Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מחפש המלצה למלון טוב ובעלות זולה יחסית בוגאס.

חשוב שיהיה על הסטריפ או ממש קרוב, לפי מה שהבנתי בכל שעות היום התנועה שם מטורפת לכן מעדיף מלון שאוכל לצאת ממנו ולטייל ברגל או נסיעה קצרה יחסית למרכז הסטריפ (אזור הסיזר'ס ובלאג'יו).

בדקתי בהוטל'ס.קום.. מצאתי מלונות במחירים לא רעים כלל של בין 100-400 שקל בממוצע ללילה כמו הסטראטוספרה וסירקוס-סירקוס, מרחק כמה ק"מ בודדים מהמרכז, אך כאשר אני קורא את כל התגובות אני יוצא די מבולבל.

אני די מעדיף לסגור על מלון כבר עכשיו ולא כשאהיה בארה"ב, אשמח לחוות דעת על מלונות ובכלל אטרקציות מעניינות באזור.

המון תודה לעוזרים!

בברכת JACKPOT לכולנו!

ארז. (בקרוב לובש את חליפת האיומים)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

הייתי בשתי המלונות שהזכרת, גם בסירקוס סירקוס וגם בסטרטוספיר.

גם לנו אמרו לחפש מלון במרכז, ותכל'ס הכול בולשיט.

אם אתה שוכר שם רכב, באמת שלא משנה איפה המלון שלך יהיה, כי החניה במלונות היא חינם, ואין שום בעיה להגיע לאיזור המרכז, להחנות את הרכב במלון כל שהוא ולטייל בו, ואז להמשיך למלון הבא וכו'. זה מה שאנחנו עשינו וממש לא היו בעיות עם העסק הזה.

לגבי המלונות עצמם, בסירקוס סרקוס אנחנו קיבלנו חדר בחלק הישן, של ה-Motel והחדר היה מאוד טוב. חדר משפחתי מרווח מאוד עם 2 מיטות זוגיות, וגם נקי מאוד.

בהתחלה התבאסתי שזה בחלק של המוטל, אבל אחרי חצי יום הבנתי שזאת ברכה. הרכב שלנו היה בידיוק מתחת לחדר, ולא היה צריך ללכת כמעט רבע שעה מהחדר עד לחניה, וכל זה דרך הקזינו ומלא אנשים.

בסטרטוספיר גם החדר היה מרווח ונקי, אבל היינו בו רק לילה אחד.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

תבדוק את הMandalay Bay, הוא יחסית בקצה הסטריפ, אבל ההליכה לא מטורפת, והמלון עצמו מגניב טילים ומלא בעלמות חסודות וטובות מראה. למיטב זכרוני גם המחירים לא בשמיים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

חיפשתי עוד קצת ומצאתי את המנדלי ביי, מחירו הוא 245 דולר ללילה בממוצע, Too rich for my blood.

הסטרטוספיר והסירקוס זולים ומחירם 70 דולר ללילה בממוצע, ורחוקים מאוד מהמרכז.

עברתי עוד על הרבה ביקורות ומצאתי את האקסקליבר - מול הטרופיקנה ובמחיר ממוצע של 100$ ללילה + מיסים

המרחק ממנו לMGM הוא קצר יחסית, בערך קילומטר וקצת, וקרוב למרכז העניינים.

הביקורות עליו טובים יותר משאר המלונות על הסטריפ בטווח מחירים בין 70-100 דולר.

מישהו שהה שם ויכול לחוות דעה?

פורסם

הייתי באקסקליבר. סבבה של מלון, אבל מיועד למשפחות וקצת ישן. מבחינת הקזינו, המינימום נמוך, שזה טוב, חוץ מזה משעמם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני נוסע ב23, סוף שבוע של מר אולימפיה, עלה לי המלון 380 דולר ל3 לילות ב BALLY'S.

סירקוס סירקוס זה דרק.

סטראטוספרה רחוק, גם מוניות עולות כסף אל תשכח.

תנסה , ALLADIN, FLAMINGO, HARRAH'S, MGM

או טיפה יותר יקר TI, MIRAGE

אם טיפה להתרחק אז LUXOR, אקסקליבור דרק.

הדרך הכי פשוטה זה ללכת לאתר של המלונות ולראות את המחירים ללילות שאתה צריך.

כדאי ונוח להשתמש גם במפה של הסטריפ, חפש בגוגל.

פורסם

תודה רבה לכולכם,

אני לא מתכוון לשכור שם רכב, אפשר לספוג יותר אווירה ברגל לכן היה חשוב לי מלון במיקום טוב בסטריפ.

אחרי שקראתי הרבה ביקורות באורביט, hotels.com ואיך אפשר בלי למטייל, בצעתי הזמנה לאקסקליבור.

מחיר סביר מאוד בהנחה שאני חוסך על נסיעות בתוך העיר במהלך שלושת הימים שאהיה שם.

התקציב שלי לא בשמיים, סה"כ אני לא נוסע רק לווגאס ויש לי קרוב לחודש לבלות באמריקה, אז לא צריך להשתגע.

מה גם, שבמקרה הכי טוב, אביא מכה בקזינו ביום הראשון ואשתדרג למלון טוב יותר :lol:.

פורסם

נראה מאוד מעניין, חדרים יפים בתמונות, מרחק הליכה קצר יותר מהאקסקליבר לבלאג'יו ומזרקת המים המפורסמת.

לא על הסטריפ ומחירו זול יותר בעשרה דולר ללילה. ציון גבוה בקרב המדרגים.

לדעתי יכול להיות טוב לשהייה הקצרה שלי.

ישנם אילו מגרעות למלון? רעש או צוות בעייתי או ניקיון?

תודה על ההמלצה.

ארז.

פורסם

שאלת תם: האם מקבלים החזר על המיסים ששולמו במלונות בארה"ב חזרה בשדה התעופה כפי שנהוג לתיירים בארצנו?

(מקבלים החזר על המע"מ)

• תוכן חדש...