Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר אני נוסע בהילוך שני ושלישי ועוזב את הגז הרכב ממשיך בנסיעה תוך שהוא מגמגם ומקרטע. זכור לי שזה היה גם בשרייד 92 שהייתה לי אבל השרייד הייתה קרבורטור והאטוס היא הזרקה. ההרגשה הזו באה בעיקר בהילוך שני והגימגומים האלה נעשים רק בעזיבת הגז. בלחיצה עליו הכל חוזר להיות תקין. הרכב הוא ידני. שמן גיר הוחלף לפני 10,000 ק"מ כך שאני לא מאמין שזו הבעיה ובנוסף עברתי בעין על חוטי ההצתה והם ניראים במצב תקין ביותר.

אשמח לשמוע חוות דעת ועצות במה להיתמקד ומה עלולה להיות הבעיה.

תודה מראש לעונים.

:)
פורסם

חוטי הצתה בטח שלא בודקים בעין אלא ע"י רב מודד עם בדיקת התנגדות.

עכשיו אתה בטוח שהוא מקרטע רק בהילוכים הללו או שיכול להיות שזה יותר מורגש בהם והוא מקרטע מההנעה?

פורסם

עכשיו אתה בטוח שהוא מקרטע רק בהילוכים הללו או שיכול להיות שזה יותר מורגש בהם והוא מקרטע מההנעה?

בהנעה הוא בסדר גמור, בעמידה על סרק הוא בסדר גמור, במצב נסיעה על כל ההילוכים כאשר הרגל על הדוושת גז הכל בסדר גמור. רק בעזיבת הגז בהילוך השני בעיקר ובשלישי פחות כמו שאמרתי הרכב תוך שהוא מיתקדם בנסיעה זה מלווה בקירטועים שכאלה כאילו האוטו עוצר ממשיך עוצר ממשיך עוצר ממשיך (מקווה שאני מספיק מובן).

פורסם

איך בדיוק מבצעים את הבדיקה? על ידי הורדה של חוט הצתה ובדיקת התנגדות בשתי צידי החוט?

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם

איפה אני יכול להשיג נתונים כאלו לרובר 214? או שאפשר לעשות השווה בין 4 החוטים? ארי אין מצב שכל ה4 חוטים לא נותנים התנגדות נמוכה מהתנגדות הנכונה? והחוט שמוביל בין הכויל למפלג יש לו את אותה התנגדות כמו ל4 של הפלגים?

פורסם

אתה יכול להשוות בין כל החוטים ולראות אם יש הבדלים גדולים אבל זה לא יתן לך תשובה מלאה.

החוט שהולך למפלג הוא שונה ולכן הוא לא יעזור.

ערכים תקנים בד"כ נעים בין 10 ל15 KOhm ל33 סנטימטר של כבל (בקירוב).

שוב, על מה שכתבתי הוא לא הכי מדויק, אבל אם תמדוד 30K אז כנראה שמשהו לא בסדר.

אתה צריך גם לבדוק פגמים חיצוניים כמו סדקים וכו'.

בדיקה נוספת היא להרים מכסה מנוע בלילה ולראות אם יש בריחה של ניצוץ (או ניצוצות) מהכבלים.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

במידה ולבחור הייתה בעיה של בריחת ניצוץ אז המנוע היה מקרטע תמיד, לכן שאלתי אותו את השאלה בתחילת השרשור.

אבל לפי מה שהבחור כותב זה רק בהילוך שני שלישי אז כאן זה כבר ניהיה מוזר.

פורסם

העניין הוא שזה לא רכב ראשון שאני מרגיש שזה קורה, שמתי לב שזה היה קיים בכמה רכבים ידניים שהיו לי. יש קשר לעיניין הזה שהרכב הוא ידני וזה פשוט לא בעייה אלא צריך להיות כך?

פורסם

נירא לי זה באמת צריך להיות ככה, אצלי גם ברכב הקודם (רנו קליאו) זה גם היה,

או הדרך אכי טובה לבדוק זה לגשת למוסך מורשה של הרכב שלך או לבנאדם אמין ושהוא יתן את דעתו בעניין

למרות שלי זה כבר נראה תקין

פורסם
האם תופעה זו חזקה יותר כשהרכב קר?

גלעד יש לי שאלה ועם אין את התופעה כאשר הרכב קר ומופיע רק כאשר הרכב בטמפרטורת עבודה?

פורסם

אני אצטרף לנושא של עברת אילוכים, אני מעלה ב2500-3000 סל"ד

עם אני אוזב את הגז בהילוך ראשון או שני בסל"ד הזה הרכב טיפה מתנתנד, פשוט מה שאני רגיל לעשות זה להפריד את הקלאץ'

ככה זה מונע כל גימגום, וגם במהירות כאלו אפשר לבלום בלי עזרת המנוע.

אבל בכל זות מפריע לי שזה קורה רק כאשר הרכב בטמפרטורת עבודה,

זה נראה לך תקין?

• תוכן חדש...