Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לחבר, CL63

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד מחבריי מתעניין ברכישת CL63, מכיוון שלאביו של סוכנות של ייבוא אישי (בין היתר) זה אמור לצמצם עלויות.

מישהו מכיר את הרכב ויכול לתת חוות דעת? מתחרות? כל דבר.

תודה.

פורסם

בן כמה חבר שלך ? אם הוא נהג חדש כמו שאני חושב אז לא נראה לי שבכלל יבטחו אותו על הרכב הזה ,שיבדוק קודם כל אם מוכנים לבטח אותו על הרכב.

פורסם

חבר שלך רוצה לייבא CL63 וכל מה שמעניין אותו זה לחסוך בעלות בכך שלאבא שלו יש סוכנות לייבוא אישי? :lol:

כמו כן אתה וחבר שלך באמת חושבים שלמישהו פה בפורום יש ניסיון אמיתי עם הרכב הנל? :lol:

בוקר טוב עולם, מה שלום כולם? בוא ותעורר מהחלום... (במנגינה של פינוקיו כמובן.)

פורסם
אחד מחבריי מתעניין ברכישת CL63, מכיוון שלאביו של סוכנות של ייבוא אישי (בין היתר) זה אמור לצמצם עלויות.

מישהו מכיר את הרכב ויכול לתת חוות דעת? מתחרות? כל דבר.

תודה.

אתה מחפש דעה מ"האיש הקטן"? מה זה יעזור לך? זה כמו לבקש חוות דעת משפטית מרקדנית גוגו.

רכב כזה עולה גם ביבוא אישי ככל הנראה יותר ממיליון שקלים. בתקציב הזה יש לא מעט חלופות, במפתיע. אופציות ספורטיביות יותר תהיינה אודי R8 (שני מושבים בלבד) ופורשה 911 (גם שני מושבים, בערך). יגואר XK-R היא אופציה מעניינת גם כן אבל אין ספק שהמרצדס היא הכי מפנקת מכולן. אגב, במקומו הייתי הולך על ה-SL שמאפשרת גם נסיעה עם גג פתוח.

זה אותו אוטו ללא הבדל דת גזע ומין זה S קלאס עם שתי דלתות ומושב אחורי מפוצל לשתיים מעבר לזה אותם ביצועים

ממש לא.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אתה מחפש דעה מ"האיש הקטן"? מה זה יעזור לך? זה כמו לבקש חוות דעת משפטית מרקדנית גוגו.

רכב כזה עולה גם ביבוא אישי ככל הנראה יותר ממיליון שקלים. בתקציב הזה יש לא מעט חלופות, במפתיע. אופציות ספורטיביות יותר תהיינה אודי R8 (שני מושבים בלבד) ופורשה 911 (גם שני מושבים, בערך). יגואר XK-R היא אופציה מעניינת גם כן אבל אין ספק שהמרצדס היא הכי מפנקת מכולן. אגב, במקומו הייתי הולך על ה-SL שמאפשרת גם נסיעה עם גג פתוח.

ממש לא.

הכסף זה ממש ממש לא מה שמפריע לו, אמרתי זאת כדרך אגב,

כשאמרתי דעה מהאיש הקטן התכוונתי אולי מישהו מבכירי הפורום פה מכיר את הרכב, נסע בו, אולי אפילו נהג.

לפני כחודש וחצי יצא לי לנסוע בSL 55 הקודמות והרכב פשוט "קשה" מדי, לא יודע איך להסביר את זה במונחי הספורט של הפורום, כשקונים אוטו ביותר ממליון ש"ח מצפים שהאוטו לא רק יהיה מהיר, אלא גם נוח, מפנק, קונברטיבל לא עושה את הרכב יותר "ספורטיבי" בעיניי, ונהפוך הוא, המראה של הקופה הרבה יותר מושך בעיניי, אם הוא היה מחפש לייבא אוטו מרוצים מטורף הוא כבר היה קונה ווייפר.

אמרת שהCL והSL ממש לא אותו דבר, לאביו יש S 63, מה ההבדלים ביניהם בנסיעה עצמה?

פורסם

הבנתי, אז בכירי הפורום הם אנשים קטנים. אין בעיה :wink:

נתחיל בזה שלא נהגתי ברכב, אבל אני מכיר אנשים שכן נהגו וסומך על דעתם. בשורה התחתונה ה-CL אכן מבוססת על ה-S, אבל מציעה קצת יותר בתחומי הנסיעה והנהיגה. היא יותר ספורטיבית בתחושה אבל לא בהכרח פחות נוחה (אם כי ככל שמידת החישוקים עולה כך רמת הנוחות יורדת, והדיוק בנהיגה ספורטיבית עולה). היא מגיעה עם אבזור מלא, כולל דברים שיש ב-S קלאס רק בהזמנה מיוחדת (כל מיני מערכות שנועדו לשמור לך על החיים, בעיקר). וכמובן - נהנית מעיצוב מרשים הרבה יותר. בכל מקרה, עם תג מחיר כזה, אין באמת סיבה אמיתית לקנות אותה ביחס ל-S.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אין לי דעת ברכבים האלה.. חוץ מהתבוננות מרחוק.

אני יכול להגיד דבר אחד לגביי העניין.

אם אני הייתי רוצה לרכוש רכב ספורט מהנה והכסף שלי חשוב לי, לא הייתי משקיע בארץ שלנו יותר מאשר פורשה קאיימן S. ואולי בגרסאת TECHART החביבה עליי. פשוט בזבוז של כסף. הפורש תיתן אמינות טובה, הניסחרת יותר בשוק היד השנייה, יש לה מראה מצויין, בהחלט חבילה מספקת.

מרצדס מאובזרת יותר ויוקרתית יותר, אבל שוק היוקרה הספורטיבית בארץ שייך לפורשה.

סתם נקודת התבוננות..

בהצלחה :D

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

נתחיל מי זה שלי יצא לנסוע על ה-CL500 ככה שאני יכול לתת לפחות חוות דעת על המנוע הזה (גם זה משהו).

מבחינת מנוע הוא מפלצת כל לחיצה הכי קטנה אתה יודע מה, אפילו לא לחיצה לטיפה והאוטו טס אני עצמי הייתי מופתע. לגבי רמת האבזור ברכב אין כאילו מה כול כך לצפות ממרצדס שיא הפאר וכל הג'אגטים שאפשר למצוא בכזאת מכונית שוב זה תלוי כמה אתה מוכן להשקיע בתוספות, מבחינת מחיר הבסיס לרכב הנ"ל עומד על 1,200,000 ככה שזה סכום לא קטן וכמו שרוני הציע מעלי שיש רכבים באותו סכום שיכולים לתת הנאה או פוזה יותר אבל אישית אני הייתי מעדיף את ה-CL500. 

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

• תוכן חדש...