Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושנה טובה .

ברלינגו 98 (לא טורבו)

הבעיה היא הנעה לאחר מנוחה\בוקר - אני חייב לפמפם את המשבת הסולר

וגם אז המנוע מניע לכמה שניות ופתאום ניכבה -

גם אם אני נותן גז הטורים עולים לכמה שניות ושוב נכבה -

לפעמים אנ חייב לפמפם ולהניע -3 או 4 פעמים -

בהנחה ונישאר עוד מספיק כוח במצבר .

עברתי על כל השירשורים בפורום וניראה לי הדברים שצריך כניראה לבדוק \ להחליף \ לשפץ ציטטתי למטה ..

אני לא מכונאי - אני מבין את מה שכתוב ואת ההמלצות אבל מחפש מוסך אמין ומקצועי בנתניה (או לפחות בסביבה המאוד קרובה)

אם אפשר , שיודע לטפל בבעיות מסוג זה בסיטרואן ברלינגו .

אני צריך המלצה למוסך טוב ומקצועי בנתניה שידע לאבחן את הבעיה ולתקנה

ולא יתחיל להחליף חלקים בשיטת מצליח .

בתודה מראש

אילן .

** הזעת סולר על הצנרת ועל משאבת העזר (הפומפה),

עוד אפשרות, מסנן הסולר, שהוא "מסנן טבול" בתוך כוסית פלסטיק. הכוסית "יושבת" על גומיה ודרך שם מושכת אוויר.

הגומייה בלויה או הכוסית לא מהודקת מספיק.

** התקלה היא משיכות אוויר בצנרת הקו הראשוני,זה לא מצב תקין,מניסיוני הבעיה בדרך כלל במשאבת העזר שעל בית מסנן הסולר,או על צינור עודפי סולר נוזל.

** צינור הגומי (עודפים) של המרסס עם הרטיבות שלם ולא קרוע ובלוי

אם הצינור קרוע המנוע יכבה ותהיה רטיבות בסביבת המרסס

בית פילטר סולר לא תקין(שסתום ה"אל" חזור נידפק)

ואגב אי אפשר להחליף רק אותו יש צורך להחליף את כול הבית פילטר סולר.

** שיפוץ משאבת סולר ואינגקטורים **

פורסם

אני מציע לך קצת להדרים אל הרצליה ששם נמצא מוסך מורשה היבואן, מקצועי, טוב ואמין ושעובד

בו מאבחן מצוין ששמו אדי:

"מוסך הדקל" שברח' גלגלי הפלדה 14 א.ת הרצליה פיתוח, טל' 09-9586818 או 09-9586104.

אתרם הנו http://www.iga.co.il/g/9578/

הכי טוב זה לתאם והשאיר המכונית ללינת לילה במוסך כדי שיראו התקלה כשהיא קיימת ויבדקו מה מקורה.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...