Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מביע את התנצלותי על הדברים שכתבתי, נהגתי בפזיזות , לאחר שיחה עם יוסי העיניין טופל לשביעות רצוני המלאה.

תודה.

למכירה מסך Dell 2007WFP, למעוניינים בה"פ.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל הכבוד,

לדעתי היית צריך לחכות עם ההשמצות(בין אם הן נכונות או לא)

ולדבר עם יוסי לפני.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

אני כבר כמה חודשים לא כותב פה בפורום כי אין לי הרבה זמן(עבודה חדשה)

אבל!!!!!1

פשוט לא יכולתי לעצור את עצמי.

אני בשוק ממה שאני קורא.

אני יכול להגיד על יוסי אלפיין שהוא אחד האנשים היותר אמינים שאני מכיר (אפילו ללא כול קשר לאודיו לרכב)

אני עשיתי אצלו יותר מ10 התקנות שונות ואני מדבר על בניות מסובחות מאוד והתקנות פשוטות יותר.

אני הבאתי לא פעם את החברים שלי כדי שהוא יתקין להם מערכות יותר פשוטות ברכב ואני מדבר על רכבים יוקרתים כמו אודיA3 חדשה ומיצובישי קינג חדשה.

אני חייב להזכיר שאני וחברים שלי היינו נוכחים בכול ההתקנה, מהתחלה ועד הסוף,ואני חייב להגיד שיוסי עושה את העבודה בסופר זהירות.

אני יכול ההיד גם על כמה פעמים שהייה חסר לי ברגים ברכב(כי אני פירקטי את הרכב)והוא נסע פעמיים במיוחד עבורי כדי להביא לי ברגים מתאימים(ללא כול תוספת תשלום)

וגם פעם אחת הוא סידר לי את התא כפפות שלדעתי תיקון כזה בהונדה שלי הייה צריל לעלות בערך 300 שקל הוא עשה את זה בשימחה כי הוא אמר לי "אני לא מוציא את הרכב שלך כך מהסדנא שלי...)פשוט בן אדן זהב וחבל שיש פה אנשים שעושים עוול רב לאנשים שבאמת משקיעים את הנשמה שלהם בעבודה.

אני יכול להעיד פה בפורום:

שזו הפעם הראשונה שאני שומע על מישהו שלא מרוצה מהעבודות של יוסי.

לדעתי זה מקנאה או סתם כי הוא רוצה להדליק פה אש(שיעמום....)חבל.

לסיכום יוסי אלפיין הוא אדם מאוד ישר ואני בטוח שאם הייה קורה משהו לרכב באשמתו הוא הייה עושה שמניות באוויר כדי לסדר את זה.

וזו הסיבה גם שהוא כול כך משקיע בעבודה שלו .......

יוסי:יש אנשים עם עניים צרות,אין מה לעשות. כול הפורום מכיר אותך, ויש הוכחות שאתה עושה עבודה לא פחות ממושלמת.

רועי.

פורסם

אין לי את הכלים לשפוט את טענותיו של nikoAV, אך מאחר וnikoAV שוחח עם יוסי והענין טופל לשביעות רצונו המלאה, אין טעם יותר לדוש בכך. רק באמת חבל מאד שאת אותה שיחה שהביאה לשביעות רצונך לא ביצעת קודם לכן.

אצל מי יותר מומלץ להתקין?

אני מדבר על התקנה מקצועית ביותר, עם כבלים מתאימים, קרש עץ למגברים, התקנה מתחת לכסאות, בקיצור התקנה מושלמת?

אינני מכיר את אדי מערכות מספיק טוב, אך בכל זאת מנסיוני ומנסיון רבים וטובים, אם אתה מכוון לרמת מחירים ועבודה שכזו - עדיף יוסי.

פורסם

גם אני מצטרף להמלצות על יוסי אלפיין בחום.

אחד המתקינים מהיותר טובים שנראים בארצנו.

א.ד.י מערכות כבר לא פונקציה החל מאותו יום שעופר רוטמן(KICKER) כבר לא עובד שם.

זה פשוט לא בר השוואה.

ודבר אחרון.

ויסלחו לי החברים, אבל זאת דעתי והייתי חייב לציין זאת.

עם כל הכבוד שאני רוכש לרוני וישראל, ואני מקווה שהם יקבלו זאת בהבנה, ולעניות דעתי גם הם אפילו יסכימו איתי, וזאת בתור חבר אני כותב ולא משום מקום אחר.

אין כל קשר להשוואה בינהם לבין מתקינים כמו יוסי.

אין לי ספק שהם יצליחו ויוכיחו עצמם מעל כל צל של ספק, וישראל הוכיח לא פעם שגם בעבודות פיברגלאס הוא עובד ברמה גם של מתקינים שעובדים בתחום הזה שנים.

אבל, וזה אבל גדול.

הנסיון הוא זה שעושה את ההבדל.

יוסי, אחרי למעלה מ15 שנה של עבודה כמתקין על מגוון עצום של רכבים ובפרט ברכבי יוקרה שמתקינים אצל קלאס A, הוא ברמה אחרת לגמרי גם ממתקינים בעלי עסקים בתחום הזה אפילו 20 שנה.

הוא הוכיח זאת מעל לכל גבול, ואין מה להשוות.

הגישה לרכבים, הנסיון בנבכי הדגמים והיצרנים השונים זה משהו שפשוט לומדים עם השנים, ואת כל ה"התקלות" מתקינים בעלי וותק כמו של יוסי כבר עברו מזמן.

פתרון התקלות הוא מיידי, הגישה לפירוק והרכבה של דברים והמיקומים של כל פיפס ובורג,הכלים,הטריקים הקטנים וכל האילטורים

זה משהו שלא נולדים איתו- אלא לומדים אותו.

הנסיון וההיכרות עם ציודים ורכיבים שונים בכל הרמות, כולל כל הקשור לסטריאו,מולטימדיה,מיגונים וכו' זה משהו שממש לא בא בקלות, יש אפילו מתקינים שנחשבים לאומנים בתחום הסטריאו, אך רחוקים שנות אור בכל הנושא של המולטימידה .

כמו שיש מתקינים שתותחים במיגונים אבל אין להם בכלל קשר לכל הנושא של פיברגלאס.

אין לי ספק שישראל ורוני יכולים להגיע רחוק וזה לפחות מהיכרות טובה שלי עם ישראל, אבל מכאן ועד להגיע לנסיון וליידע של יוסי, יש עוד כמה שנים טובות של זיעה ובעיקר פילאטיס ברכבים:).

שוב, אין פה כוונה לפגוע במישהו והכל מגיע ממקום של חיובי, אני רק מציין זאת שוב למען הסר כל ספק.

פשוט נראה לי שבלהט הפרגון, הגבולות פה קצת יצאו מפרופורציה.

under construction..

פורסם

אני מבקש להוסיף שעם זאת שיוסי הוא מתקין בחסד, בשביל התקנות פשוטות יחסית (ללא בניות מורכבות והטמעות מיוחדות) ההבדל במחיר לא יהיה שווה את ההבדל באיכות ההתקנה, אם בכלל יהיה הבדל שכזה. (ואני מדבר על רוני וישראל שמרשימים אותי מאוד באיכות העבודה שלהם !!)

לדוגמא: ביצוע איטום שכבה אחת בדלתות אצל יוסי יעלה +- כמו איטום שתי שכבות אצל מתקין אחר, זול יותר. נכון, סביר שאיכות העבודה והניסיון של יוסי יבואו לכדי ביטוי אבל שתי שכבות וארבע עיניים על המתקין הזול שלהם יבואו גם..

מעבר לכך, למי שיכול, אני לא חושב שיש מישהו באיזור המרכז שמתקין ברמה שלו. ואני יודע מי יטמיע לי את מסך ה 10.4 ברכב הבא שלי..

...CASKA for life

פורסם

ניר ונימי אתם לקחתם את זה קיצוני

ניר - מההודעה שלך עושה רושם שצריך להיות מדען טילים כדי להיות מתקין,

חרטא ברטא, בן אדם עם קליטה מהירה ידביק את הפערים מהר מאוד, ואם הרצון לעשות כסף הוא לא הדבר היחיד שעומד לנגד העיניים. הוא יעשה את זה בצורה טובה ובלי הרבה נזקים בדרך. אין שום בושה או בעיה שפלסטיק נשבר, זה קורה לטובים ביותר. המשחק אם המתקין לוקח אחריות או לא. במקרה המדובר אני בטוח שכן.

נימי - אתה לקחת את זה לקצה ההפוך.

א.הפערים במחירים הם לא כמו שאתה מציג

ב.גם עם אלף עיניים לך ולרבים אחרים אין את העיניים להבין באמת איפה פיקששו. איפה טעו. ואיפה יגרם נזק.

לדוגמא : באיטום מושלם הכל יכול להראות מצויין, אבל חתיכת זפת קטנה על המסילה של החלון. יש בה כדי לגרום בלאי מואץ למנוע ונזק בטווח הארוך\קצר.

פורסם

נימי, ואת זה את כותב לאחר סקר שוק מקיף ומעמיק?

בנוסף לזה, כבר ראיתי מתקינים "מהוללים" ש4 שכבות של איטום שלהם ירדו מהדלת כמו נייר מודבק עם מסטיק, ויכולים להעיד על כך כמה אנשים מכובדים מהפורום שראו את המחזה.

חלאס עם הסטיגמות הלא קשורות לגבי תמחורים שלא מבוססים ורק ניזונים משמועות.

אני לא באתי להגן על איזה כבוד אבוד של מישהו, סה"כ רציתי להעמיד דברים על דיוקן ולחזור לגבולות.

אין ספק שלא צריך להיות גאון הדור בשביל להתקין מגבר.

אבל הגישה של איך לפרק ומה לפרק קודם ואיך הכל חוזר לקדמותו זה כבר עניין אחר.

ופרט לכך, יש שלל התקלות שאם הזמן לומדים אותם בעל פה.

יספר לך כל בעל רכב על קרקושים ורעשים אחרי התקנה בגלל קליפסים או כל מיני דברים שלא חוזרים למקום.

וזה לא קורה אחרי התקנת אלפיין F1 סטאטוס קומפלט על מגברי טזיס ורמקולים של סקאן ספיק.

זה קורה גם בהתקנת מורל פולס על מגבר JBL..

under construction..

פורסם
ניר ונימי אתם לקחתם את זה קיצוני

ניר - מההודעה שלך עושה רושם שצריך להיות מדען טילים כדי להיות מתקין,

חרטא ברטא, בן אדם עם קליטה מהירה ידביק את הפערים מהר מאוד, ואם הרצון לעשות כסף הוא לא הדבר היחיד שעומד לנגד העיניים. הוא יעשה את זה בצורה טובה ובלי הרבה נזקים בדרך. אין שום בושה או בעיה שפלסטיק נשבר, זה קורה לטובים ביותר. המשחק אם המתקין לוקח אחריות או לא. במקרה המדובר אני בטוח שכן.

.

לא צריך להיות מדען טילים אבל צריך ניסיון ויידע בתחום הזה.

ופה אני מקווה שאתה מסכים איתי שעם כל הכבוד- לא לרוני ולא לישראל יש את הידע והנסיון כמו שיוסי רכש עם השנים.

לא בפירוקים,לא בהרכבה, לא ברכבים ולא בחשמל ולמעשה לא באף תת-תחום בכל הקשור להתקנות ברכב.

ברור שככל שהקליטה שלך מהירה אתה תתמקצע יותר מהר, אבל זאת מילת המפתח- תתמקצע- בנתיים זה לא בר השוואה.

under construction..

פורסם

אני חושב שהתבלבלת קלות כשרשמת "מתקין בחסד"..הביטוי פשוט לא מתאים כאן.

בכל מקרה, אין תחליף ושווה לנסיון כמו שציין פה המפלצת. למיטב ידיעתי אין עוד מתקינים במרכז ברמת יכולת, נסיון, מקצועיות והוגנות כמו יוסי. תוסיף על זה שהוא בנאדם טוב בתחום שלא חסר בו קקות.

אה ומעניין למה אף אחד לא הזכיר פה את שמעון מסאונדסטורם...

פורסם

+1 ליוסי.

קשה לי להאמין שהנזק נגרם כתוצאה מעבודתו על הרכב, יתכן ואכן התגלה נזק כזה או אחר - אך אין לי ספק שלא נגרם ע"י יוסי.

בהחלט אחד המתקינים היותר מקצועיים שקיימים בארץ.

חתימתי לא עמדה בקו אחד עם כללי הפורום ולכן נערכה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...