Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כמה שאלות בנוגע לגדישה של כמה "סוגים"

קודם כל אני ניתקל בהרבה מאוד קיטים של טורבויים למכוניות כמו סיויק וכל מיני דברים כלאה קיטים שמחירם נעים בין 850 ל1600 דולר והקיט כולל פורק סעפת אינטר קולר צנרת לאינטר קולר באנדים ועוד כל מיני דברים לצנרת שמן ולצנרת של הפורק ובקיצור כל מה שצריך שהטורבו ישב על האוטו.

השאלה שלי מה דעתכם על הקיטים האלה אמינים ? חזקים [דרך א"גב: שמתי לב שברוב הקיטים מציינים את החילזון T3\T4 מהדעתכם על הסוגים האלה?] או בקיצור שווים את הכסף ?

ויש לי עוד שאלה. אני לא יודע עד כמה באר אפשר\ניתן לגדוש אבל אני ניתקל הרבה ב2 באר. והשאלה שלי היא האם אפשר לגדוש מנוע של מכונית כמו סיויק לדוגמא ובלי צורך בחיזוק שסתומים או הרכבת הפתחים או חיזוק גיר או משו כזה?. ז"א אפשר לגדוש מנוע בלי לחזק את האזור שלו אם זה נוגע לX באר ? [אם אפשר אז גם כמה באר. ואני יודע שתלוי האוטו וסוג המנוע אבל השאלה נשאלת בכללי]

Only RWD

פורסם

תשמע אתה בכיוון אבל יש לך עוד הרבה שיעורי בית לעשות .

T3/4 זה מילה כל כך כללית שזה לא להאמין אפילו .

בחלומות שאתה יכול לגדוש 2 באר סתם ככה זה לא יעבוד גם לא לשנייה .

ברור לך שקיט טורבו ב 850 דולר - מגיע עם טורבו סוג ז , ובטח לא של חברה מוכרת . לכן לא היתי טורח על זה יותר מדי כי זה לא יעבוד יותר מדי .

אומנם בגדישה בהונדה החיים פשוטים יותר אבל גם שם לא הכל זה שוק, ואתה לא יכול להפציץ בבארים סתם כי בא לך .

שיהיה בהצלחה .

אור

פורסם

לא כולכך הבנתה אותי חבר

שמע

אני לא אמרתי שאני הולך לגדוש 2 באר

אני רק שואל אם לדוגמא מתחת ל0.5 באר צריך לחזק דברים האוטו או שאפשר פשוט להרכיב הכל לתת למערכת לגדוש 0.5 ולינסוע בראש שקט שלא יטחן כלום? או לחשש מטחינות ובעיות ?

ועוד משו קטן. אם אני מביא את כל הקיט זה טוב להתחלה? ז"א שאני יביא ואחרי זה אני בהמך יוכל להרכיב חילזון שונה [רק חילזון] כי כל מה שאצתרך כבר יהיה שם [כמו סעפת צנרת, מצנן, צנרת מצנן וכו..]

Only RWD

פורסם

חילזון זה סוג של שבלול יעודי להונדות?

אם אתה חושב שב 2000$ תגדוש איזשהו מנוע בשקט לטווח ארוך אז אפשרות החיפוש היא כ"כ נרחבת שקשה לי לכוון אותך.

אם המטרה להרכיב קיט מדף זול ולגדוש 0.5 אולי עדיף ללכת בכיוון אטמוספרי, גם שם יש להונדה אופציות לא רעות.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
0.5 זה אטמוספרי, מעבר לזה סביר להניח שזה יהיה 0.6 ולא 0.5 .

זה יספק אותך לדקה שתיים ואז תרצה יותר .

ואי נכון שכחתי :oops:

0.75 לא דורש חיזוקים ?

אולי נשאל הפוך. מאייזה באר כבר דרוש לחזק את התמסורות והמיכלולים במנוע ?

Only RWD

פורסם
חילזון זה סוג של שבלול יעודי להונדות?

אם אתה חושב שב 2000$ תגדוש איזשהו מנוע בשקט לטווח ארוך אז אפשרות החיפוש היא כ"כ נרחבת שקשה לי לכוון אותך.

אם המטרה להרכיב קיט מדף זול ולגדוש 0.5 אולי עדיף ללכת בכיוון אטמוספרי, גם שם יש להונדה אופציות לא רעות.

לא תשמע אני בעזרת השם מוציא ראשיון תכף

ואני רוצה לגדוש מנוע קטן כמו של פיגו\הונדה\מאזדה דברים כאלה.

אני חשבתי ללכת בכיוון ההונדה כי יש המון מאוד קיטים לאוטו הזה [לסיוויק בעיקר]

אני שואל אם אני יגדוש להונדה 0.75 באר אצתרך לחזק גיר שסתומים ודברים כאלה או שאפשר להשאיר את המנוע סטוק ולגדוש בראש שקט ?

זאת הייתה שאלה אחת

השאלה השניה היא האים הקיטים בebay טובים אלו שבתווך ה850-1000 דולר

או שהקיטים הטובים מתחילים רק מ1500 דולר ומעלה?

זאת שאלה שניה.

אל תחבר בינהן .

Only RWD

פורסם

לא משנה מאיזה צד תחסכוך בסוף זה עולה ביוקר!

עם אתה מתכוון לעשות פרויקט שכזה עדיף שתעשה אותו כמו שצריך עם בן אדם שמבין בזה קצת

כי להביא זה לא הבעיה להרכיב את הקיט ושהכל יפעל פיקס זאת הבעיה!

פורסם

ברמת העיקרון, מעל 0.5 באר צריך לחזק.

לגבי השאלה השניה שלך - 1500 דולר ומעלה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
לא תשמע אני בעזרת השם מוציא ראשיון תכף

ואני רוצה לגדוש מנוע קטן כמו של פיגו\הונדה\מאזדה דברים כאלה.

אני חשבתי ללכת בכיוון ההונדה כי יש המון מאוד קיטים לאוטו הזה [לסיוויק בעיקר]

\quote]

מתפלא שעוד אף אחד לא הגיב על הנושא.

עוד לא הוצאת רשיון ואתה כבר מחפש טורבו מאיביי?

יש לך הרבה זמן, תלמד את הנושא, תקנה רכב ספורטיבי ואז תחשוב על גדישה,

שזה עסק לא זול, בטח לא 2000$.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

בסדר אני לומד בקשר לראשיון

בקשר לידע שלי במכונאות יש לי ידע נרחב לפחות לגילי

מעניין אותי הקטע של הגדישה כי אני אחד כזה שלא שלם עם עצמו שהוא לא יודע תשובה למשהו שהוא מאוד מתעניין בו.

בעזרת השם אוטו ספורט וראשיון אבל עד שיהיה אוטו ספורט וראשיון לא יזיק לי ללמוד קצת על הגדישה דברים שאני לא יודע כמו איך עובד הפורק לחץ [אני יודע איך אבל לא יודע לאן הוא מתחבר ומאיפה הוא מקבל פיקוד]

איך אני מגדיר לטורבו כמה לגדוש ולאן אנימחבר את ה"צ'יפ"

האם צריך לכוון את ההזקה של הדלק\את הקרבורטור אחרי שמרכיבים את הטורבו [לפני שמניעים] כי זה נשמע לי הגיוני.

Only RWD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...