Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא יודע אם איזה סוג של קשת ואיזה חצים אתה יורה :-P

שמעתי את הW6 מכוון היטב - מצטער, עדיין לא יודע למה בדיוק אתם קוראים נפח.

נפח שמעתי בסאבים כמו האודיופיל, אאורה, כל משפחת AA, אינפיניטי קאפא וגם הפרפקט, אודיסון תסיס, פוניקס גולד, סרווין ווגה - ווגה לא זכור לי יותר מידי נפח בIDMAX, הרכב היחידי שממש היה לו בו נפח מורגש היה ברכב של עופר דותן אני מדבר על הפולו גם לW7 יש נפח.

W6, P2 - מצטער, לא יודע על איזה נפח אתם מדברים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נפח מורגש גם אצלי ברכב.

אני לא ישכח את הבעת הפנים של רוני P במפגש המאוחד ברגע שהוא ראה מה IDMAX 10 יודע לעשות.:shock:

תאמינו לי נפח זה הדבר האחרון שחסר לסאב.

פורסם

Eddy, בסוף עוד אשתכנע ממך לרכוש עוד IDMAX.. :-D

הIDMAX הוא סאב מצוין. נשמע נפלא, לא חסר לו שום דבר, גם לא נפח. אחד הסאבים היותר טובים שמסתובבים באיזורינו. שילוב מעולה של דיוק, מהירות ועוצמה. שום דבר לא על חשבון משהו אחר.

לכאוס המצוין יש את הערך המוסף הנוסף שגורל דיבר עליו. אני מסכים עם זה לחלוטין. לדעתי ולטעמי, בהנחה ואתה מחפש תחליף מכובד וראוי לIDMAX זה הכאוס.

כמובן שאתה צריך -כמו כל דבר- פשוט לשמוע אותו ולהחליט בעצמך.

גילוי נאות: חשבתי למכור את הIDMAX שלי ופירסמתי אותו, אך לא הקפצתי את המכירה כבר שבועיים משום שאני לא לגמרי סגור על זה.

פורסם

כמה דברים :

הוא הזכיר לי IDQ מחוזק .

ה W6 סאב הרבה יותר מוצלח לדעתי בכל פרמטר שהוא מה IDQ על גירסאותיו. ה JL מדויק יותר מהיר יותר וחזק יותר.

גנסיס אודיופיל הוא סאב שיכול לתת לך טעימה טובה בידיוק כמו הפירלס אבל גם הוא נופל בעניין העוצמה וגם אותו תהיה צריך להכפיל כדי לקבל אפקט זהה.

ממש לא. סאב 12 של האודיופיל הוא מספיק חזק וזה טעות לכתוב שצריך שניים כאלו בשביל לקבל עוצמה . הוא סאב מספיק חזק . מי שרוצה SPL צריך צמד כאלו . מי שרוצה להנות מסאב טוב ב SQL לא צריך יותר מאודיופיל אחד.

אם אנחנו מדברים תאכלס אפשר בקלות להוציא מIDQ 12 אינץ עם תיבה נכונה דיוק לא פחות טוב מגנסיס אודיופיל או פירלס.

IDQ גם עם תיבה בתכנון של נאס"א לא יהיה מדויק כמו האודיופיל. זה פשוט סאבים ברמות שונות. את האודיופיל מבחינת דיוק אפשר להשוות ל IDMAX.

שמעתי דיי הרבה סאבים שחפשתי אחד לעצמי ואני חייב להגיד ששילוב כמו שהIDMAX יכול לתת ,עוצמה חזק מאוד ואיזון והשתלבות בבאס בלי להרגיש אותו בכלל קשה מאוד למצוא והרבה בעלי הסאב יסכימו איתי.

אין ספק ש IDMAX הוא אחד הסאבים הטובים , הוא אבל לא סאב שמשתלב בלי להרגיש אותו כמו שאתה כותב , ההיפך אפילו. אם רוצים סאב שמשתלב יש סאבים הרבה יותר טובים. אם רוצים סאב עם מכה חזקה ודומיננטית במוזיקה אז ה IDMAX אכן מתאים כמו כפפה.

לIDMAX יש גם מכה חזקה וגם המון נפח, הכל תלוי במגבר שמפעיל אותו ובמע' חשמל -

אם המגבר חזק ואיכותי אז גם הסאב ירד נמוך .

אף אחד לא אומר שאין לו נפח , אומרים שיש אחרים שיש להם יותר נפח . ואין לזה קשר למגבר , הרוב של האנשים שהגיבו פה שמעו את הסאבים המדוברים על מגברים מעולים ובהתקנות מצוינות.

אם תשווה את הנפח וההרמוניות של אודיופיל מול IDMAX אתה תרגיש את זה. מה יותר טוב זה כבר כל אחד וטעמו.

מי המחליף שלו ?

מה אתם ממליצים ?

דבר אחרון , זה מה שהבחור כתב בהודעה הראשונה שלו , אם הוא רוצה משהו אחר למה הדיון חוזר ל IDMAX ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
והשתלבות בבאס בלי להרגיש אותו בכלל קשה מאוד למצוא והרבה בעלי הסאב יסכימו איתי.

אין ספק ש IDMAX הוא אחד הסאבים הטובים , הוא אבל לא סאב שמשתלב בלי להרגיש אותו כמו שאתה כותב , ההיפך אפילו. אם רוצים סאב שמשתלב יש סאבים הרבה יותר טובים. אם רוצים סאב עם מכה חזקה ודומיננטית במוזיקה אז ה IDMAX אכן מתאים כמו כפפה.

+1

מי שמחפש סאב "שקוף" שמשתלב מבלי להיות מורגש, הIDMAX הוא לא הסאב בשבילו.

פורסם

אוקי אז ככה אני ירכיב את המונו פניקס גולד 1000RMS

ואני ילך לשמוע את שנייהם ברכב.

ואני יתן חוות דעת . הרי זה שונה מרכב לרכב.

תודה רבה

נתי.א

ושוב אין לי שום דבר נגד הIDMAX אבל הנקודה הרגישה שלו שהוא מתפרק.

פורסם

הוא לא מתפרק.. הוא בעייתי ! היבואן אומנם תומך במוצר אבל עדיין זה לא נעים לראות סאב שבור..

הייתי הולך לשמוע גם SEAS וגם SINFONI - בכל זאת, הרי מדובר במותגים ידועים ששמם הולך לפניהם.

אסיים ואומר ש SI זה הסאב הכי טוב בארץ !! :lol:

...CASKA for life

פורסם

עופר, אני שנתיים עם הסאב ושמעתי אותו בכול המצבים שכתבתי שאיתם אתה לא מסכים.

שוב כניראה מדובר על עניין של טעם.

צביקה,תאכלס אתה מוכר את הסאב לא כי אתה לא מפסוט אלה כי אתה כועס:lol:.

לסיכום למר בחור בפתח את השירשורכול מה שנותר לך זה ללכת לשמוע כאוס וIDMAX במפגשים צפון /מרכז ולהחליט.

פורסם

לטעמי ולדעתי הSI הוא לא הסאב בין הגרועים בארץ, אלא הכי גרוע בארץ. מנסיון כמובן.

סתם. אל תבכה קיפודי. אנחנו אוהבים אותך.

eddy, לרגע לא אמרתי שאני לא מרוצה מהסאב. לא הצעתי אותו למכירה כי אני כועס. קצת מיציתי את עצמי איתו. אני מאד מרוצה ממנו.

פורסם
עופר, אני שנתיים עם הסאב ושמעתי אותו בכול המצבים שכתבתי שאיתם אתה לא מסכים.

שוב כניראה מדובר על עניין של טעם.

גנסיס אודיופיל הוא סאב שיכול לתת לך טעימה טובה בידיוק כמו הפירלס אבל גם הוא נופל בעניין העוצמה וגם אותו תהיה צריך להכפיל כדי לקבל אפקט זהה.

ממש לא. סאב 12 של האודיופיל הוא מספיק חזק וזה טעות לכתוב שצריך שניים כאלו בשביל לקבל עוצמה . הוא סאב מספיק חזק . מי שרוצה SPL צריך צמד כאלו . מי שרוצה להנות מסאב טוב ב SQL לא צריך יותר מאודיופיל אחד.

אני לא יודע כמה שנים היית בעלים של גנסיס אודיופיל . אני הייתי בתקופות שונות , עם מערכות שונות ולאורך זמן רב וזה תוך כדי התנסות עם עשרות סאבים ומגברים שונים אצלי ואצל חברים שביקשו ממני לבנות להם מערכות. האימרה הזו של אודיופיל לא מספיק חזק נכונה אך ורק ל SPL.

אם אנחנו מדברים תאכלס אפשר בקלות להוציא מIDQ 12 אינץ עם תיבה נכונה דיוק לא פחות טוב מגנסיס אודיופיל או פירלס.

IDQ גם עם תיבה בתכנון של נאס"א לא יהיה מדויק כמו האודיופיל. זה פשוט סאבים ברמות שונות. את האודיופיל מבחינת דיוק אפשר להשוות ל IDMAX.

שוב , הלוואי וסאב ברמת מחיר של ה IDQ היה נותן ביצועים ומוזיקליות של אחד הסאבים הטובים ביותר. לצערי זה לא המצב . אין ארוחות חינם.

שמעתי דיי הרבה סאבים שחפשתי אחד לעצמי ואני חייב להגיד ששילוב כמו שהIDMAX יכול לתת ,עוצמה חזק מאוד ואיזון והשתלבות בבאס בלי להרגיש אותו בכלל קשה מאוד למצוא והרבה בעלי הסאב יסכימו איתי.

שוב , אני לא מבין מה זה הטיעון של היה לי אותו שנתיים , ה IDMAX לא מתקרב ליכולות ההשתלבות של סאב כדוגמת הגנסיס , וזה אני אומר אחרי שהיה לי אודיופיל , החלפתי למקס , החלפתי חזרה לאודיופיל , החלפתי לצמד , ובדרך עוד ועוד בדיקות וגרסאות. האבסורד הוא שבניגוד למה שאתה מנסה למכור , ה IDMAX בכלל לא מתיימר ולא מנסה להיות סאב שמשתלב , הוא מנסה ומצליח להיות ההפך ובצורה מרשימה מאוד במובן החיובי של העניין.

ה IDMAX מתהדר ובצדק ביכולת שלו להיות דומיננטי במקביל לדיוק ולמהירות שלו , ובמהותו הוא דומיננטי ובזה הוא טוב. משתלב בשקט הוא לא , יש טובים מממנו בתחום הזה .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
בוא תוכיח :-)

במפגש.. :lol:

אם צביקה יעבור סוף סוף ל 4 אוהם ויבין ש 1 אוהם על המערכת חשמל שלו ובווליום שהוא דוחף אותו זה רק גורע ולא מוסיף :-), נבדוק אצלו ברכב. בדיקה פשוטה --> אותו חיתוך, אותה עוצמה, אותו הרכב, אותו מגבר --> אין תירוצים..

סאב ממזר ה SI הזה אבל כרגע הוא עובד ברכב קטנטן אז זה לא אומר כלום, אני רוצה לשמוע אותו ברכב עם תא מטען.

...CASKA for life

• תוכן חדש...