Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע לחול לתקופה , עשיתי ביטוח "מקיף" (הראל אקסטרים) שמכסה כמעט את הכל עד סכומים מסוימים.

השאלה האם אני יכול גם להפעיל את הביטוח החינמי שיש לי מחברת האשראי מתוך כוונה שאם הנזק יעלה על מקסימום הפיצוי שחברה אחת תיתן לי אני יוכל לתבוע את השניה.

אני יודע למשל שאני לא יכול לקבל ערך כפול של חפץ מבוטח כלומר עם משהו שווה 1000 דולר אני לא אקבל 1000 מכל חברה, כלומר 2000 דולר בסה"כ זה די ברור אבל,

לדוגמה :יש לי מצלמה למשל שעולה 3000 דולר הביטוח הראשון הרף שלו זה עד 1500 דולר , האם ניתן על אותו מקרה לתבוע את הביטוח השני שגם אצלו זה עד 1500 דולר , ובכך בעצם לקבל את כל הערך של המצלמה.

או שלפי החוק אני יכול להגיש רק תביעה אחת או לתבוע את 2 החברות אבל רק עד ה 1500 דולר הראשונים ואז החברות יתקזזו ביניהן וישלמו רק 750 כל אחת.

או למשל במקרה של נכות (חס וחלילה) כל חברה מגדירה אחוז וסכום פיצוי ,אז במידה ויש לי ביטוח כפול האם ניתן לדרוש בנפרד מכל אחת או שהן יתקזזו ואני אקבל "אצבע משולשת".

כך גם לגבי הוצאות רפואית (אישפוז , שיניים וכדומה)

בחוברת לא הבנתי הרבה ,באינטרנט לא מצאתי תשובה ברורה , וגם הנציגים של הביטוח לא מספקים תשובות ברורות כנראה שגם הם לא יודעים או שמעודדים אותם להשאיר את הלקוח בערפל כדי שיעשה 2 ביטוחים ואז החברה תרוויח מזה במקרה של תביעה.

אם מישהו פה מהענף או מכיר את הנהלים אני אשמח לתשובה.

תודה! ומצטער שזה קצת ארוך.

פורסם

אומנם אני לא מענף הביטוח, אבל אני יודע דבר או שניים:

קודם כל, כפי שכבר הבנת, בעת קרות המקרה הביטוחי, סך הפיצוי לא יעלה על ערך האובדן.

במידה ולאותו סיכון יש מספר מבטחים, רשאי המבוטח לבחור אחד מהם ולדרוש ממנו פיצוי. לאחר מכן, ידוע לי שאותו מבטח שפיצה יבצע התקזזות מול המבטחים האחרים.

אם המצלמה שלך שווה $3K והביטוח הראשון מכסה רק עד $1.5K, בדוק עם הביטוח השני האם ניתן לבטח רק נזק בסכום הגבוה מ-$1.5K. סביר להניח שזה יצא לך זול יותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...