Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרוק, P6000 זה צמיג משפחתי, לא הייתי מרכיב אותו על רכב עם יומרות ספורטיביות או אפילו עם יומרות כלשהן.

אני בתור לקוח של אופיר ב3 שנים האחרונות עם כמה סטים גם ברכב שלי, ברכבים של המשפחה וחברים יכול לומר על השירות של היבואן רק דברים טובים, קשה לי להאמין שיהיה עוד יבואן שיטרח להגיב מעל גבי הפורום או יתן לך טיפול אישי וינסה באמת לראות מה הבעיה במקום לזכות אותך מיידית שזה הדבר הכי קל עבורו. לדעתי רוב היבואנים ישלחו אותך לשבור את הראש כי הנתון תקין מבחינתם וכמובן לא ידברו איתך ישירות אלא באמצעות הפנצ'ריה.

יתכן באמת שיש בעיית התאמה כלשהי או בלאי מסויים ברכב , מאוד מעניין אותי לשמוע אם לאחר הרכבת צמיגים מתוצרת אחרת הבעיה תחזור ואני מקווה שנזכה לשמוע זאת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכל טוב ויפה - אבל להיות צמיג מעולה זה לא מספיק.

צריך לעמוד בתחרות מול אחרים - גם בביצועים וגם במחיר.

במחירים גבוהים יש מבחר מכובד ותחרות לא פשוטה.

ולא רק מול מחירים בארץ אלא גם מול חול.

אישית לא בדקתי אף פעם - אבל שמעתי שדגמים טובים של פירלי עולים בארץ פשוט יקר יותר מדי. חבל......

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אני באמת מודה לכם על שתזכו את הפנצ'ריה ותשחררו אותי לקנות צמיגים אחרים במקום אחר, רק חבל שהייתי צריך לעבור את מסכת העינויים הזו בשביל 4 צמיגים.

בשורה התחתונה ניסו לתקן את מה שלא עובד באמצעים העומדים לרשותם, לא הצליחו וזיכו אותך. "שגעו" אותך בדרך?! זכותו של עסק לנסות לתקן לפני שהוא מחליף. מסכים, לא משתלם לעיתים מבחינת שביעות רצון הלקוח (עובדה) וכנראה גם לא כלכלית לעסק, אבל לגיטימי.

ויותר מזה, בא בעל העסק וענה בפורום אחד לאחד בצורה הכי נקייה שיש.

את האמת, אצל בעל עסק שמשקיע כל כך הרבה תשומת לב, אני הייתי קונה צמיגים. אני גם הייתי נהנה מכך שחוקרים את העניין לעומק. מי יודע, אולי היו מגלים תקלה אצלי ברכב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

החלק שאני מאוד מזדהה איתו בסיפור הוא החוסר מקצועיות של האנשים "הקטנים" בסוף השרשרת.

אני כ"כ מכיר את זה, בטוח שגם משתמשים רציניים בפורום יודעים על מה אני מדבר.

אנחנו ניזונים מספרות, פורומים בחו"ל וקוראים כל נתון טכני שאפשר ואז מתעמתים עם החפיפנקיות וחוסר המקצועיות של הרבה אנשים בתחום. פותרים אותנו בתשובות מטומטמות וחסרות אחיזה במציאות, כמו אותה פעם במוסך כשבאתי מיוזמתי לטפל בהאלדקס (לאון4) ואחד המנהלים אמר לי- עזוב, זה סתם שטויות, לא צריך להחליף פילטר.

מצד שני כן הרשימה אותי תגובת בעל העסק, חבל שלא כל המערכת מיישרת איתו קו.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

לדעתי השירות דווקא לא כזה מזהיר.

אני לא מכיר הרבה אנשים שהיו נהנים,על חשבון זמנם הפרטי (הפסד יום עבודה),לשבת 5 שעות אצל יבואן זה או אחר ובסוף הבעיה לא נפתרת. בייחוד אם מה שפותח השרשור אומר על היחס שהוא קיבל והנסיון להפיל את הבעיה על כל מיני דברים אחרים הוא נכון.

מעניין אותי מה היה קורה ללקוח רגיל,לא מהפורום למשל,ולא היה נעזר בעזרה של חבר פורום על מנת להגיע לפיתרון.

בקיצור,זאת חוויה ממש לא נעימה לדעתי. במיוחד שצמיגים זה לא מוצר זול שאם הוא לא מתאים פשוט אפשר לזרוק ולהחליף לאחר.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
בשורה התחתונה ניסו לתקן את מה שלא עובד באמצעים העומדים לרשותם, לא הצליחו וזיכו אותך. "שגעו" אותך בדרך?! זכותו של עסק לנסות לתקן לפני שהוא מחליף. מסכים, לא משתלם לעיתים מבחינת שביעות רצון הלקוח (עובדה) וכנראה גם לא כלכלית לעסק, אבל לגיטימי.

ויותר מזה, בא בעל העסק וענה בפורום אחד לאחד בצורה הכי נקייה שיש.

את האמת, אצל בעל עסק שמשקיע כל כך הרבה תשומת לב, אני הייתי קונה צמיגים. אני גם הייתי נהנה מכך שחוקרים את העניין לעומק. מי יודע, אולי היו מגלים תקלה אצלי ברכב.

מצטער מאוד, אבל צמיגים חדשים לא צריכים להיות "מתוקנים" אלא מוחלפים באופן מיידי.

במידה ולא נפתרת הבעיה, זיכוי מיידי ללא תירוצים. לא מתאים. נקודה. סוף פסוק. סוף הפרק.

מה גם שהם ניסו "לתקן" את הרכב, בזמן שהבעיה היתה בעצם במוצר שלהם.

כל מה שהיו צריכים לעשות, הוא פשוט לשאול, להתעדכן, לדעת... ולהבין בתחום באופן עכשווי ועדכני. זה רק מה שאפשר לצפות מיבואן של מוצר כלשהוא, במיוחד כשהוא מקבל חיזוק לדיעה זו מבעל מקצוע אחר.

אתה אומר משקיע תשומת לב, אבל אני אומר התנערות מאחריות באמתלות שונות ומשונות... אם זו תשומת אצלך, לא הייתי רוצה להיות אשתך.

הראה לי מי חבריך, ואראה לך מי אתה. והמבין יבין. :wink:

פורסם

eternity, קל להיות חכם בדיעבד.

ברור לך שברוב המקרים בהם הנהג מתלונן על משיכה בהגה (עם או בלי קשר להחלפת צמיגים) אין קשר להתאמת הצמיג והמקרה הזה של אי התאמת הצמיג לרכב הוא די נדיר ובוודאי לא נפוץ. בטח ובטח כשאנחנו דנים בכלי רכב שנעים על כבישי מדינת ישראל ורובנו יודעים באיזה מצב תחזוקתי נוסעים חלקם.

אז כן, אני מצדיק את היבואן שרצה לבדוק את כל הפינות לפני שזרק רביעיית צמיגים יקרה. גם אם היה אפשר לעשות את זה אחרת ולתת ללקוח חוויה קצת יותר שירותית זאת בדיקה שזכותה המלאה של היבואן לעשות. אי אפשר לצפות מיבואן שיחליף "על עיוור" סט צמיגים לכל דיכפין.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
eternity, קל להיות חכם בדיעבד.

ברור לך שברוב המקרים בהם הנהג מתלונן על משיכה בהגה (עם או בלי קשר להחלפת צמיגים) אין קשר להתאמת הצמיג והמקרה הזה של אי התאמת הצמיג לרכב הוא די נדיר ובוודאי לא נפוץ. בטח ובטח כשאנחנו דנים בכלי רכב שנעים על כבישי מדינת ישראל ורובנו יודעים באיזה מצב תחזוקתי נוסעים חלקם.

אז כן, אני מצדיק את היבואן שרצה לבדוק את כל הפינות לפני שזרק רביעיית צמיגים יקרה. גם אם היה אפשר לעשות את זה אחרת ולתת ללקוח חוויה קצת יותר שירותית זאת בדיקה שזכותה המלאה של היבואן לעשות. אי אפשר לצפות מיבואן שיחליף "על עיוור" סט צמיגים לכל דיכפין.

הייתי מסכים איתך במיליון אחוז, הענין הוא שבמקרה הספציפי הזה, אותו יבואן התחיל בהחלפות צמיגים.

ההגיון הבריא אומר "המשיכה עברה משמאל לימין כשהחלפנו צמיגים-הבעיה היא בצמיג ולא ברכב".

בנוסף, אותו יבואן קיבל את אותה הדיעה משני אנשים שונים (אחד מהם הלקוח) אך עדיין העדיף לבדוק את "כל הפינות".

ביננו, אני אישית לא הייתי מוכן לסבול שם 5 שעות. בשפת העם "למה מה קרה שאני אפסיד יום עבודה שלם בגלל שקניתי צמיגים חדשים?"

זו לא קטנוניות, זה פשוט דבר שלא אמור להיות.

בן אדם שרכש כל מוצר בכמעט 2000 שקל, לא צריך לסוע מחיפה לראש העין על חשבונו, ועוד לחכות שם 5 שעות.

אני שמח שכל הענין נפתר, הכסף (כנראה) הוחזר, אבל חבל שהיבואן לא מעודכן בדברים ה"קטנים" האלו, שהיו חוסכים ליבואן זמן יקר, וכנ'ל ללקוח.

אני לא אומר שלא צריך לברר ולבדוק, במיוחד לא במדינת הישראלים שלנו, אבל יש גבול גם ל"בדיקות".

פורסם

עצם הבדיקה מראה אכפתיות מצד החברה המשווקת, וגם שקט נפשי לבעל הרכב, אמנם 5 שעות חלפו, אך הרכב נבדק ונשללו אופציות אחרות.

אם הצמיגים היו מפורקים בלי בדיקה - מה כל הישראלים היו אומרים ? "חברה עם מוצר ושירות גרוע". לא צריך להתלונן על שירות אכפתי,

הזמן שהחברה "שרפה" (לכאורה) באבחון, עולה לה יותר מרביעיית צמיגים.

-

פורסם
עצם הבדיקה מראה אכפתיות מצד החברה המשווקת, וגם שקט נפשי לבעל הרכב, אמנם 5 שעות חלפו, אך הרכב נבדק ונשללו אופציות אחרות.

אם הצמיגים היו מפורקים בלי בדיקה - מה כל הישראלים היו אומרים ? "חברה עם מוצר ושירות גרוע". לא צריך להתלונן על שירות אכפתי,

הזמן שהחברה "שרפה" (לכאורה) באבחון, עולה לה יותר מרביעיית צמיגים.

א. הרכב היה תקין לפני החלפת הצמיגים

ב. לאחר החלפת הצמיגים לרבות הצלבה לצד השני התחזק משמעותית הכיוון שהבעיה בצמיגים.

מאותו רגע, כל דקה או שיחת טלפון נוספת היתה מיותרת...היה צריך להחזיר את הצמיגים ולהזדכות על הכסף. אני לא הייתי מטריח את עצמי מחיפה לראש העין ועוד מבזבז 5 שעות על מוצר שברור כשמש שהוא פגום או לא מתאים לרכב.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אצל כל יבואן צמיגים אחר - היה צריך למסור את הצמיגים, להמתין שבוע עד שבועיים ולקוות שאז הוא יקבל זיכוי מלא.

אני מבין את הלקוח שביזבז 5 שעות לשווא - אבל זה עדיין טוב יותר ממכר שלי שנפגעו לו הצמיגים אחרי 3 שבועות, הוא היה צריך להמתין כשבועיים ואז נמסר שהבעיה היא שהוא עושה יותר מדי ספורט מוטורי. או מכר אחר שקנה צמיגים, גילה גולה בצד אחרי זמן קצר וולא קיבל זיכוי. הוא רכב זוג נוסף להחליף ושוב, לאחר זמן קצר גילה גולה בצד הגלגל - היבואן התנער מהנזק בטענה שכנראה הצמיגים עלו על מדרכה (בסוך הוא קנה רבעיית T1R והוא מרוצה עד הגג)

בקיצור טוב שהסיפור נגמר, אני חושב שהשרות של היבואן היה טוב למרות הבעיות שאולי היו מצד אנשים בדרך, הסיפור הסתיים מהר מאוד והתוצאות טובות ללקוח שלא מחוייב ולא נאלץ להמתין זמן רב וגם ליבואן שהוכיח את עצמו בתור הוגן ומקצועי.

שבת שלום

ניב

פורסם

ניב, כנראה באמת שהיבואן עשה הרבה במקרה זה כדי לזהות את מקור הבעיה ולתת ללקוח את השירות הטוב ביותר, אבל צריך לזכור שצריך שניים לטנגו והסבלות שגילה הלקוח במקרה הזה היתה גדולה מהמקובל לדעתי.

אני לא רואה מצב שהייתי משקיע מזמני 5 שעות כולל נסיעה מחיפה לראש העין כדי שהיבואן יברר את הנושא עד תום. במקרה כזה ברור מההתחלה שהבעיה היא בצמיגים ואין שום סיבה בעולם שהייתי נגרר לבדיקות מעמיקות כאלו עם היבואן.

התגלתה בעיה בצמיגים?

מחזירים את הצמיגים ומחזירים את הכסף.

תודה רבה ושלום.

סה"כ המקרים בהם הצמיגים פגומים או שיש אי התאמה בין הצמיג לסוג הרכב (לא קונה את זה, אבל לא משנה...) נדירים ביותר והיבואן כדי לשמור על שמו צריך פשוט לזכות את הלקוח ולמצוא שימוש לסט הכמעט חדש שהוחזר לו. הנזק שנגרם לו כמו במקרה הזה גדול יותר מהעלות של הסט הזה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

קספר,

אני לחלוטין לא מסכים איתך.

נראה אותך מחזיר כל מוצר מתבלה אחר תמורת מלוא הכסף בלי סדרת בדיקות שהמוצר אכן תקול.

הצמיגים האלה כבר לא חדשים ולא יוכלו להמכר לעולם כחדשים ולכן לפני שהיבואן מחליף אותם, יוצר לעצמו נזק כלכלי ומגלה שאין איתם שום בעיה, הוא חייב לעשות את הבדיקות שלו שהצמיגים הם אכן מקור התקלה.

אם מחר אתה קונה מקרר חדש ולאחר 4 שעות מגלה שהוא לא מקרר ממש טוב, אתה מתקשר נזעם לחברה ודורש להחליף אותו מיד, הם ישלחו מקרר חדש בלי לשלוח קודם טכנאי בשביל לבדוק מה הבעיה?

גם אם הוא לא עובד בכלל (הכנסת לשקע והוא פשוט לא מגיב), אף אחד לא ישלח לך מקרר/טלויזיה/מכונת כביסה וכו' בלי שטכנאי מטעמו יגיע ויבדוק מה הבעיה.

במקרר זה יכול לקחת גם כמה ימים עד שהטכנאי יבוא,(וזה ללא ספק שרות חרא ומבאס את העכוז) אבל על 5 שעות של בדיקות אין מה להתלונן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...