Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בהתנעה במזדה 323

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הרכב שלי הוא מאזדה 323 98 אוטומט.

היומיים האחרונים הרכב פתאום עושה קצת בעיות עם ההתנעה לפעמים הוא לא מתניע אבל אחרי כמה נסיונות הוא כן.

לפעמים אחרי 2-3 לפעמים אחרי 10 גם.

אני חושב שהבעיה היא בסטרטר,רציתי לבקש מכם שתסבירו לי איפה הסטרטר נמצא ברכב הזה אם אפשר.

איפה הוא יושב,ואם יש סיבה אחרת שזה יכול לקרות,זה יכול להיות המצבר?למרות שכל שאר מערכת החשמל ברכב פועלת ללא בעיה?

אשמח לעזרה,תודה רבה.

פורסם

הוא יושב תחת סעפת היניקה בכל אופן מה זה לאמניע אין סטרטר כלל?

במידה וכן יכול להיות מספר דברים שגורמים לבעיה ולא באכרח הסטרטר אם כי התופעה שאתה מתאר היא שנגמרו הפחמים של הסטרטר.

פורסם

כשזה סטארטר ולא מצבר, אז צריך גרר.

(או לפרק סטארטר ולקחת לשיפוץ - ע"י בעל מקצוע)

אך ברור שכדאי קודם לאבחן במדוייק, לעיתים ריליי יכול לפתור את הבעייה במקרה של מפל מתח

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

פורסם

מה זה ריליי?

אתה אומר שאם זה היה סטרטר האוטו בחיים לא היה מתניע?

כי אחרי מספר נסיונות מסויים הוא כן מתניע ואחרי זה אין בעיה בנסיעה הבעיה עצמה רק בהתנעה עצמה

פורסם

בני יכול להיות בעיות כגון:ניתוק לא תקין, חיישן מצב ידית, מפל מתח בקו, סטרטר,מינוס למנוע ועוד....

השאלה שלי היא כזאת אם נתחיל לכוון אותך לכיוון הבעיה ולעשות בדיקות אתה ברמה טכנית מספקת על מנת שנשדר אותו גל?

וריליי בעברית זה ממסר.

• תוכן חדש...