Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה החלפתי גיר אוטומתי בפאסט 93 שלי, מגיר שהוצאתי ממכונית אחרת שקניתי למטרות פירוק. את העבודה עשיתי בעזרת חברים.

מאז שהחלפתי את הגיר התחיל להיות לי ריח מאוד חריף ברכב, הריח בה בגלים וממש אילץ אותי לצאת מהרכב. ניסיתי לבדוק מאכן מגיע הריח ולא היה לי שמץ של מושג. הלכתי גם לכמה בעלי מקצוע, שדיברו על קצרים חשמליים ומחשבים שצריך להחליף.

אולי זה לא המקום לחשוף רגשות, אבל למרות כל ההשקעה שלי ברכב, כבר חשבתי להיפרד- בעקבות הריח החריף שלא מצאתי לו מזור.

לפני הפרידה מהרכב ניסיתי לנסות את מזלי אצל מוסך רון, זה פשוט לא ייאמן רון מצא את התקלה בשניות!

הוא ישר זיהה שמילאתי יותר מדי שמן בדיפרנציאל, וגם שם לב שהמכסה של הנשם פתוח.

הוצאנו את כבל הספידומטר (בסיבוב) ופתחנו את החיישן ספידומטר שאליו מחובר כבל הספידומטר(בעזרת מפתח 22). על החלק התחתון של חיישן הספידומטר,חרוטה מגרעת שתפקידה לציין את גובה המקסימום של השמן של הדיפרנציאל. (במקרה שלנו הגובה היה מערך פי שלוש מהמקס')

על מנת לחסוך כאבי ראש, רון החליט לשאוב את כל השמן של הדיפרנציאל על מנת לבטל את החשש שנכנסו מים מהנשם הפרוץ.

חשוב להדגיש שרון נתן לי להסתכל ולשאול שאלות לכל אורך העבודה ואפילו נתן לי הסברים על מנוע הV6 של אוודי, שבדיוק עשתה אצלו אוברול והיתה בשלבים של התקנת טיימינג.

אני חייב לציין שמעבר לטיפול המסור שקיבלתי, מאוד התרשמתי מצוות המוסך במיוחד מיאן ומוטי ומחלקי החילוף האיכותיים שרון עובד איתם. (החל משמני המנוע הסינטתים, פילטריםOEM,תושבותOEM בעיקר של MEYLE , בלמים ATE וכו'..)

תמונה0155.jpg

תמונה0156.jpg

תמונה0157.jpg

תמונה0159.jpg

תמונה0158.jpg

תמונה0160.jpg

נשם בק אקס.JPG

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

מחמם את הלב להיווכח שיש בעלי מקצוע מעולים שיודעים לאבחן מיד את הבעיה ולא נוקטים בשיטה של ניסוי וטעיה על גבו, או יותר נכון על כיסו של הלקוח.

באמת כל הכבוד!

פורסם

סחטן על איתור התקלה, בדרך כלל הרבה מוסכנקים בתקלות אלו הולכים ישר למחשבים של הרכב ולא חושבים בכלל על הכיוון המכני.

יפה שהוציא לך את כל השמן ומילא חדש.

דרך אגב איזה שמן זה ומה הצמיגות שלו?

סה"כ נשמע שהעבודה מאוד יסודית ומקצועית

לא פעם שאני שומע על המוסך הזה

• תוכן חדש...