Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיטואציה שקרתה לי בחנות (מזון וציוד לבעלי חיים)-

לקוחה מזדמנת קנתה ממני ספריי להרחקת יונים ,ושבה לחנות אחרי כמה ימים בטענה שהספריי מטפטף ולא עובד-

אחרי שנייה הראתי לה שהספריי כן עובד ואפילו היא הופתעה לגלות ("מזה איך עשית...??"), ואז מגיע תירוץ אחר שזה לא מרחיק לה את היונים.

אבל היא באה מראש בגישה אנטי ורוצה כסף בחזרה, הראתי לה בנימוס שאנו לא מחזירים כסף ע"פ נהלי החזרת מוצר שכתובים בחנות באותיות קידוש לבנה, ניסיתי להציע לה דברים אחרים היא לא רצתה אז הבאתי לה תעודת זיכוי על סכום הקנייה שלה-ועוד אמרתי לה שאם אין לה בע"ח את יכולה למכור את זה ואני מוכן לכבד את זה.

מה החוק אומר לגביי אנשים כאלה קטנוניים??

Honda hornet 600

פורסם
החוק לצידך ,השאלה אם אתה רוצה לשמור על לקוח ? :wink:

יש לפעמים לקוחות של "מגיע לי" שבנינו לא בא לך לשמור אותם

-ועוד בפרט שאין לה שום בעל חיים היא קונה רק ספריי להרחיק אותם!

בדרך כלל אנשים שמגדלים בע"ח יש יותר קטע של נתינה-אם זה היה מוצר מזון שהחיה לא אוכלת לא רק שהייתי מחליף הייתי מחליף לה גם את האוכל בשליח עד הבית שייקח ויחליף כמו שאנחנו עושים עם שאר הלקוחות שלנו העיקר שהחיה תאכל.

Honda hornet 600

פורסם

לפני שמדברים על צורת הזיכוי, יש לדבר על זכות ההחזרה במקרה הזה.

בכדי להחזיר מוצר לחנות צריך שהמוצר יהיה פגום או לחילופין שהוא יהיה סגור, ללא שימוש ובאריזתו המקורית .

מאחר ופה מדובר במוצר שאינו פגום וכן היה בשימוש, אין שום הצדקה לקבל את המוצר בחזרה (לא בזיכוי ולא בתשלום)!

מה תעשה עכשיו עם המוצר?

תמכור מוצר שהשתמשו בו? אז אתה רמאי (כמובן שלא תעשה את זה, אני סתם נותן דוגמא).

תזרוק לפח? אז הפסדת כסף.

תחזיר לספק? גרמת לו להפסיד כסף.

מה שלא תעשה, מדובר בגרימת נזק למישהוא על מנת לרצות לקוח שלא זכאי להחזר של המוצר מלחתחילה.

ודרך אגב, לא צריך להתבייש להיות החלטי עם לקוחות מסוימים או אפילו לבהיר להם בצורה חד משמעית שהם לא רצויים בחנות, היו לי כמה וכמה כאלה בחנות, לא חסרים חכמולוגים שחושבים שב100 שקל שהם קונים בחנות הם קנו את החנות ואותי ביחד.

אני לא הייתי מקבל בחזרה מוצר כזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לפני שמדברים על צורת הזיכוי, יש לדבר על זכות ההחזרה במקרה הזה.

בכדי להחזיר מוצר לחנות צריך שהמוצר יהיה פגום או לחילופין שהוא יהיה סגור, ללא שימוש ובאריזתו המקורית (אלא אם יש איזה פגם במוצר).

מאחר ופה מדובר במוצר שאינו פגום וכן היה בשימוש, אין שום הצדקה לקבל את המוצר בחזרה (לא בזיכוי ולא בתשלום)!

מה תעשה עכשיו עם המוצר?

תמכור מוצר שהשתמשו בו? אז אתה רמאי (כמובן שלא תעשה את זה, אני סתם נותן דוגמא).

תזרוק לפח? אז הפסדת כסף.

תחזיר לספק? גרמת לו להפסיד כסף.

מה שלא תעשה, מדובר בגרימת נזק למישהוא על מנת לרצות לקוח שלא זכאי להחזר של המוצר מלחתחילה.

ודרך אגב, לא צריך להתבייש להיות החלטי עם לקוחות מסוימים או אפילו לבהיר להם בצורה חד משמעית שהם לא רצויים בחנות, היו לי כמה וכמה כאלה בחנות, לא חסרים חכמולוגים שחושבים שב100 שקל שהם קונים בחנות הם קנו את החנות ואותי ביחד.

אני לא הייתי מקבל בחזרה מוצר כזה.

יש לקוחות מגעילים אין מה לעשות שכל מה שלא תעשה בשבילם הם יהיו בתחושה של רימו אותי עבדו עליי-

אגב בגירה לא ידעתי שאנחנו מאותו תחום:)) באיזה איזור אתה יושב?

Honda hornet 600

פורסם

זכרון יעקב.

פורסם

אז אני אשל שאלה אחרת

לא פעם בחנויות לציוד בעלי חיים אמרו לי שאני יכול לקחת אוכל כזה או אחר לכלב, ואם הכלב לא אוהב את זה אפשרי להחזיר להם.

1. השק פתוח, איך הם יקבלו כזה דבר?

2. מדובר באוכל והטריות חשובה מאוד ולכן לא ברור לא מה הם עושים עם שק פתוח ואוכל שכבר לא טרי כלכך.

אני מוכן להבין אם היו נותנים לי דוגמיות, אבל שק של 15 קילו נשמע לי הזוי! זה קרה לי עם פרופלן ועם יוקונובה (יתכן והספקים סופגים את העניין?)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אז אני אשל שאלה אחרת

לא פעם בחנויות לציוד בעלי חיים אמרו לי שאני יכול לקחת אוכל כזה או אחר לכלב, ואם הכלב לא אוהב את זה אפשרי להחזיר להם.

1. השק פתוח, איך הם יקבלו כזה דבר?

2. מדובר באוכל והטריות חשובה מאוד ולכן לא ברור לא מה הם עושים עם שק פתוח ואוכל שכבר לא טרי כלכך.

אני מוכן להבין אם היו נותנים לי דוגמיות, אבל שק של 15 קילו נשמע לי הזוי! זה קרה לי עם פרופלן ועם יוקונובה (יתכן והספקים סופגים את העניין?)

אנחנו בעלי החנויות מזדקים על זה-אבל אם הכמות בשק לא סבירה אין מה לעשות עם זה-ולא בתנאי שאותו לקוח בא אליי כל שני וחמישי עם החזרות- גם עלינו הספק מסתכל ושאתה מביא לו החזרות בכמויות לא סבירות רואים את זה בעין לא יפה. שק לא בסדר הכלב לא אוכל ? אין בעיה מחליפים.

לגבי החברות-

או שעושים מזה שקי מיקס זולים למי שמחפש זול

או שסופגים-תלוי בחברה

Honda hornet 600

פורסם

פרו פלאן למשל אוספים את כל ההחזרות, מערבבים אותן (מזון גורים, בוגרים, קשישים וכו') אורזים בשקים לבנים ללא שום כיתוב ומוכרים לעמותות/כלביות במחירים מאוד מוזלים וככה הם לא מפסידים והעמותות/כלביות מקבלות מוצר מעולה לכלבים במחיר זול.

יוזמה ברוכה!

פורסם

אם כבר,

כבר פעם שניה שיצא לי ללכת לצער בעלי חיים, להוציא כלבים לטיול, מהכלובים.

ממש ממליץ, למי שיכול לתרום שעה וקצת מזמנו.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...