Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוסט קונטרולר הראה לך בסה"כ את האחוזים של הLIMITER. האם יש משהו שאתה לא מספר?

האם ניסית לגדוש יותר גבוה ממה שאתה רגיל?

הגדישה מכוונת ל1.1 באר קבוע, ונותן פיקים של 1.2 באר. בינתיים אני מעדיף להישאר כך

ולא להעלות גדישה. ולגבי הפורק, יש עדכון - הבעיה נפתרה והפורק עצמו בסדר גמור! אכן ברח

שם אחד הצינורות שמחוברים אליו ועכשיו הוחזר למקום+באנד שיתפס חזק.

כשהיה לי את הפורג', הרבה אמרו שעדיף לעבוד עם פורק פתוח אחר שיותר יתאים למנוע

וקיבלתי המלצות על הHKS והאמת שאני ממש מרוצה ממנו מכל הבחינות, ועם הפורק עצמו לא ניתקלתי

עד היום בשום בעיה. עדיין לא יצא לי להיתקל באימפרזה שמותקן עליה הפורק המקורי ואין לי שום ניסיון איתו

אבל אני מאמין שהוא גם עושה את עבודתו נאמנה גם כשהרכב משופר קלות. לא חשבתי אחרת:-)

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ודרך אגב, כבר מינואר יש לך בעיות עם הפורקים האלו, ואתה עדיין מתעקש להישאר איתם....

לא ממש מבין אותך.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=241544

תראה תגובה מספר 10.

הרכב בחודש ינואר היה סטנדרטי לגמרי! מלבד הפורג' שהיה במקום הפורק המקורי

אז באמת היה מיותר להיות עם הפורג', אבל ככה רכשתי את הרכב.

כיום הרכב שודרג בטורבו לTD05 20G, צנרת מורחבת עם הדוד של פרודרייב+אפ פייפ, פילטר אינבוקס, משאבת דלק, בוסט

קונטרולר גריידי SPEC 2, פלאגים קרים. לא עדיף יותר להיות עם פורק פתוח?

ובכלל כרגע אני קצת חושש מהמפות גדישה ודלק שלא מכוונות כמו שצריך בגלל ה20G שהורכב וזו הסיבה שאני לא עולה מ1.1 באר.

מה צריך לעשות במקרה כזה? להחליף מזרקים? אולי ECUTEC? מה הכי עדיף?

פורסם

מומלץ בחום לעשות אקיוטק.שיבנו לך מפות כמו שצריך שתוכל לנסוע יחסית באמינות.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם
הרכב בחודש ינואר היה סטנדרטי לגמרי! מלבד הפורג' שהיה במקום הפורק המקורי

אז באמת היה מיותר להיות עם הפורג', אבל ככה רכשתי את הרכב.

כיום הרכב שודרג בטורבו לTD05 20G, צנרת מורחבת עם הדוד של פרודרייב+אפ פייפ, פילטר אינבוקס, משאבת דלק, בוסט

קונטרולר גריידי SPEC 2, פלאגים קרים. לא עדיף יותר להיות עם פורק פתוח?

ובכלל כרגע אני קצת חושש מהמפות גדישה ודלק שלא מכוונות כמו שצריך בגלל ה20G שהורכב וזו הסיבה שאני לא עולה מ1.1 באר.

מה צריך לעשות במקרה כזה? להחליף מזרקים? אולי ECUTEC? מה הכי עדיף?

נסיעה ללא ניהול מנוע עלולה להסתיים בנזק רציני למנוע וזה מקום שאתה מאוד לא מעוניין להיות בו.

החלפת מזרקים אינה באה במקום אקיוטק או כתחליף.

לכן המלצתי לך הינה- לבחון האם נדרשת החלפת מזרקים לנוכח הטורבו המורכב ברכבך, להחליף במידת הצורך וללא שיהוי לרוץ ולעשות אקיוטק.

כך תוכל לגדוש יותר מ- 1.1 באר, תרגיש הבדל משמעותי לטובה בתגובת המצערת והכל באמינות ובשקט נפשי (יחסי).

לגבי הפורק - על פניו, עם הסט-אפ המצוי ברכבך, התועלת היחידה שהוא נותן הינה רעש שמעלה לך חיוך על הפנים, לא יותר.

מאידך, פורק עלול לגרום לשלל בעיות ותקלות (לא קרדינאליות) ברכב וזאת מסיבות שונות. קח את העניין בחשבון.

לסיכום - גש לטיג, קבל את האינפורמציה הרצויה, תעשה אקיוטק ותהנה מהרכב.

פורסם

אני רק לא מבין איך זה שהמנוע שלו עדיין שורד עם מפות דלק מקוריות וטורבו הרבההההה הרבבהה יותר גדול.

זכית בתואר מנוע הבוקסר השורד של השנה:-)

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

הרכב כמו שאתם יודעים מצויד בפרודרייב, ברגע שאני עושה אקיוטק לרכב

התוכנה של פרודרייב כבר לא רלוונטית? ומה ששולט על המחשב מעתה והלאה

זה הכיוונים של האקיוטק? ומה היתרונות והחסרונות?

אלעד

פורסם

מה עם הגיר?

מה עם בוכנות וטלטלים לאור העומס שיווצר ולא היה קודם לכן?

בכנות, זו רק דעתי, טורבו גדול מדי למבנה הנוכחי אפשרי להפיק יותר מטורבו קטן יותר, מהיר תגובה יותר וחשוב מכל - מתאים למנוע ודרישותיו

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
הרכב כמו שאתם יודעים מצויד בפרודרייב, ברגע שאני עושה אקיוטק לרכב

התוכנה של פרודרייב כבר לא רלוונטית? ומה ששולט על המחשב מעתה והלאה

זה הכיוונים של האקיוטק? ומה היתרונות והחסרונות?

אלעד

חדשה מרעישה - המפות של PRODRIVE זה בעצם מפות של ECUTEK.

כשטענו לך למחשב מפה של פרודרייב, לקחו בחשבון טורבו מסוים, אגזוז מסוים ורמת גדישה מסוימת (בסלנג המקומי - פרודרייב סטנדרטית).

כשאתה עושה ECUTEK כל המשתנים החדשים (טורבו, קמשפטים, פורקים, אינטרקולרים, מזרקים וכך הלאה) נלקחים בחשבון - ואת הטיונינג עושים לך לפי מה שיש לך ברכב שלך!

אין 2 רכבים שזהים בדיוק במפות שלהם - כל רכב לגופו, והיתרון בתוכנת ניהול כלשהי שאתה מתאים אותה לרכב שלך (בניגוד לדוגמה לניהול של פרודרייב שזו אותה המפה לכל הרכבים למרות שכפי שאמרתי אין שני רכבים זהים).

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם

פרודרייב יצאו את שערי המפעל כשכולן זהות כך שהניהול התאים להן.

having said that

כל מנוע שונה מחברו ואין שני מנועים זהים כך שהמשתנים צריכים לרדת לרמת הפרט ולא רק קמשפט או פורק וכדומה.

ירון

פורסם

ירון,

פרודרייב (במקרה המדובר) זו תוכנה - אז מה זאת אומרת יצאו את המפעל זהות ?

הרכבים הגיעו לארץ "סטנדרטיים" ולהם טענו תוכנות של פרודרייב, אך מכיוון שאין מנועים זהים בכל רכב הביצועים היו שונים מעט.

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם

ערן, יש אנשים שמעדיפים ללכת עם הראש בקיר.

בדיוק בשבילהם המציאו את האייקון הבא: :brickwall:

SSQV במיוחד מפיג'ו 106,זה הגיהנום בהתגלמותו:twisted:

מאשר ומחזק, כן יירבו על כבישי ארצנו :twisted:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ככל שאני זוכר מדובר בשינויים מינוריים בפליטה וניהול מחשב מנוע של פרודרייב.

אינני זוכר שבזמנו טענו את התוכנות בארץ אם כן אתה מחדש לי כיווןן שאני האמנתי שהן הגיעו + רכיבי הפרודרייב ובכלל זה גם ניהול המנוע.

לגבי הראש בקיר - לא תמיד מומלץ אבל יכול לקחת אותך למקומות שאף אחד לא חשב להגיע אליהם

ירון

פורסם

אם אתה משתמש בניהול המנוע המקורי ולא מחשב חיצוני, תתפלא אבל מנסיון ,הביצועים טובים יותר עם הפורק המקורי כשצינור האויר המוחזר מחובר לסעפת היניקה (כמו במקור). נכון זה לא יתן לך צליל של פורק חיצוני שמוציא אויר החוצה, אבל זה יתן לך ביצועים טובים יותר ומנוע שעובד נכון יותר. הכל מנסיון.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

אני הבנתי שלמרות שיש לי את התוכנה של פרודרייב, אסור לגדוש מעל 1.1-1.2 באר

כי אז גם הרכב לא יסע בריא, כלומר - קרטועים קלים בגדישות, וגם יהיה נזק למנוע.

אז כדאי לעשות טיונינג דרך אקיוטק או לא? לא ממש הבנתי.

ומלבד זאת שהאקיוטק נותן מפות נכונות, זה גם מעלה את ההספק והמומנט?

אלעד

פורסם

הרכב הזה כבר אחרי החלפת מנוע אחד, אני מקווה בשבילך שההדבקות שאתה מנסה לעשות לא יובילו את הרכב להחלפת מנוע נוספת.

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תוכן חדש...