Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה חודשים תיקנתי את ריכבי במוסך באזור המרכז

להפתעתי לפני מספר ימים אני מקבל דוח חניה על חניה ללא תשלום

מיותר לציין שהרכב היה אז במוסך בתיקון והדוח נרשם בכתובת של המוסך

האם יש מה לעשות או פשוט לשלם ?

פורסם

אני הייתי ניגש לבעל המוסך .

אם הרכב היה במצב נסיעה אז רוב הסיכוי שמישהו מהמכונאים שעבד על הרכב יצא לסיבוב בדיקה ועל הדרך

עצר לקנות חלק כלשהו או משהו לאכול ואז קיבל את הדוח.

מנסיון אני מאמין שבעל המוסך יבדוק ויראה שהרכב היה ברשותו באותו הזמן וישלם את הדוח.אל תוותר !

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

האוטו היה אצלו בתיקון יותר משבועיים כמעט חודש פשוט לא הצליח לפתור את הבעיה !! לבסוף שהבין שלא ניתן לחלוב אותי יותר התפשר על סכום התיקון ובמוסך אחר מצאו את הבעיה בשעתיים וכל התיקון עלה 200 ש"ח הוא החנה אותו כנראה על המדרכה מחוץ למוסך

מדובר במוסך קטן כך שלפי דעתי ראה את הדוח ופשוט זרק אותו

גם זה שלבסוף לא פתר את הבעיה והיה צריך לספוג את עלות החלקים שלא יכל לפרק מהרכב לא מאמין שכל כך מהר ישלם את הדוח

האם יש מקום להגיש תלונה באיגוד המוסכים או גוף אחר שיכול לעזור

ברור שדבר ראשון אנסה לדבר איתו ?

פורסם

קח רשמקול, לך לדבר עם בעל המוסך ותוודא איתו קודם שהרכב היה בן תאריך כזה וכזה במוסך אצלו, ותקליט אותו.

אחרי זה לא יהיה לו מה לעשות כי השיחה מוקלטת ויש לך הוכחה שהרכב היה שם.

בשיחה תדאג:

להזכיר את התאריכים המדוייקים, להזכיר את השם שלו, את שם המוסך, וכמה שיותר פרטים.

זכותך מבחינת החוק להקליט שיחה בה אתה משתתף.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

להקליט אנשים בשביל לחסוך 100 שקל? אני במקומך הייתי מנסה לפנות פעם פעמיים לעירייה,לא הולך הייתי משלם.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לצערי שוחחתי עם בעל המוסך כמובן שהוא לא מעוניין לשלם

אמר שהוא מוכן לשלם חמישים שח בלבד למרות שהרכב היה במוסך בזמן הזה

מיותר לציין שאני גר באיזור אחר בארץ ואין סיכוי שהייתי מחנה את הרכב שם

מה שמרגיז שאותו מוסך לא הצליח לתקן לי את הרכב למרות שהיה אצלו יותר מ5 פעמים

פשוט מכיוון שהבעיה לא היתה בגיר והוא התעקש שהבעיה בגיר כדי שיוכל לשפץ גיר ולהרוויח כסף

פורסם

כנראה שזו הפעם האחרונה שהרכב שלך יכנס לטיפול במוסך הזה.

זו חוצפה, להשתמש ברכב שמגיע לתיקון נמצא במוסך מספר ימים, לקבל דוח, ולהתנער מאחריות.

לכן להבא, לתקן ולטפל רק במוסך "ביתי" מוסכניק שאתה מכיר וסומך עליו שיתן את השירות באופן אמין.

אני אשמח לדעת באיזה מוסך מדובר (אפשר לשלוח ה"פ).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בבני ברק באיזור רחוב הירקון יש המון מוסכים שנוהגים כך... תופאה ידועה כבר לעיריה

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

לא יודע לגבי בני ברק

אבל אני אנסה לכתוב לערייה ולראות מה יגידו לי

לא ציפיתי ליותר מדי מהשיחה עם בעל המוסך מפני שבטיפול היחידי שעשיתי אצלו הוא הוכיח חוסר מקצועיות רברבנות ויהירות ללא סוף למרות שבכלל לא זיהה או לא רצה לזהות נכון את הבעיה פשוט לתקן מה שלא צריך היום אני יכול לאמר בודאות שהיו כמה תופעות שהצביעו על מקום הבעיה והוא פשוט התעלם מהם , וגם כאשר חזרתי אליו מספר פעמים הוא המשיך להגיד שהוא המומחה הכי גדול בארץ ואם הוא לא הצליח לתקן אף אחד לא יוכל! בדיוק במילים אלה השתמש

אני יכול לאמר רק דבר אחד

מסתבר שהוא לא הכי גדול בארץ ואפילו לא מומחה אלה רברבן ויהיר

בקיצור חוצפה ישראלית !!

פורסם

אם הוא מוכן לשלם 50 שקל, זו הודאה באשמה, ואם הוא הודה שהרכב היה אצלו בתיקון בימים האלו - אני ממליץ לך להיכנס בו עד הסוף ולו רק בגלל העוגמת נפש.

להזכיר לו שבמידה והוא לא ישלם את הדוח שהוא קיבל, והריי ישנם הוכחות (תגיד שהקלטת את השיחה בינכם) - אתה תלך לתביעות קטנות, ואז הוא יאלץ לשלם

1. דו"ח

2. עוגמת נפש וביזבוז ימי עבודה

3. הוצאות משפט בסך של פי 5 ממה שהוא יכול לסגור עכשיו.

פורסם

מוסך שמכבד את עצמו אמור לפתוח כרטיס עבודה על כל רכב שנכנס לטיפול, שבו רשומים פרטים של הרכב, מתי נכנס, מתי יצא ומהות התיקון.

נדמה לי שהם מחוייבים לעשות דבר כזה עפ"י החוק כחלק מדיווח לרשויות המס/מש' התחבורה/איגוד המוסכים/ווטאבר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...