Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים אני חדש בו.

אני קורא בפורום הזה כמעק 3 חודשים ואני מבסוט שסוף סוף הצתרפתי אליכם.

יש לי תקציב של 20k ואני מחפש אוטו בעל אופי ספורטיבי בין 96 ל 98 שיעמוד בתקציב.

חשבתי על 106 xsi וגם על clio rsi ומיגאן קופה 2.0.....

אני רוצה את העצה שלכם מבחינת כוח,התנהגות ואחיזה,מראה ספורטיבי,יכולת שיפור...

כל האפשריות פתוחות ולא רק המכוניות שרשמתי

תודה לכם מראש

פורסם

אני חושש שמגאן קופה 2.0 (שנקראת גם מגאן RSI), חורגת מהתקציב שלך, לפחות אחת במצב טוב (מחירון לא משוכלל יד2 לשנת 96 - השנה הכי מוקדמת - 18.300. שנת 97 כבר 22.500)

משתי האחרות אל תצפה למראה ספורטיבי, אלא אם בספורטיבי אתה מתכוון לספויילר תלת-שלבי-משודרג-עשוי-דיקט-4-מ"מ.

סביר ששתיהן סבלו מהתעללות במשך השנים, מה שאומר שהאמינות מוטלת בספק, ובטוח שידרשו יישור-קו רציני.

שתיהן יהיו זריזות יחסית לליסינגומטיות שתמצא על הכביש, אבל אל תצפה לטיל בליסטי.

על ההתנהגות אין לי שום דבר להגיד מלבד השערות פרועות.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

לדעתי אל תגע במגאן לחבר שלי המנוע לא החזיק יותר מדי זמן ובכלל הרכב לא משהו ועושה מלא בעיות ואני מצטרף לעניין שאת הרכבים האחרים פירקו כבר ולא הייתי מסתכן...תנסה למצוא אולי פיאט בראבו או פונטו HGT גם הן חמודות..בקיצור הסיכוי שתמצא רכב "ספורט" במצב טוב בתקציב שלך די נמוך..אבל שיהיה בהצלחה..:wink:

פורסם

סקסו ספורטיבית? רק תנסה למצוא אחת כזאת שמורה, למחרת אני יתן לך 5 מעל מה שקנית.

106 XSI קליאו RSI אולי סיטרואן ZX וולקן אולי 205 GTI.

מגאן ספורט גם לא תמצא בטח שלא מנוע 2.0 ולדעתי גם יהיה לך קשה למצוא פונטו GT במצב טוב.

מצטער לבאס אבל אלו העובדות.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

חשוב לך שנתון הרכב? תוכל לחפש רכב הנעה אחורית, כגון במוו E30 שאפשר לשדרג ולשפר, ישנה גם את האפשרות של פורד סיירה.

JEP.

פורסם

הכל תלוי באיזה הנעה אתה רוצה להתמקד. יש למשל אלפא 75 עם הנעה אחורית וגיר אחורי, יש עליה כמה פרוייקטים מאוד יפים בארץ, כולל אפשרות השתלה של מנוע טורבו 1.8 מקורי (דגם שלא יובא לארץ), השתלה של מנוע 2000TS עם כימעט 150 סוסים.

גם לבומרים יש פרוייקטים יפים מאוד, אבל E30 במצב טוב עם מנוע חזק עולה הרבה כסף.

בהרבה פחות אפשר לקנות אלפא 75 עם מנוע 200TS.

ד"א, אם אתה רוצה אלפא 75, אני מכיר מישהו שמוכר שמורה במיוחד (1600 שני קרבורטורים כפולים 110 סוסים) - ישאר לך עודף שאולי בתקציב כזה תצליח להסדר על מנוע גדול יותר לרכב הזה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

למרות שקשה לי להאמין שתמצא E30 עם מנוע מעל ל2 ליטר ב20K, אבל תנסה. יש אנשים שקשה להם להאמין לפעמים, אך סיירה זה רכב בעל בסיס מצוין לשיפורים.

ישנו דגם GHIA (מנוע 2 ליטר דאבל קאמשפט), דגם מאוד מאובזר, סרן דיסק אחורי, סאנרוף חשמלי וכו'.

אם אתה מוכן להשקיע סכום נכבד, תוכל להשתיל מנוע מאוד מעניין, ולקבל רכב מאוד מעניין עם הנאה אחורית והרבה כוח.

JEP.

פורסם

תודה חברים על העזרה.

אני אשקול את כל האופציות.

אבל מה דעתכם על פיאט בראבו 2.0 152 כוח סוס?

יש כאילו שמורות או ש.......

פורסם

פיאט בראבו HGT היו 2 בארץ היום 1, אין מצב שהבנאדם ימכור אותה בפחות מ100 אלף לדעתי.

אחת המכוניות הנדירות בכל אופן.

אתה מעדיף הנעה קדמית או אחורית? קופה\האצ'בק\סדאן?

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• תוכן חדש...