Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי אודי A3 2001 ידנית.

הרכב לא הניע טוב בבקרים, בצעתי לו לבד ניקו מיצערת. עכשיו הרכב מניע טוב אך יש לו גימגומים בזמן עזיבת הגז בהילוכים. התקלה היית גם לפני אבל לא ממש מורגשת.

איך אני יכול "לכוון" את המצערת מבלי לגשת למוסך?

נישיתי את השיטה הבסיסית של הוצאת החיבור וניתוק המצבר אבל יש לי הרגשה שזה עוזה לכמה ק"מ וחוזר חזרה.

איזה מכשיר אני יכול לקנות כדי לבצע זאת? אני לא רוצה לשלוח אותו למוסך.

ראיתי כל מני סורקי תקלות למכירה, זה עוזר לי? או שצריך תוכנה למחשב וכבל? ואם כם אז מאיפה אני יכול להשיג?

תודה רבה ושבת שלום!

פורסם

מחיר הכפתור יהיה יקר יותר מכל החליפה.

סורק אבחון תקלות שאינו רק לקריאת תקלות חלקית אלא גם מאפשר כניסה למחשב המנוע וביצוע עידכונים, הפעלת מופעלים, איפוסים וכו' הנו יקר (עם התוכנת אבחון).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי לין כתב:סורק אבחון תקלות שאינו רק לקריאת תקלות חלקית אלא גם מאפשר כניסה למחשב המנוע וביצוע עידכונים, הפעלת מופעלים, איפוסים וכו' הנו יקר

איפה אני קונה את הסורק ?

- alloy block,Vtec, Bosch Motronic ME7 fuel-injected

producing200HP 2.2-liter,Honda type R. Need we say more..

soon!....

פורסם

ומה עם כל הסורקים שמוכרים ב 400, 2000 שקל?

הם לא טובים? לא יעשו את העבודה?

אולי אני יכול לחבר למחשב כבל עם תוכנה?

תודה.

פורסם

שלום,

קיימים בשוק המון תוכנות וסורקים תחליפיים ל-VAG-COM המקורי בעלות של 20 דולר אבל מנסיוני הם לא מוצלחים.

את התוכנה+הכבל תוכל לרכוש ישירות באתר של הייצרן בקישור:

http://www.ross-tech.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=VCHCC&Category_Code=VAGCOM

כמובן תצטרך להשיג גם הוראות או ספרות ייצרן כיצד ואיך מבצעים כיוונון בסיסי של המצערת.

איזה כייף לי :)

פורסם

אחרי שתרכוש את הציוד הדרוש אני אשלח לך הוראות כיוון בסיסי.

בכול מקרה בדוק היטב באתר את נושא התאימות לרכב שברשותך מכיוון שלפעמים קיימים דגמים שלא נתמכים על-ידי דגם מסויים של התוכנה.

כמו כן שים לב יש כבלים עם חיבור RS-232 או USB לחיבור למחשב.

פורסם
יש אפשרות להשיג את זה בארץ? אולי יד שנייה?

אני צריך עם יציאת USB.

http://www.ross-tech.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=VCKII&Category_Code=VAGCOM

זה גם טוב? לפי מה שקראתי זה נראה גם מתאים.

תודה.

1. אני הייתי רוכש את הכבל עם תמיכה מושלמת ב-CAN כפי שהצעתי קודם לכן מכיוון שאינני יודע בדיוק איזה מערכות ברכב שלך מחוברות דרך ערוץ CAN.

2. בעתיד אם תרכוש רכב מקבוצת VAG הכבל עדיין יוכל לשמש אותך

ההצעות שקיבלת מעתיד ומרפי לין לרכוש את הכבל בארץ נשמעות מעניינות ונסה את האפשרות הזו וגם תוכל לקבל הדרכה קלילה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי,

הייתי ב E&A והם כיונו לי את המצערת בחינם. אבל זה לא עזר.

עדיין יש את הבעיה של "הקפיצות" בטורים כשאני עוזב את דבשת הגז בהילוך 1-3. הכל קשור באיזה סלד אני.

זה מרגיש כאילו המצערת לא "גמישה".

מה יכולה להיות הבעיה.?

תכננתי לקנות את הכבל אבל אני רואה שזה לא עוזר לי אז אני לא לחוץ עליו עכשיו.

אחרי שהוא יפס לי את המחשב נדלקה לי הנורה של ה ABS וכבתה אחרי כמה דקות\בהדלקה השנייה של הרכב.

זה תקין?

תודה לעוזרים.

• תוכן חדש...