Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פעם ראשונה שאני נתקל בשירשור הזה, לי יש בדיוק את אותו מקרה עם טויו T1R!

הרכבתי זוג קידמיים והרכב משך שמאלה, החלפנו את הצמיגים ימין שמאל ואז הרכב משך ימינה.

אמנם לא בצורה מטורפת אבל עדיין מעצבן.

בערך 3 חודשים אחרי ההרכבה שבמהלכם הרכב עבר פחות מ2K ק"מ הדופן של הצמיג היתנפח בנקודה מסויימת.

בפנצ'ריה טענו שזה ממכה שהצמיג קיבל למרות שאני בטוח בוודאות שהצמיג לא קיבל שום מכה.

החליפו לי לצמיג טויו אחר ללא עלות אבל עכשיו השחיקה לא זהה והרכב עדיין מושך לצד חזק הרבה יותר קיצוני :?

הפנצ'ריה שלחה את הצמיג לבדיקה בחברה ומאז לא שמעתי מהם יותר :roll:

אין מה לעשות, זול עולה לפעמים ביוקר. אם הם אוחזים מצויין והם במחיר נמוך, היו הרי צריכים לחסוך איפה שהוא ועכשיו גילינו איפה.

פורסם
תגיד לי בנאדם, אתה קורא את מה שכתבתי? או שאתה יושב בקטע של להיות זקנה קנטרנית באיזה גן ציבורי?

"אם מחליפים בין צמיג קדמי שמאל לימין, המשיכה הופכת שמאלה". קפיש ?

אתה קצת חצוף !

אתה מעלה הודעה שהיא לא מי יודע מה מובנת, אנשים מנסים להבין מה אתה רוצה ואתה מגיב ככה ?

חצוף

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

גם לי היה סיפור דומה עם KUMHO, זוג שהיה מאחור ובשלב מסויים רציתי להעביר קדימה לאיזון הבלאי קדמי-אחורי.

הסט מקדימה היה מישלין (ישנים יותר) ומאחור KUMHO לאחר ההחלפה, מיד הורגשה משיכה ימינה, איזונים שינויים והחלפות צד לא פתרו כלום (משיכה עברה לשמאל כשהחליפו צד). אציין שהבולמים יחסית חדשים, הוחלפו מספר חודשים לפני למונרו. כאשר חזרתי לסידור המקורי הבעיה נעלמה.

אציין בנוסף שבעיות מתלים אחרות מלבד הבולמים לא נבדקו, אך סטים קודמים (בריג'סטון, קלבר והמישלין כרגע) מעולם לא הגיבו כך.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

שאלה לי אלייך פינגה: יש לך טעם טוב בבחירת מכוניות, אז למה לחסוך בצמיגים? יש שלך (ולי, המון שנים) נסיון טוב עם מישלין (ולי גם עם דנלופ) - אז למה הבחירה בטויו או קומו? אני לא ממש מכיר את אלו, אבל כמה מאות אלפי ק"מ עם שתי החברות האלו הספיקו לי כדי להתמקד בהן.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

לא מבין מה אתם רוצים מפותח השרשור. התיאור היה ברור ובהיר.

לעניין טויו קומהו ועד כל מיני שמות של יצרנים שקצת קשה לבטא, נכון שזה אולי קצת יותר זול בקניה אבל שרשור זה רק מוכיח שזול בהתחלה זה לא תמיד זול בסוף. במקרה הזה זה יעלה לפותח השרשור בסט צמיגים חדש, כנראה איכותי יותר וכנראה על חשבונו...

פורסם

בכל מקרה לא הייתי מכפיש יצרן בצורה גורפת, ובטח שלא קובע אמיתות קוסמיות מוחלטות כמו צמיג בפרופיל אחד לא מתאים לרכבים מיבשת אחרת.

נראה לי שהובלה גרועה או אחסנה לא טובה גרמו לבלאי/נזק שלא נראה בעיין והוא כ"כ מינורי או פנימי שההאנטר לא יודע לנטר.

בכל מקרה לא משהו שליבואן רציני לא שווה לפתור לשביעות רצון הלקוח.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

לעניין טויו קומהו ועד כל מיני שמות של יצרנים שקצת קשה לבטא, נכון שזה אולי קצת יותר זול בקניה ..רק מוכיח שזול בהתחלה זה לא תמיד זול בסוף....

על מה אתה מדבר?

אלא שתי חברות צמיגים מהשורה הראשונה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני איתך מר pingaloca, התופעה שאתה מתאר היא אומנם נדירה אך בהחלט יכולה להתרחש בצמיגים חדשים והיא נקראת בשפה המקצועית tire conicity והאבחון שעשית, להפוך מיקום צמיגים, יחד עם העובדה שזה הופיע מייד לאחר התקנת הצמיגים, רק מאשר זאת.

הבעיה היא שאני די בטוח שאין ליבואן צמיגים את היכולת לבדוק מדעית (מדידת הקוניות של הצמיג) האם מדובר בקוניות של צמיג, כי זה לא עוות שניתן להבחין בו בעין בלתי מזויינת, למעט ניסוי מול צמיגים אחרים (יצרן אחר).

עוד קצת רקע על הבעיה ואיבחונה תמצא כאן.

פורסם

הם לא צמיגי זבל זה נכון אבל שורה ראשונה? לא נראה לי.

אני מחליף צמיגים בממוצע כל 25-30K ועושה כ50K ק"מ בשנה כך שיוצא לי לבחון, לאורך זמן סוגים שונים של צמיגים. פעם אחת התפתיתי וקניתי טויו T1R שהספיקו להיות על הרכב חודש ונזרקו. דווקא לא חוויתי את מה שמתואר כאן אבל התקשורת הפחותה, היציבות הירודה והרעש המוגדל פשוט לא היו שוים את הכסף שנזרק יחד עם הצמיגים.

פורסם

התופעה שתארתי לא פוסחת גם על מותגים מעולים כמו מישליין או קונטי, שבאופן אישי נתקלתי בצמיגים מתוצרתם שגרמו לתופעה.

עכשיו נשאר להלחם ביבואן הצמיגים וזה לא הולך להיות קל.

פורסם
הם לא צמיגי זבל זה נכון אבל שורה ראשונה? לא נראה לי.

מה הכוונה ב-"לא נראה לי?"

אלא יצרני צמיגים מוכרים מהשורה הראשונה. אלא לא מותגים נחותים של יצרנים מוכרים ולא יצרנים עלומים מסין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בכל מקרה לא הייתי מכפיש יצרן בצורה גורפת, ובטח שלא קובע אמיתות קוסמיות מוחלטות כמו צמיג בפרופיל אחד לא מתאים לרכבים מיבשת אחרת.

נראה לי שהובלה גרועה או אחסנה לא טובה גרמו לבלאי/נזק שלא נראה בעיין והוא כ"כ מינורי או פנימי שההאנטר לא יודע לנטר.

בכל מקרה לא משהו שליבואן רציני לא שווה לפתור לשביעות רצון הלקוח.

מתברר שהיבואן כנראה לא רציני (כדבריך) כי במקום להחליף באופן מיידי, טרטרו את הבן אדם עד היבואן ותקעו אותו שם יום עבודה שלם. ממש יופי של יבואן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...