Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום, בתור פותח השרשור הזה בזמנו לפני כמה חודשים (נכנסתי לכאן להראות לחבר עם בעיה דומה עם צמיגי טויו שהוא לא היחיד), אני פשוט נדהם לגלות את הברברת שיש פה מצד כמה אנשים (ושמח לראות גם את הצד השני של אלו שמבינים, תודה ניר ודניאל).

לרענן את הזכרון, אני ניסיתי 6 צמיגי טויו חדשים שמשכו ימינה או בהתהפך שמאלה. בסופו של דבר אחרי הרבה טרטורים ובזבוז זמן והקשבה לבולשיט מצד היבואן, החלפתי לקונטיספורט והרכב נוסע פלס. אז לכל מבלבלי המוח שעוד מחפשים לשמוע שאולי הרכב שלי לא תקין, שימו שמיכה על הראש, או טוב יותר, צאו ותלמדו.

רק אל תכעס, כי דווקא אצלי ברכב הקודם (איביזה FR) היו רביעיית טויו והרכר לא משך לשום מקום.

זה בסדר, זה מותר או שלקביעתך הרכב חייב למשוך?

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

בנג', גם אצלי כרגע מורכבים 4 טויו והרכב לא מושך לשום מקום, זה לא אומר כלום.

יכול להיות שישנה בעיה עם טויו מהבציר החדש יותר, כבר 4 אנשים מלוננים על אותה בעיה, מדליק לי נורה אדומה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
רק אל תכעס, כי דווקא אצלי ברכב הקודם (איביזה FR) היו רביעיית טויו והרכר לא משך לשום מקום.

זה בסדר, זה מותר או שלקביעתך הרכב חייב למשוך?

בן.

אגב, גם לי היו טויו על הרכב לפני שהחלפתי לחדשים, הייתי מרוצה מהם ולכן הלכתי לשים כאלו שוב. להערכתי, אם היה איזשהו שינוי (או "תקלה") במערכת ההיגוי של הרכב אז זה היה מורגש עם הקונטיספורט שהם בעצם הצמיגים המקוריים איתם בא הרכב מהחברה. ידוע לי ממומחים בתחום שלרכבים אירופאים ישנה רגישות גבוהה יותר לקוניות של צמיגים סימטריים, זה לא מבטל את איכותו של צמיג הטויו.

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם

האמת שאצלי ברכב מורכבים מאחור כרגע זוג טויו מתאריך ייצור ספט' 2009 ומקדימה פירליי פי זירו אסימטריקו שהעברתי קדימה והאמת שמשיכה חזקה ימינה אין מידי אבל הם יחסית רועשים ויש הרגשה שקשה לי להסביר, כאילו אין לי אחיזה איתם, בכל מקרה לא מצאתי הבדל ניכר בין הצמיגים הסימטריים לאסימטריים.

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

בקרוב אני אוסיף חוות דעת אישית ,אני עומד להחליף רביעיית PROXES4 לרביעיית T1R. (מן דומינו כזה - צמיג אחד התפנצ'ר ומפה לשם החלטתי כבר לשים רביעייה)

בן, אם התקנת את הטויו החדשים מאחורה, קשה לי להאמין שהם יכולים לגרום למשיכה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
פומפה- איזה מישלין לקחת ואיך הם? :?:

אני חושב שהיחידים שיש בארץ במידה הזאת זה אקסלטו, הם מדהימים, לא בטוח שאוחזים יותר טוב אבל בטוח שתחושת ההגה, נוחות, רעש, מעבר על מהמורות הם ברמה אחרת לגמרי.

המשלין מרגיש ספורטיבי, הטויו כנראה אוחז ספורטיבי ולא יותר מזה.

דרך אגב, המשיכה נולדה אצלי ביום בהיר אחד באמצע החיים של הצמיגים.

דרך אגב,במבחן של טופ גיר ל קליאו 182 הם מציינים שאקסלטו פותחו במיוחד לרכב הזה.

בקיצור, אני מאד מרוצה!

פורסם

חבל רק שאקזלטו עולה בכפולות של T1R

במקרה ביררתי אתמול.

צמיג מצויין ? כן.

שווה פי 2 עד 3 מT1R או קונטי ספורט 3 ? ממש לא.

נ.ב. אני זוכר את המישלין אקזלטו כבר לפני 6-7 שנים שזה לפני פיתוח הקליאו 182 ובערך כשיצאה הקליאו 172.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

היום דיברתי עם מנהל מותג טויו בארץ, סיפרתי לו על המקרה

אני מבקש מכל מי שקשור אישית לבעיה ליצור עימי קשר אני מעוניין שיפגוש את מנהל המותג, על מנת שיוכל לתת לנו תשובה חד משמעית, מה קורה עם קליאו וטויו

פורסם

הרכבתי לפני שבוע טויו T1R מקווה שלא יהיו בעיות.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

בן, אם התקנת את הטויו החדשים מאחורה, קשה לי להאמין שהם יכולים לגרום למשיכה.

בדיוק, לא טענתי שהמשיכה היא בגלל הטויו, לי יש מקדימה צמיגים אחרים לא מאותו יצרן ולא באותה שיטה ועדיין ישנה איזושהי משיכה קלה, ממה שהבנתי כנראה אני צריך לעשות כיוון פרונט.

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם
חבל רק שאקזלטו עולה בכפולות של T1R

במקרה ביררתי אתמול.

צמיג מצויין ? כן.

שווה פי 2 עד 3 מT1R או קונטי ספורט 3 ? ממש לא.

.

במידה שלי הוא לא עולה ממש בכפולות אבל אכן עולה יותר.

אני מקווה שברור לך שהשקעתי במרדף אחרי הבעיה ה ר ב ה יותר מעלות של צמיגים שלא לדבר על הזמן ששווה הרבה יותר מזה.

בכל מקרה צמיג שמושך לא שווה כלום מבחינתי.

פורסם
היום דיברתי עם מנהל מותג טויו בארץ, סיפרתי לו על המקרה

אני מבקש מכל מי שקשור אישית לבעיה ליצור עימי קשר אני מעוניין שיפגוש את מנהל המותג, על מנת שיוכל לתת לנו תשובה חד משמעית, מה קורה עם קליאו וטויו

איך ליצור קשר?

פורסם

כנס לאתר אוטולוקס ל-צור קשר, שלח להם מייל, הם יחזרו אליך ממש מהר מנסיוני.

בן.

BENJ:

ROY:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...