Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בזמנו רכשתי בקבוק עם שפריצר של חברת PRESSOL

06267.jpg

רכשתי את הנ"ל בהום סנטר. לפני שבוע התחלתי לחפש איפה ניתן לקנות כזה או ש"ע בארץ, כי הום סנטר כבר מוכרים משהו פשוט. למה כזה? כי השפריצר עובד כבר שנה בלי בעיות והוא מאוד חזק.

תודה מראש.

פורסם

אם אמא שלי הייתה רואה שקנית אחד כזה ... הייתה מורידה לך את הראש :wink: .

תנסה איזה שפריצר של חומרי ניקוי שהתרוקן לך ...

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

הבעיה עם שפריצרים שהיה בהם חומר ניקוי היא שלא תמיד אפשר להסיר

את הריח שדבק בהם.

בטח אפשר למצוא שפריצרים כאלה במשתלות,

אני מסתפק בקשקוש פשוט מאיקאה, 9 ש"ח ועובד בלי הפסקה במטבח.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כל מה שאמרתם זה טוב רק בשימוש ביתי, אך לא לצרכים רציניים יותר. בגלל זה אני מחפש מוצר זה ולא קונה או עושה שימוש חוזר באחרים. אני גם צריך דיזה מתכווננת ולא רק Spray/Stream.

פורסם

יש לי משפך של PRESSOL שקניתי ביצחק שדה, תנסה שם אולי תמצא גם שפריצר כזה למרות שאני בספק.

מקסימום תוכל להזמין דרך האינטרנט, לא אמור לעלות יותר מ 50-60 ש"ח כולל משלוח.

פורסם

מה הצורך שלך בו?

הכמות של המיכל קריטית עבורך?

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

אני קניתי שפריצר טוב יחסית, עם מיכל אלומיניום (לא שביר),

בחנות לאספקת חומרים למספרות (מעצבי שיער).

אני מסתפק בקשקוש פשוט מאיקאה, 9 ש"ח ועובד בלי הפסקה במטבח.

אתה יכול לפרט מה עושים איתו במטבח ?

-

פורסם
מה הצורך שלך בו?

הכמות של המיכל קריטית עבורך?

אני מערבב כל מיני חומרים, בוא נגיד לניקוי חישוקים של הרכב ועוד. קרה לי אי פעם שתוך כדי העבודה השפריצר הפסיק לעבוד וזה דופק את העבודה בצורה די משמעותית. כמות המיכל לא קריטית. אני גם אקבל הצעה לרכישה רקש 2-3 שפריצרים, כמו שמוכר א.א.... אבל הוא לא מוכר בכמויות קטנות כאלו.

אולי יש לנו כאן חברים שעובדים/בעלים רחיצת רכבים שדרכם ניתן לקנות?

BEEKER

את האמת חשבתי על זה, השאלה האם השפריצר עומד בדרישות שלי? כי הPRESSOL שיש לי הוא נותן כמות החומר בלחץ טוב מאוד ועובד בצורה כזו כבר המון זמן, מאוד אמין.

אתה יכול לפרט מה עושים איתו במטבח ?

אולי לאפיה בתנור?

פורסם

במטבח זה משמש בעיקר לאפיית לחם - יצירת אדים בתנור.

גם לקירור מיידי של פולי הקפה בתום הקלייה, אבל זה כבר ממש OFF.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ממליץ לעבוד למתזים הידניים מהסוג הזה:

28970010b.gif

בנוסף לזה שהם הרבה יותר עמידים ונוחים, ניתן גם לשלוט בלחץ ההתזה.

כשאתה צריך לרסס כמות גדולה של מים (בכדי ליצור קרום פריך) אבל זה לוקח זמן והתנור בינתיים עם דלת פתוחה ומאבד חום, זה המוצר הדרוש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הצילו, הפורום הזה גורם לי להרגיש כמו איזה REDNECK חאפר בן-חאפר...:shock:

פורסם
ממליץ לעבוד למתזים הידניים מהסוג הזה:

28970010b.gif

בנוסף לזה שהם הרבה יותר עמידים ונוחים, ניתן גם לשלוט בלחץ ההתזה.

כשאתה צריך לרסס כמות גדולה של מים (בכדי ליצור קרום פריך) אבל זה לוקח זמן והתנור בינתיים עם דלת פתוחה ומאבד חום, זה המוצר הדרוש.

+1 לאחראי פורום בישולים - אממ שיפורים :wink:.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

יש בחנויות ציוד לסוסים.

יש אחת במגשימים, אחת באודים, אחת בחמד ועוד כמה בצפון.

עולים בן 10-20 ש"ח, ומחזיקים מעל לשנה בעבודה אינטנסיבית בחווה.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

אלה שנמכרים בחנויות סוסים עדיין לא ברמה גבוהה. מה גם שהחומר לסוסים הוא מדולל במים (אם הכוונה לחומר נגד זבובים בקיץ, ישנה אבקת שום שטוענים שהיא יעילה יותר כי הסוס מפריש דרך הזיעה שלו ריח שמונע מהזבובים להתקרב), פותח השרשור לא בטוח משתמש בחומרים דלילים שכאלה. השפריצר הכסוף עם המיכל מתכת למשל של הספרים, לא עומד מול חומרים מעט סמיכים כמו שמן בישול.

המרסס הכתום שהוצע יהיה פי כמה יותר טוב, הוא אמור להתמודד טוב יותר גם עם חומרים מעט יותר סמיכים ממים.

כאלה ניתן למצא בחנויות לגינון.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...