Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Corvette Z06

CorvetteBuyer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
corvette Z06- the jewish penicelin! :lol:

אדון פותח השרשור,

אם אתה מתפלא למה "מספימים" לך את השרשור, זה בגלל שהוא הזוי.

אתה צריך להרוויח הרבה יותר לחודש ולחסוך הרבה יותר כסף (בעבודה קבועה ומסודרת ולא בקריעת ת*ת במלצרות או משהוא דומה) בכדי לרכוש ולתחזק רכב כזה.

היבוא לא יעלה מעל 5000$??? אתה מציאותי בכלל? שמעת על זה שיש במדינה מיסים ומכסים?

הסבירו לך את זה בצורה פשוטה ומציאותית, קח את מחיר הכרב בחול, תכפיל ב 2.5 ויש לך את הרכב בארץ לפני ביטוח שיעלה מעל 10% מערך הרכב לשנה, מה שמביא אותך למינימום ביטוח של 45,000 ש"ח לשנה!

באמת נראה לך שאני עובד במלצרות? העבודה קבועה והמשכורת לחודש הינה מינימום 6700 לרוב מעל 7500ש"ח.

וצודק שכחתי מהמכסים וכו' אבל ב 2.5? יבוא יעלה יותר מהאשר האוטו?

ד"א אני לא אמרתי שאני קונה מחר, מחרותיים או אפילו בעוד שנה.(אני כל חודש שם כ 3000-4500ש"ח לאוטו בצד). אני לא אקנה את האוטו לפני שאני באמת יוכל לתחזק אותו.

פורסם

כן, בהחלט!

יבוא הרכב יעלה יותר מאשר עלותו המקורית.

והערה ניהולית, כאשר אתה משיב להודעה שמעליך, אנא המנע בלצטט אותה, זנ סתם מכביד על הקריאה ועל עמוס השרת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אוקי מצטער על הציטוט.

בכל מקרה, אני לא מתכוון להתפשר גם אם זה אומר שאני אקנה את האוטו בעוד שנתיים או אפילו ארבע. סך הכל רציתי לברר איך וכמה זה יעלה.

פורסם

מגניב, אני מאחל לך הרבה הצלחה בהגשמת החלום, בינתיים אתה יכול לאכול במקדונלד, אולי תביא איזה בוקסטר נחמדה :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני במקומך הייתי מביא את הקמארו SS החדשה או קורבט רגילה. יש גם את המוסטנג החדשה, עוד מעט בטח יצאו לה כל מיני גרסאות משופרות כמו השלבי, בוליט ואחרות.

פורסם

שילוב של המון סוסים ומומנט + הנעה אחורית יכול להיות קטלני ולהלביש אותך מהר מאוד על עמוד או מעקה.

בתור התחלה הייתי הולך על אופציה קצת יותר חלשה ,למשל טראנס אם.

זה לפחות מה שאני הייתי עושה..

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אם כבר, תמשיך לחסוך ותסתער על קורבט ZR1.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני עדיין לא מבין מה יהרוג אותך לקנות C6? לא חארם על הכסף (לא שהC6 זולה אבל היא הרבה פחות יקרה)

הריי אתה לא תיסע על 300 נכון? ואין לך שום אינטרס להאיץ אחרי הרמזור ב4 שניות, אז אני לא מבין למה לא להסתפק בC6? הכונס מקדימה עושה לך את זה? הכונס הפיצפון מאחורי הדלת? כמעט ואין הבדל בינים מבחינת צורה, פוזה גם הC6 תתן לך תאמין לי, הרוב פשוט יודעים ששני דגלים זה קורבט וזהו... אישית הייתי קונה C6, למרות שבמצב שלך בכלל לא הייתי קונה קורבט, אבל אם אתה נעול על זה...

בכ"מ כמו שאמרו לך, כדאי שתאמין להביא אוטו לארץ זה לא זול, לא סתם אנשים כ"כ עצבניים שאוטו שבחו"ל עולה 200 אלף שקל פה בארץ עולה 500...

פורסם
גם אם זה אומר שאני אקנה את האוטו בעוד שנתיים או אפילו ארבע.

פתח שרשור חדש כשזה יהיה רלוונטי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...