Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיצד לזהות דגם של בליינדר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו דואג להביא לי בליינדר. ראיתי אותו. אבל איך אני יודע איזה דגם הוא? רשום על היחידת ראש שלו באנגלית iencfece משהו כזה. לא רשום M25 או משהו בסיגנון. אז איך יודעים איזה דגם זה? תודה

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

סליחה על הבורות, מה זה בליינדר?

זה לא אחד כזה, אבל בחנות במאה שערים?

%D7%91%D7%9C%D7%A0%D7%93%D7%A8%20%D7%9E%D7%95%D7%A8%D7%A4%D7%99%2048390.jpg

אבל אם זה לא זה, אז מה זה בליינדר?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בליינדר זה מהסרט של גברים בשחור כאשר מקבלים ממנו הבזק לעיניים שוכחים מכל מה שהיה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ככה נראה בליינדר M20E. אם זה M25 מה טוב כי זה דגם יותר חדש.

אתה צריך שיהיו לך 2 עיניות ושאר הדברים שיש בתמונה.

על העיניות לא אמור להיות רשום דגם.

DSC00105.JPG

Veni Vidi Vici

פורסם

כןכן הוא ניראה ככה. השאלה אם יש הבדל במראה החיצוי בינו לבין הM25 כי מבחינת האותיות באנגלית זה בדיוק אותם אותיות.

רב תודות.

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם
כןכן הוא ניראה ככה. השאלה אם יש הבדל במראה החיצוי בינו לבין הM25 כי מבחינת האותיות באנגלית זה בדיוק אותם אותיות.

רב תודות.

לא שידוע לי. תבדוק באתר שלהם.

מחיר אינני זוכר. את שלי לשעבר קניתי לפני 4 שנים. התקנה לא מסובכת אבל גם לא לחובבן (אם אתה רוצה שבליינדר באמת יחסום את הממל"ז).

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...