Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז שלום רב לכולם, הייתי רוצה לקבל חוות דעת שלכם על הרכב הנ"ל מרצדס A170 בגרסת הט.דיזל, וA190 בגרסת הבנזין.

נכון להיום אני נוהג כבר כמעט שנה וחצי על רובר 25 שנת 03, הרכב מאוד נח ומהנה לנהיגה, מרוצה מהביצועים שהוא מפגין, נותן תחושה של רכב ספורט, ומרגיש שיושב טוב על הכביש.

אבל, מפאת כמה וכמה שיקולים כמו עלויות אחזקה גבוהות, חלפים יקרים, שוק בעייתי, ואמינות ממוצעת מינוס החלטתי להחליף את הרכב..(יכול להיות שפשוט נפלתי על אקזמפלר לא שמור במיוחד).

נכון להיום אני מתעניין במרצדס A170 שנתון 01, קראתי הרבה על הרכב וביצעתי חיפוש כאן בפורום, ממה שהבנתי הדגם הוא לא מהמוצלחים של מרצדס, בעיות מכניות, תא נוסעים פשוט למדי, עלויות אחזקה גבוהות.

אך למרות כל זה הרכב הוא נח, תחושת נהיגה "גבוהה" , מרווח פנימי עצום, משדר סטטוס, וכו'..

הבנתי שיש לרכב גרסה בחול של מנוע 2.0 מוגדש וזאת בעצם הגרסה הספורטיבית, שאלתי היא האם ניתן או בכלל כדאי לקנות אחת שכזאת (A170) במחיר ממש טוב, לעשות לה ישור קו מבחינת חלקים וקוסמטיקה פנימית וחיצונית ולהטמיע בה אינטרקולר מוגדל, פורקי לחץ, צ'יפ נ.מנוע, פילטר וכו'..אני אישית אהבתי ממש את הרכב מבחינה חיצונית וגם מבחינת הנהיגה בו, השאלה אם ניתן להביא אותו לתוצאות יותר מספקות מבחינת כ"ס ו0-100, במיוחד בקטע של זינוק מעמידה. (מרגיש לי הרבה יותר איטי מאשר הרובר).

אודה לכם על תגובות כנות ועינייניות.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

"לקנות במחיר ממש טוב"?

אף אחד לא יוכל לנבא מה יוצא למכירה ואיזה מחיר תוכל לסגור.

לעשות לה שיפורי כוח/מנוע?

אני מניח שאפשר לעושת כמעט הכל.

השאלה כמה זה יעלה (תבדוק עלוית חלקים/קיטים בחול) והאם תיהיה מוכן להוצאות בגובה כזה.....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...