Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Corvette Z06

CorvetteBuyer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני כבר מספר שנים(כ 7 שנה) הוסף כסף לאותו הנ"ל(CORVETTE Z06) ועכשיו יש לי כ 33,000$ המחירון של האותו הוא 45,000$-70,000$ בחו"ל (בישראל הבנתי המחיר לאותו אוטו הוא 430 אלף ש"ח). עכשיו אני בן 22 ואני כבר מוכן לדעתי לקנות אותו עכישו יש לי מספר שאלות.

1. אין ליבא אותו לארץ?

2. האם הבנק יכול להוסיף את הסכום החסר? כמו משכנתא לבית (אולי הלוואה? אני מרוויח כל חודש 6700-9700ש"ח).

3. אני רוצה לקנות את CORVETTE של שנת 2008, האם יהיה הבדל ענקי בין זה ל שנת 2006 ואם לא אז כבר עדיף ללכת על משהו יותר זול(בשנים 2004-2006?).

פורסם

דבר ראשון, קח את המחיר בחו"ל ותכפיל אותו ב2.2 וזה בערך המחיר שהוא יעלה לך בארץ.

דבר שני, בשל גילך, קח בחשבון עלויות ביטוח הזויות.

דבר שלישי, אם הבנק יכול? הבנק יכול לקנות הרבה יותר מרק קורבט או חצי מקורבט. השאלה היא האם הבנק ירצה.

הבנק ירצה במידה והוא יראה שאתה שם מספיק כסף מהכיס שלך, שיש לך משכורת קבועה שתספיק לך כדי לשלם את החוב ובטחונות או ערבים למקרה ולא תוכל לשלם חזרה את החוב.

בנוגע לייבוא עצמו - יש באפשרותך לפנות לאחת מסוכנויות הייבוא אישי או לבצע את הייבוא לבד.

במידה ואתה מבצע את הייבוא לבד, מומלץ לטוס לחו"ל לראות את הרכב בעיניים לפני שאתה קונה אותו. ככה גם תוכל להתמקח קצת עם הדילר ולנסות להוריד עוד קצת במחיר (בזמן הנוכחי, השוק בארה"ב לא בדיוק חוטף קורבטים).

לגבי שנת המודל - מודל 2006 לא תוכל להביא לארץ. הרכב לא יכול להיות יותר משנתיים על הכביש בעת הבאתו לארץ.

משמע במידה ואתה קונה היום, ולוקח בחשבון שיקח לרכב כמה שבועות להגיע באונייה מארה"ב לארץ,

אתה צריך רכב שעלה, לכל המאוחר, באמצע/סוף חודש ספטמבר 2007. רכב שעלה לפני זה על הכביש לא יאושר לקבלת לוחית רישוי ישראלית.

אם נסכם הכל - לא מומלץ לך לקנות קורבט, בטח שלא Z06, לאור מצבך הכלכלי (יש לך פחות מ50 אחוז מערך האוטו) ולאור גילך (אתה רק בן 22. אתה כבר רוצה חובות של מאות אלפי שקלים לבנקים ?).

אם אתה כלכך רוצה קורבט ולא יכול לחיות בלי אחת, תנסה להסתפק בקורבט רגילה, ולא Z06, שתוכל למצוא בסוכנויות הייבוא אישי ב300 אלף שקל ואף פחות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

עניתי לפני שערכת את הנושא.

1. אין ליבא אותו לארץ? אם תמצא, כן.

2. האם הבנק יכול להוסיף את הסכום החסר? כמו משכנתא לבית (אולי הלוואה? אני מרוויח כל חודש 6700-9700ש"ח). כן.

3. אני רוצה לקנות את CORVETTE של שנת 2008, האם יהיה הבדל ענקי בין זה ל שנת 2006? אין לי תשובה.

פורסם

המחיר של הרכב הוא רק ההתחלה. עם מנוע 7 ליטר אתה צריך עוד כמה אלפים לדלק בחודש. כמה עשרות אלפים לביטוח בשנה ואפילו גם אלפים לאגרה.

רושמים אוטו ולא אותו.

הבנק נותן הלוואות לכל דבר אם תעמוד בתנאיו.

פורסם

יש יותר מאחת .

לבחור החביב - קודם כל שאפו על החיסכון ! כל הכבוד לך.

דבר שני, בלי לבאס יותר מדי, אני חושב שאתה לא מאורה במציאות, המחיר בחו"ל שונה עשרות מונים מהמחיר כאן - כאן המחיר כמעט כפול.

בנוסף לא לקחת בחשבון עלויות תחזוקה (ביטוחים, טיפולים, תיקונים לא עלינו, טסט, וכו')

יש אפשרות לקחת הלוואה מהבנק, אבל היא לא תהיה גדולה מדי (תלוי בך, ועד כמה אתה בקשר טוב עם הבנק, ואם אתה "עמיד")

אני מציע לך לדחות את החלום עוד קצת, אתה עושה הרבה כסף, ואני אישית בכלל הייתי משקיע את זה לכיון חיסכון עתידי לדירה וקונה אוטו זול יותר (יש המון TRANS AM ו כל מיני שברולטים מסתובבים שם בחוץ)

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה, ושוב, כל הכבוד על החיסכון, הלוואי והייתי מסוגל לחסוך ככה :)

פורסם
יש יותר מאחת .

לבחור החביב - קודם כל שאפו על החיסכון ! כל הכבוד לך.

דבר שני, בלי לבאס יותר מדי, אני חושב שאתה לא מאורה במציאות, המחיר בחו"ל שונה עשרות מונים מהמחיר כאן - כאן המחיר כמעט כפול.

בנוסף לא לקחת בחשבון עלויות תחזוקה (ביטוחים, טיפולים, תיקונים לא עלינו, טסט, וכו')

יש אפשרות לקחת הלוואה מהבנק, אבל היא לא תהיה גדולה מדי (תלוי בך, ועד כמה אתה בקשר טוב עם הבנק, ואם אתה "עמיד")

אני מציע לך לדחות את החלום עוד קצת, אתה עושה הרבה כסף, ואני אישית בכלל הייתי משקיע את זה לכיון חיסכון עתידי לדירה וקונה אוטו זול יותר (יש המון TRANS AM ו כל מיני שברולטים מסתובבים שם בחוץ)

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה, ושוב, כל הכבוד על החיסכון, הלוואי והייתי מסוגל לחסוך ככה :)

חשבתי על דירה אבל לא, האוטו הזה זה החלום שלי. אני מעדיף לגור באוטו מאשר בדירה )))

תודה על תגובתך שניר אבל בגלל הסיבה הזאת בידיוק אני רוצה לקנות את האוטו הנ"ל בחול ולייבא לארץ(אני לא יודע איך ובידיוק כמה זה יעלה ורציתי הסבר על הנושא של היבוא).

בכל מקרה רשמתי אותו(הכוונה אותו אוטו) לא התכוונתי ל אוטו.

פורסם

לפותח השרשור, הנה דוגמא לקורבט רגילה שתוכל לקנות בארץ בפחות מ300 אלף ש"ח.

http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=8&CarID=333900&Code=039546a09ba0e742bda3eb88cf0b6049

אמיד, לא עמיד.

הוא עדיין לא חלב (למרות שZ06 בהחלט תחלוב אותו מהכסף שלו) ;)

פורסם
הבנק יכול לקנות הרבה יותר מרק קורבט או חצי מקורבט..

תגיד, אם "חצי קורבט" זה כמו חצי עוף, אז "מרק קורבט" זה כמו מרק עוף?:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מרק עוף עשיר בברזל ;)

פורסם
דבר ראשון, קח את המחיר בחו"ל ותכפיל אותו ב2.2 וזה בערך המחיר שהוא יעלה לך בארץ.

דבר שני, בשל גילך, קח בחשבון עלויות ביטוח הזויות.

דבר שלישי, אם הבנק יכול? הבנק יכול לקנות הרבה יותר מרק קורבט או חצי מקורבט. השאלה היא האם הבנק ירצה.

הבנק ירצה במידה והוא יראה שאתה שם מספיק כסף מהכיס שלך, שיש לך משכורת קבועה שתספיק לך כדי לשלם את החוב ובטחונות או ערבים למקרה ולא תוכל לשלם חזרה את החוב.

בנוגע לייבוא עצמו - יש באפשרותך לפנות לאחת מסוכנויות הייבוא אישי או לבצע את הייבוא לבד.

במידה ואתה מבצע את הייבוא לבד, מומלץ לטוס לחו"ל לראות את הרכב בעיניים לפני שאתה קונה אותו. ככה גם תוכל להתמקח קצת עם הדילר ולנסות להוריד עוד קצת במחיר (בזמן הנוכחי, השוק בארה"ב לא בדיוק חוטף קורבטים).

לגבי שנת המודל - מודל 2006 לא תוכל להביא לארץ. הרכב לא יכול להיות יותר משנתיים על הכביש בעת הבאתו לארץ.

משמע במידה ואתה קונה היום, ולוקח בחשבון שיקח לרכב כמה שבועות להגיע באונייה מארה"ב לארץ,

אתה צריך רכב שעלה, לכל המאוחר, באמצע/סוף חודש ספטמבר 2007. רכב שעלה לפני זה על הכביש לא יאושר לקבלת לוחית רישוי ישראלית.

אם נסכם הכל - לא מומלץ לך לקנות קורבט, בטח שלא Z06, לאור מצבך הכלכלי (יש לך פחות מ50 אחוז מערך האוטו) ולאור גילך (אתה רק בן 22. אתה כבר רוצה חובות של מאות אלפי שקלים לבנקים ?).

אם אתה כלכך רוצה קורבט ולא יכול לחיות בלי אחת, תנסה להסתפק בקורבט רגילה, ולא Z06, שתוכל למצוא בסוכנויות הייבוא אישי ב300 אלף שקל ואף פחות.

תודה על התשובה, אבל המינימום בחודש אצלי זה 6700ש"ח ולפעמים 9700 ובפעמים נדירות מעל 10,000 (יש לי עסק פרטי קטן מאוד ועוד עבודה מהצד).

אתה לא חושב שאני יוכל ליבא את האוטו + לקנות אותו ב 230Kש"ח - 280Kש"ח ? (כי המחירון בחו"ל הוא כ 45,000$-70,000$).

אני כבר דיי החלטתי לא לקנות בארץ, כי לדעתי ב 300Kש"ח אני יכול גם ליבא וגם לקנות את ה Z06, אני לא מאמין שהיבוא של האוטו לארץ יעלה מעל ל 5000$? (למישהו יש תשובה מדויקת בקשר לנושא של היבוא?)

אה וכן זה האוטו השני שאני אקנה, כרגע יש לי כבר פיג'ו 205 שלוש שנים אשר קניתי ב 3700ש"ח מדוד שלי.

פורסם

corvette Z06- the jewish penicelin! :lol:

אדון פותח השרשור,

אם אתה מתפלא למה "מספימים" לך את השרשור, זה בגלל שהוא הזוי.

אתה צריך להרוויח הרבה יותר לחודש ולחסוך הרבה יותר כסף בכדי לרכוש ולתחזק רכב כזה.

היבוא לא יעלה מעל 5000$???

[אתה מציאותי בכלל? שמעת על זה שיש במדינה מיסים ומכסים?

הסבירו לך את זה בצורה פשוטה ומציאותית, קח את מחיר הרכב בחו"ל, תכפיל ב 2.5 ויש לך את מחיר הרכב בארץ לפני ביטוח שיעלה מעל 10% מערך הרכב לשנה, מה שמביא אותך למינימום ביטוח של 45,000 ש"ח לשנה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...