא מביא מנגל - אולי כדאי לקחת אחריות על הנושא הזה ולבטל את ה"על האש" במפגש הזה...

אין שום דבר רע בלהאכיל חתולים רעבים בבשר נא - בקצב הזה, זה עוד יקרה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא אמרתי שכל מי שמגיע חייב להביא איתו משהו למפגש, ברור לי שיש חיילים שאין להם גרוש על הת*ת או חבר'ה שלפני צבא. אבל כשמתפקדים 20 אנשים ומגיעים למעלה מ 50 (בהערכה גסה) זה לא הוגן. אני לא מדבר שכל אחד צריך להביא 5 קילו סטייק אנטריקוט ב 400 שקל, גם שקית ביסלי או במבה תתקבל בברכה, ובזה גם חייל בסדיר מסוגל לעמוד.

המפגש הזה הוכיח שלא כל מפגש חייב להיות מפגש מנגל ולא חייבים לעשות מפגש כזה בכוח. שוב, את המפגש הבא נארגן עם נוהל חדש ולפי הלך הרוח בפורום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

natio2-גם לי קשה להגיע למפגשי שבת.משפחה...:-P

מה שכן,המפגש העתיד לבוא יהיה ביום שישי.(20.11.09) .

הנהלת הפורום,למיטב הבנתי,השכילה ודאגה למפגשי שישי פעם בשלושה חודשים לערך ועל כך יבורכו.

נכון,מפגשי שישי כלל לא דומים לשל שבת בכמות האנשים שמגיעים אבל ,במפגש שישי האחרון שהיה ובו נוכחתי,היה נחמד,כייפי,אינטימי ומשפחתי.

אז שריין מעכשיו את התאריך (ראה באשכול מפגשי פורום).

שבוע טוב לכולם ומועדים לשמחה.

ליאור

פורסם

מפגשי השישי הם באמת פתרון טוב למי שא יכול להגיע בשבת.

בנוסף, השבת הולכת ומתקצרת וכבר ניתן להגיע למפגשים במוצ"ש.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מפלצת אני לא מתכוון לשנות את זה !!

ולא להעלות את הנושא אני משתף את חברי הפורום ..

ולא ידעתי שיש בשישי אני יבוא בשישי אם כך עד שאני עובר דירה !!

פורסם
היה מפגש באמת נחמד, הרבה רכבים הרבה חברי פורום

חברה טובה, אוכל טוב - קשה לטעות.

אז בסוף היית במפגש? שאלתי בחור אחד או שניים אם יש כאן בחור בשם אדי, ואמרו שלא :)

פורסם

מי זה אדי?

בטח סתם איזה פולני :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היה בהחלט אחלה מפגש,

לא יצא לא להגיב אבל היה מפגש בהחלט טוב למעט החלק של ה"כיבוד" שלדעתינו ניתן לשפר באמצעות מחיקת מרכיבים מהרשימה.

כך שכל אחד שמביא משהו ימחק או ישנה צבע של הרכיב ברשימה כך שנדע שיש את אותו המרכיב.

כל אחד לפי כיסו...

ברכת מועדים לשמחה

ושנה טובה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם
מה שכן,המפגש העתיד לבוא יהיה ביום שישי.(20.11.09) .

הנהלת הפורום,למיטב הבנתי,השכילה ודאגה למפגשי שישי פעם בשלושה חודשים לערך ועל כך יבורכו.

מי שאחראי על מפגשי הפורום הם חברי הפורום עצמם,ואין קשר להנהלה.

הנהלת הפורום אינה עוסקת במפגשים וזה גם לא באחריות שלה.

במקרה הנ"ל איתמר בתור חבר פורום ולאחר דיונים ארוכים החליט להעלות רשימת לוז עקרוני של כל השנה, שבהם גם מידי פעם מפגשי שישי.

שאגב, אפשר גם לציין שמפגשי השישי לא ממש מצליחים.:roll:

under construction..

פורסם
אופס, טעיתי בשם שלך ?:)

לא לא - לא טעית

אני ציני "לפעמים"... :roll:

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...