Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים אני התעניינתי עד עכשיו בIDMAX

אבל אני מפחד לקנות אותו מכל מיני סיבות שאני לא רוצה לפרט פה או להרוס למשהו את הפרנסה .

מי המחליף שלו ?

מה שיגביר אותו זה מונו 1000 RMS ב2אום.

מה אתם ממליצים ?

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי יש מתחרים ל-IDMAX רק בתחומים מסוימים. שבסה"כ הם לא בדיוק מתחרים. או שהם חלשים מידי, או לא מדויקים, או לא מוזיקלים.

אני אישית ממליץ לנסות מספר סאבים:

1. MOREL_ULTIMO

סאב ממש מעניין, משקל של ממברנה יחסית קלה להספק שלו, חוץ מזה טיול שלה גם מרשים.

2. PEERLESS_XXLS

המון אודיאופילים בעולם ממליצים על סאב הזה. הממברנה שלו ממש קלה, משמאפשר לסאב להיות מדויק.

בדומה לכך יש את GENESIS_AUDIOPHILE. אני חושב שהוא מבוסס על PEERLESS.

3. SINFONI_S1200_SW

סאב גם מעניין וממש מומלץ בארץ ובחו"ל.

4. ASCENDANT_AUDIO_ASSASSIN

סאב עם מברנה ממש קלה עם גוף מוצלח. אני חושב שהוא סאב מוצלח.

יש עוד הרבה מאוד סאבים יחודיים, ועונים לציפיות של הרבה אנשים.

לדעתי הכל עניין של טעם אישי.

פורסם

לדעתי אם אהבת IDMAX אתה לא צריך יותר לפחד לקנות אחד.

הנושא הזה טופל כאן בפורום אחת ולתמיד ובמידה והתקלה תמצא את עצמה גם בסאב שלך אתה כבר יודע שאתה תקבל קיט תיקון חינם ללא קשר לאחריות על המוצר.

ולאחר החלפת הממברנה הסאב הוא סאב חדש לחלוטין מכל בחינה ועניין.

אז אם אהבת IDMAX - תרכוש אחד.

חוץ מזה - יש לך כאן אחד למכירה ביד 2 שהוא פרקטית... חדש ואתה כבר לא צריך לפחד יותר, מה גם שאתה רוכש אותו מחבר פורום מכובד מאוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה קשור אססין ?! אם כבר כאוס מתחרה ישיר של הIDMAX.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אני גם הייתי שוקל אאורה NRT 12 סדרה 7

מוכרים גם כ NS12 סדרה 7

הסאב 10 אינטש הפשוט שלהם עושה עבודה נהדרת למרות היותו עדין, ה12 מהסדרה הגבוהה יותר צריך להיות לא פחות ממדהים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עכשיו כשיש יבואן למוצרים המצויינים של Seas Lotus שווה לבדוק גם מה המחיר של הסאבים שלהם. חוץ מזה שלדעתי הוא סקסי בטירוף, סאבוופר עם ממברנת אלומיניום צריך להישמע טוב, במיוחד אם הוא בא מבית כמו Seas.

עוד סאבים מומלצים הם הסאבים מסדרת הרוולייטור של סקאן-ספיק, יש בגודל 8, 9 ו 10 אינץ' וניתן להשיגם גם בתצורת 4 אוהם.

עם זאת ובשונה מ ID MAX, שני הסאבים הנ"ל לא אמורים להתמודד עם עוצמות גבוהות, מדובר בסאבים SQ טהורים.

סאבים שאהבתי ובהחלט מסוגלים להתמודד ראש בראש עם ה ID MAX הם W6 ו W7 של JL.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ה w7 הוא אחד הסאבים הטובים ביותר ששמעתי!.

אך הוא מגיע עם התנגדות של 3 אום מה שאומר שהוא צריך מגבר חזק ב 4 אום שיוצא בסביבות ה 1000 rms.

המגבר שלו מוציא 1000 ב 2 אום כך שב 4 הוא יורד, וזה לא מספיק לטעמי לסאב הזה.

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

לא מדוייק

ה-12W7 דורש על פי הוראות היצרן בין 600-700RMS במצב אופטימאלי

עם סליל של 3 אום הוא יצתרך מגבר שעובד על התנגדות נמוכה יותר ומספק יותר עוצמה

מגבר שמספק 1000RMS ב-2 אום זה מצויין.

פורסם

W6 רחוק שנות אור להתחרות בIDMAX אם כבר זה רק הW7

כמו שאדגר אמר תאכלס יש מתחרים אבל יהיה קשה למצוא סאב שיתן לך שילוב כול כך מאוזן של עוצמה ודיוק.

לW6 בהשווה למקס חסר נפח ועוצמה פאנצ'ית והוא כלל לא דומה לסאב, הוא הזכיר לי IDQ מחוזק .

הפירלס הוא אכן סאב שדומה למקס אך כמו שנאמר כבר הוא לא כול כך חזק, אם תירצה להגיע לעוצמה של המקס תהיה צריך 2 כאלה.

גנסיס אודיופיל הוא סאב שיכול לתת לך טעימה טובה בידיוק כמו הפירלס אבל גם הוא נופל בעניין העוצמה וגם אותו תהיה צריך להכפיל כדי לקבל אפקט זהה.

אם אנחנו מדברים תאכלס אפשר בקלות להוציא מIDQ 12 אינץ עם תיבה נכונה דיוק לא פחות טוב מגנסיס אודיופיל או פירלס.

שמעתי דיי הרבה סאבים שחפשתי אחד לעצמי ואני חייב להגיד ששילוב כמו שהIDMAX יכול לתת ,עוצמה חזק מאוד ואיזון והשתלבות בבאס בלי להרגיש אותו בכלל קשה מאוד למצוא והרבה בעלי הסאב יסכימו איתי.

הדרך הכי טובה בשבילך לגלות איזה סאב אתה תירצה היא ללכת ולשמוע כאלה בפגשים מרכז/צפון ולהחליט מה אתה רוצה.

פורסם

כאוס של AA.

שחיפשתי לעצמי סאב, תקופה ארוכה הייתי סגור שהסאב שלי הולך להיות מקס.

יותר מזה - כבר במושב האחורי של אחד הסוכנים של ליאור מולטימדיה, היה IDMAX עם השם שלי על הקרטון.

ברגע ההאחרון לאחר התלבטות רבה ושמיעות מרובות. החלטתי ללכת על כאוס.

הכאוס מעניק שילוב של עוצמה ודיוק חסר פשרות כמו המקס, אך יש לו ערך מוסף שהיה חסר לי במקס.

הנפח - הכאוס גם במוזיקה שחורה מלאת נפח יודע למלא את החלל (שזה התחום היחיד לדעתי מכל התחומים שהמקס קצת נופל בו)

בסך הכל IDMAX סאב לא פחות ממעולה, כל מי שיגיד אחרת כנראה לא באמת מבין מה צריך לעשות סאב. נושא האחריות והתקלות לטעמי נפתרו כליל ואני בספק ענק אם יהיה בעתיד בעיות בנושא.

(וזאת גם לאחר שיחה עם שמעון וליאור פנים אל פנים)

עם זאת הכאוס מקביל לחלוטין למקס, ונותן את הטיפה יותר שחישפתי. ולדעתי הוא האופציה הכי טובה למי שאוהב את המקס אבל רוצה משהו אחר.

העלות אגב. כמעט זהה לשני הסאבים ככה שזה נטו לשמוע ולהחליט.

בהצלחה בכל מקרה - עם סאבים ברמה כזאת, מה שלא תבחר לא תיפול.

אגב אם תקציב משחק לך תפקיד אז אולי באמת עדיף לקנות את הIDMAX של צביקה שנמכר יד שניה, מדובר במקס אחרי קיט התקנה (קיט מהסדרות החדשות שלא קיים בהם הפגם). ולמעשה זה סאב חדש עם הבטחה שהוא נקי מהפגם המדובר (בנוסף לזה שגם ככה יתקנו אם תהיה בעיה)

IDMAX עם תיבה יעודית שבנה יוסי אלפיין, במחיר של פחות מIDMAX חדש. יותר טוב מזה - אין

פורסם

בבקשה אל תתחילו לריב על מה יותר טוב

כל אחד והדעה האישית שלו.

W6 הוא סאב מעולה - אם הוא היה קולע לטעם שלי הייתי קונה אחד ולא איכפת לי אם הוא טוב יותר או טוב פחות מכל סאב אחר!

למה אתם תמיד רבים מה טוב יותר בסאונד?

אולי גם תריבו אם אבטיח טעים יותר ממלון?

Pioneer TS-X150

פורסם

מי רב על מה טוב יותר ?

מה נסגר איתך גבר :)

הבחור אמר שהוא אוהב IDMAX. ורוצה תחליף כי IDMAX הוא לא רוצה לרכוש

אז נתנו לו תחליפים

פורסם

אוקי אז אני פה . .

את הIDMAX שמעתי וכמו שעתיד רשם חסר לו נפח טיפה אבל העוצמה מחפרת על זה איך שהוא .

והוא מצא חן בעניי.

שוב הכסף לא גודל על העצים . (בטח כולכם מכירים את המשפט)ואם כן אני רוצה עץ כזה ..

בגלל זה ההתלבטות .

מה הנתונים של הAA Chaos?

מה מחירו?

מאיפה ניתן לרכוש אותו ?

אין לי בעיה עם יד שניה .

תודה רבה

נתי.א

פורסם

natio2,

מהנתונים תוכל להתרשם פה, לגבי מחיר\רכישה אתה מוזמן לפנות ליבואן בישראל (וחבר הפורום) elik0 או לחלופין להציץ בפורום ספונסרים.

דני.

פורסם

הנתונים של הכאוס, נדמה לי 700 וואט. בפועל הוא מסוגל לספוג יותר לדעתי.

בכל מקרה אצלי הוא מקבל 600 או קצת יותר ב2 אום והוא נשמע פשוט תענוג

משתלב מדוייק עם נפח נעים אבל לא מוגזם, ושרוצים לתת בראש יש עוצמה כמה שרק רוצים.

• תוכן חדש...