Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תשתית HOT/YES/IDSL באריאל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עוד משפט דמגוגי מבית היוצר שלך.

לפחות תסביר למה לדעתך הוא לא רוצה להיות לקוח של HOT, אחרת ההודעה שלך לא שווה הרבה.

אני לקוח של התשתית של HOT כבר כמה שנים בשלוש דירות שונות, הכל בסדר גמור.

גם שירותי ה-TV של HOT היו בסדר גמור באחת הדירות בהן גרתי.

עוד פעם התחלנו ? כנראה שיש לך זכרון קצר. כבר היינו בסרט הזה בשרשורי הוט אחרים.

אני היית בתשתית של הוט מאז שלב הניסוי החינמי ועד לפני שנה וחצי. מדובר על מספר דו ספרתי של שנים כמעט.

את התלאות שעברתי איתם במגוון דירות שונות , יקח לי לכתוב במשך שעות.

כמה HIGHLIGHTS:

* שירות לקוחות מ-ח-פ-י-ר. פשוט מחפיר. מחפיר זו אפילו מחמאה.

* בעיות וניתוקי אינטרנט בלי סוף במשך שנים. ביניהם : חודש שלם עם 20 ביקורי טכנאי שלא פתרו את הבעיה.

* העברת דירה שגם לא הועברה אחרי 60 יום. שאילצה אותי הלכה למעשה לעבור ל ADSL. לעומת זאת העברה הדירה של YES היתה חלקה , אפילו קיבלתי צ'ופרים לרגל מעבר הדירה כמו ממירים נוספים ללא חיוב, סרטי DVDBOX חינם, שוברי הנחה בחנויות ריהוט וכלי בית כמו ביתילי, ACE לרגל מעבר הדירה ויחס יוצא מן הכלל. כל זאת כאשר במקביל הוט לא לא מעבירים לי את התשתית של האינטרנט בגלל כל מיני תירוצי בירוקרטיה ובעיות מחשב.

* יד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה - כבר הפסקתי לספור את כמות הניתוקים שניתק אותי בטעות טכנאי שהיה אצל השכנים

(בכמה דירות) וכמובן לחיבור מחדש צריך לחכות כמו כל לקוח.

* חיובי סרק אסטרונומיים שהייתי צריך להשקיע ימים שלמים כדי לקבל אותם חזרה. למעשה חודשים ארוכים אחרי שכבר לא הייתי לקוח של הוט המשיכו חיובים ברמות של 350-400 שקל לחודש ולא רצו להחזיר פקדון על הממירים למרות שהוחזרו ולמרות שלא הייתי בהתחייבות. בסופו של דבר פתרתי את זה מול חברת כרטיסי האשראי . סיפור ארוך מאוד שאין לי כח לחזור אליו.

ושוב, זה רק על קצה המזלג, ושוב נשארתי בהוט בכל השנים ההן בגלל שלא רציתי קו בזק ובגלל המחיר.

אני בכלל לא מדבר על טלויזיה אלא רק על אינטרנט כרגע, שגם מבחינת תכנים ואיכות שידור, YES לא רואים את הוט ממטר וה YES MAX אחד הדברים הטובים ביותר שעשיתי.

שירות הלקוחות של YES הוא טוב מאוד, לא היתה בעיה שלא קיבלה מענה מצויין (וגם לא היו הרבה בעיות).

אגב גם בהוט , מתקשרים אליך חודש לפני סוף ההתחייבות כדי להציע לך מחיר טוב שתישאר , אפילו בלי התחייבות?

תן לי לענות במקומך : לא!

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תנסו לעשות בדיקה להרים טלפון לשירות לקוחות ותגידו לי כמה זמן לקח לכם, הבדיקה הכי טובה

השירות שלהם השתפר ברמות במהלך השנה האחרונה ולגבי האינטרנט שמתנתק יש סיבה לא סתם מתנתק והיה לך מזל "טוב" עם הטכנאים שבאו אליך.

השירות שלהם לא כזה נורא ולמרות זאת כשחייתי בארץ הייתי בYES בגלל שלדעתי התוכניות הרבה יותר מעניינות.

כנראה שהטכנאים בדקו עוצמה וזהו.

איפה כל שאר הנתונים או שלא רצו להסתבך ולסדר כמו שצריך.

למי שיש הוט בבית ומזמין טכנאי תדרשו לבדוק SNR שיהיה מעל 30

עוצמת חזור בין 38-52 כשהמספר קטן יותר זה חזק יותר אבל אסור להגיע ליותר מזה זה גם גורם לבעיות

למי שיש בעיות באינטרנט צריך לבדוק PACKAGS שנשלחו ונתקבלו לראות כמה הלכו בדרך

אחרי שהטכנאי יבדוק הכל הוא בטוח יעלה על הבעיה.

הציוד של YES יותר טוב בכללי לפני העזיבה הייתי גם טכנאי שירות של YES.

בסך הכל חברה הרבה יותר רצינית עם ציוד טוב יותר עם שירות טלפוני כמעט זהה טיפה טוב יותר היום.

הטכנאים של YES הרבה יותר מוסמכים תאמינו לי חתיכת קורס עשו לנו שם.

השאלה שנשאלת עלות מול תועלת.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...