Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בסיטרואן XM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיש לה יותר מידי כפתורים... :-D

מת על ה-XM, זה רכב החלום אחרי ה-SM. מה לעשות SM זה החלום בה' הידיעה!

יש עוד דברים מענינים שכדאי לחכות להם?

• תגובות 406
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בודאי,הערב אני חוזר ארצה ויש הרבה תמונות להעלות

מהמפגש של הXM שהשתתפתי בו.

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם

הפואגו כמו שלי!:-) רק אצלי הדגם טורבו 1.6 וג'אנטים אחרים... והלוואי והייתה בכזה מצב!:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אקסל: זה פשוט מדהים איך המכוניות נשמרות באירופה. אין שמש, אין אבק, אין דעות קדומות :nono:, יש מוסכים שמטפלים בהם גם כשמזדקנות, הצבע המטאלי נשמר לאורך שנים ונראות טוב אפילו כשהן עזובות......

שמוליק

Citroen Mehari 1970

פורסם

רבבק, אקסל- היית מביא לי חלון משולש ימני לפואגו! בארץ אני לא מוצא (אלא אם זה עם כל האוטו- שאין לי איפה לשים כדי לפרק):cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אקסל: זה פשוט מדהים איך המכוניות נשמרות באירופה. אין שמש, אין אבק, אין דעות קדומות :nono:, יש מוסכים שמטפלים בהם גם כשמזדקנות, הצבע המטאלי נשמר לאורך שנים ונראות טוב אפילו כשהן עזובות......

מסכים איתך לחלוטין ,שמוליק אבל זאת ארצנו ,וזה מה יש .

פורסם
תגיד,...גם ב XM צריך לעשות אוברהול על מנת להחליף את הסטרטר??

אריה

לא רחוק מזה (8 שעות עבודה),אריה.

פורסם

כמה תמונות מהמפגש בצרפת:

ונתחיל עם ה2000 קרבורטור שהיא אחת הראשונות שיצאו (89)

2qd4d3q.jpg

6rmqv6.jpg

16gmzpi.jpg

1629toi.jpg

2yjxcn4.jpg

3479pg5.jpg

343gpkn.jpg

פורסם

2000 סמ"ק TCT :