Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בדקתי רכב לפני קנייה הרכב מסוג toyota corolla runx שנת 2003 יד שנייה 77000 ק"מ.

הבדיקה העלתה מספר רב של בעיות.

ברצוני לדעת עם הרכישה משתלמת למרות הבעיות ומה מידת חומרתן.

אני מצרף קובץ עם תוצאות הבדיקה

תודה מראש

אורן

001.jpg

פורסם

המחיר הוא מחירון +- 60000

רציתי לדעת את חומרת הבעיות ? אם אפשר לפתור בקלות או שזה פגם שאני יצטרך לתקן או לסחוב אותו.

בעיקר במנוע בנוגע לדליפות לחץ בצילדרים צריכות השמן והאלמנטים הפגומים והנוקשים (זווית ציר אחורי, צריות והילוכים).

תודה

אורן

פורסם

אין כאן משהו ממש חמור אבל כן יש אוסף נחמד של הערות קטנות שמצטבר למסה קריטית.

אם אכן יש דליפת לחץ בצלינדרים אז אין פיתרון של ממש מלבד לפתוח את המנוע ולבדוק מה קורה בפנים = חור גדול בכיס, במונחים של הדיוט.

אני הייתי עובר הלאה, אבל אתה זה שמחפש ראנקס ואתה זה שבטח כבר גילה שהשוק שלהם חם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צירפתי קובץ עם פרוט לחץ הדחיסה (34.2-33.1-30.0-33.1)

במוסך טיוטה אמרו לי שזה די זניח כל עוד זה פחות מ10%

רציתי לדעת עד כמה זה נכון ועם מכאן זה רק עוד ילך ויחמיר?

002.jpg

פורסם

במוסך טיוטה אמרו לי

זה המקום לשאול , כמה יעלה לתקן את כל מה שרשום בבדיקה, מה מהליקויים באמת קריטי, מה באמת קיים ולא רק על גבי נייר הבדיקה במכון.

בשביל זה צריך להכניס את הרכב למוסך טויוטה כדי לבצע בדיקה משלהם.

אחרי זה תהיה לך תמונת המצב לגבי מצב הרכב ולגבי ההוצאות המיידיות - יעזור לך להחליט, האם כדאי או לא וכמה לשלם על הרכב.

זה גם יעזור למוכר להחליט, כמה להוריד מהמחיר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...