Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היום דיברתי עם מנהל מותג טויו בארץ, סיפרתי לו על המקרה

אני מבקש מכל מי שקשור אישית לבעיה ליצור עימי קשר אני מעוניין שיפגוש את מנהל המותג, על מנת שיוכל לתת לנו תשובה חד משמעית, מה קורה עם קליאו וטויו

בוא אני אספר לך מה התשובות ה"חד משמעיות" שאני קיבלתי...

1. אין דבר כזה רנו קליאו ספורט, אתה לקחת קליאו ושינית אותה למשהו אחר ולכן יש לך צרות עם הרכב. שניה אחרי זה, אופס, יש דגם שקוראים לו קליאו ספורט בלוח הצמיגים של טויו. ברור, הלכתי לאוטודיפו וקניתי מדבקות SPORT.. :-D

2. הצמיגים הקודמים שלך "התרגלו לעקימות של הרכב" לכן לא הרגשת משיכה. פה כבר התאפקתי לא לצחוק :wink:

3. צריך לעקם את המתלה(!!!) וכך להעלים את המשיכה. טירוף כבר אמרתי?

4. לך תעשה כיוון פרונט, נבדק אצל שני מכונים. תקין.

5. יש לך בעיה בבולם, נבדק, תקין.

6. עמדנו על משטח צבוע וכמו שחלק מכם מכירים, כשמסובבים את ההגה על משטחים כאלו, יש תחושה מוזרה בהגה, "יש לך בעיה בהגה, זאת הבעיה!". מה אומר ומה אגיד...

7. הג'אנטים שלך עקומים. נבדקו, שום דבר.

8. המכשיר הראה סטיה של 15-10-5 ניוטון עם משחקי החלפה, פחות משיכה יותר משיכה בהתאם. "זה לא משנה, זה תקין". אם זה תקין, אז למה עוצמת המשיכה משתנה בהתאם?

סתם לינק למקרה דומה משנה אחרת עם רכב אחר עם צמיג של טויו....

http://en.allexperts.com/q/Tires-2359/Direction-Tires-Tire-Pull.htm

כשאני קניתי את הרכב היו עליו צמיגי טויו, הייתי מרוצה מהאחיזה שלהם, אבל אין שום בסיס השוואה ביניהם לבין הקונטיספורט, עולם אחר לגמרי, אחיזה, דיוק, שקט ותחושת הגה ברמה אחרת לחלוטין.

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם נלך עם הראש בקיר לא נוכל לקבל תשובות.

כמו שאמרתי, היום מנהל המותג שוב התקשר אלי וביקש להיפגש עימי לגבי המקרים שקרו.

מכיוון שהיום אני יושב בתפקיד חשוב מאוד, יש לי את הגישה לאנשים בעלי השפעה.

כל מי שמעורב באופן אישי במקרה, קנה טויו והתאכזב, ופותח השרשור ושאר המקרים, אני מבקש, צרו איתי קשר, אני אינני חלק מהיבואן (תודה, אני איש הייטק), אני לא מרוויח פה שקל, אבל אני כן רוצה לפתור את זה.

אני זמין בה"פ או בנייד

0572262266

או

0545088088

אני אעדכן אחרי הפגישה עם הבחור, אם יש מישהו שמעוניין לשמוע, מוזמן ליצור קשר ואנסה לדאוג שהוא יהיה נוכח בפגישה.

בבקשה, רק מי שמעורב ולא "שמעתי מחבר"

תודה

אסף.

פורסם

הבעיה קיימת אצלי מאז שקניתי את הרכב עם סט טויו T1R ,אחלה צמיגים אוחזים בטירוף,אבל משיכה חדה ואגרסיבית ימינה,פרונט כמובן לא עזר,לא נשאר מה לעשות אלה לסחוב עוד טיפה עם הצמיגים ולהחליף לפחות את הקדמיים למותג אחר.

אשמח לדעת מה הניבה הפגישה ואם יש צורך לפגישה בה נוכחים כל החברים בעלי הבעיה,אני בפנים :)

אולי עוד יצא משהו מסיפור

:lol: CLIO B sport MK2 :lol:
פורסם

סתם לינק למקרה דומה משנה אחרת עם רכב אחר עם צמיג של טויו....

http://en.allexperts.com/q/Tires-2359/Direction-Tires-Tire-Pull.htm

כשאני קניתי את הרכב היו עליו צמיגי טויו, הייתי מרוצה מהאחיזה שלהם, אבל אין שום בסיס השוואה ביניהם לבין הקונטיספורט, עולם אחר לגמרי, אחיזה, דיוק, שקט ותחושת הגה ברמה אחרת לחלוטין.

לדעתי רכב אחר עם סוג צמיג אחר, זה מקרה אחר. (דרך אגב, אני כרגע נוסע על פרוקסס4 והם אחלה צמיגים)

בקשר לקליאו הנוספת שמצטרפת לסטטיסטיקה, אני לא אגיד כלום כדי שלא יווצר עליהום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

סתם ככה בהמשך לשרשור הזה :

ביום שישי השלמתי את החלפת הצמיגים שלי לרביעייה T1R:

ברצוני לציין כמה עובדות שיתנו קצת חומר למחשבה :

א) התחלתי להרגיש אצלי משיכה קטנה לפני החלפת הצמיגים כבר עם הטויו הקודמים ולכן ביקשתי לבצע בדיקה של הג'נטים , התברר שאחד הג'נטים הקדמיים עקום מה שאומר שהצלבה כנראה היתה גורמת למשיכה לכיוון הנגדי.

הג'נט עבר יישור מקצועי והרכב נוסע פלס.

אין לי ספק שאם הייתי מחליף בצמיגייה עם ציוד קצת פחות מתוחכם , לא היו עולים על זה שהג'נט עקום וגם אני הייתי כנראה בוכה על כך שהצמיגים מושכים לאחד הצדדים מה עוד שתופעות כאלה מורגשות חזק יותר על סט צמיגים חדש.

ב) פותח השרשור שכח לציין שכל התופעות הללו קרו לאחר שחדר לצמיג עצם זר מה שמן הסתם משנה את האיזון שלו.הוא המשיך לנסוע עם העצם הזר בתוך הצמיג בלי לתקן את הפנצ'ר. (שמעתי את הסיפור המלא ממנהל מותג TOYO בארץ מכיוון שרציתי לברר את הסוגיה בטרם אני נועל צמיגים כאלה)

בכל מקרה, הצמיגים שאני רכשתי הם מסדרת ייצור 4109 ככה שייתכן שזה לא רלוונטי למקרה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אני מצטער אבל אתה אתה טועה מאד.

טויו הוא צמיג עם כיוון נסיעה, כדי להפוך ימין שמאל כמו שצריך יש לפרק את הצמיגים מהגנטים ולהעביר אותם לגנט השני כך שרק הצמיגים יחליפו צד.

לא צריך בשביל זה שום ציוד מתוחכם רק צמיגאי שיודע לעבוד.

ככה גיליתי אצלי שהטויו מושכים.

באופן מצחיק גם אצלי נשלחו הצמיגים לבדיקה "מיוחדת", התקשר אלי מנהל שווק כלשהוא והסביר לי שהצמיג נמצא תקין ורמז לאישהוא פנצ'ר או עצם זר.

באופן מפתיע כל מי שנתקל בבעיה מקבל תשובה דומה.

לטענתו כל הממצאים נשלחו לצמיגיה והם יפנו אלי, כמובן שזה לא קרה.

בכל מקרה מאז עברו כמה חדשים, אני נוסע על מישלין שבאופן יוצא מן הכלל פשוט נוסעים ישר בלי להתחכם, בלי מנהלי מותג מלוטשים אך חסרי ערך.

אני אישית מאד מאוכזב מטיפול היבואן בעינין, לאט לאט מצטברים עוד חברים שנתקלו בבעיה.

בצורה משעשעת הציע לי אותו בחור פשוט להתקין מחדש את אותו זוג צמיגים מצ'וקמק , כי הם "תקינים".

מה שמעיד על חוסר מקצועיות אפילו בטיפול בלקוח, אחרי כל הסיפור כשהרכב שלי נוסע ישר כמו בובלה הוא מציע לי להתקין מחדש את הרפש הזה.

נו אייל,עכשיו תן תגובה שתסיט את הנושא שוב ותציג את אלא שסבלו מהבעיה כאילו הם אשמים, מעניין איך תעשה זאת הפעם.

אני חייב לאמר שאם ארצה פעם לטשטש תלונות צרכנים באינטרנט אפנה אליך, נראה לי שיש לך כשרון, אתה יודע שאתה יכול לעשות מזה כסף?

פורסם

אני חושב שאתה מגזים אבל זה עניינך בלבד.

לי, היו רביעיית טויו על הFR שלי והיום ישנם גם בליאון והכל בסדר.

יכול להיות שבעתיד אתבדה אבל עד אז, אחלה צמיג.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

בהחלט יכול להיות , לא טענתי שהצמיג לא טוב, אבל אני כן טוען שהיבואן מתנער מאחריות לבעיה שיכולה להיות מאד נקודתית, אולי של סדרה, אולי של מידה מסוימת אולי של סתם כמה פרטים.

אבל להשמיץ את הלקוח, לנקוט בסחבת ולהאשים דגמי רכב זאת לא הדרך לתת שרות טוב.

פורסם
בהחלט יכול להיות , לא טענתי שהצמיג לא טוב, אבל אני כן טוען שהיבואן מתנער מאחריות לבעיה שיכולה להיות מאד נקודתית, אולי של סדרה, אולי של מידה מסוימת אולי של סתם כמה פרטים.

אבל להשמיץ את הלקוח, לנקוט בסחבת ולהאשים דגמי רכב זאת לא הדרך לתת שרות טוב.

בעניין זה אני נוטה להסכים איתך.

אני דיברתי על טיב המוצר ללא קשר לעניין השירות שכנראה במקרה שלך לקה בחסר.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
אני מצטער אבל אתה אתה טועה מאד.

טויו הוא צמיג עם כיוון נסיעה, כדי להפוך ימין שמאל כמו שצריך יש לפרק את הצמיגים מהגנטים ולהעביר אותם לגנט השני כך שרק הצמיגים יחליפו צד.

לא צריך בשביל זה שום ציוד מתוחכם רק צמיגאי שיודע לעבוד.

ככה גיליתי אצלי שהטויו מושכים.

באופן מצחיק גם אצלי נשלחו הצמיגים לבדיקה "מיוחדת", התקשר אלי מנהל שווק כלשהוא והסביר לי שהצמיג נמצא תקין ורמז לאישהוא פנצ'ר או עצם זר.

באופן מפתיע כל מי שנתקל בבעיה מקבל תשובה דומה.

לטענתו כל הממצאים נשלחו לצמיגיה והם יפנו אלי, כמובן שזה לא קרה.

בכל מקרה מאז עברו כמה חדשים, אני נוסע על מישלין שבאופן יוצא מן הכלל פשוט נוסעים ישר בלי להתחכם, בלי מנהלי מותג מלוטשים אך חסרי ערך.

אני אישית מאד מאוכזב מטיפול היבואן בעינין, לאט לאט מצטברים עוד חברים שנתקלו בבעיה.

בצורה משעשעת הציע לי אותו בחור פשוט להתקין מחדש את אותו זוג צמיגים מצ'וקמק , כי הם "תקינים".

מה שמעיד על חוסר מקצועיות אפילו בטיפול בלקוח, אחרי כל הסיפור כשהרכב שלי נוסע ישר כמו בובלה הוא מציע לי להתקין מחדש את הרפש הזה.

נו אייל,עכשיו תן תגובה שתסיט את הנושא שוב ותציג את אלא שסבלו מהבעיה כאילו הם אשמים, מעניין איך תעשה זאת הפעם.

אני חייב לאמר שאם ארצה פעם לטשטש תלונות צרכנים באינטרנט אפנה אליך, נראה לי שיש לך כשרון, אתה יודע שאתה יכול לעשות מזה כסף?

צא מזה בן אדם , תתקדם בחיים. כמה אפשר לחיות את הסיפור הזה ? קנית מישלין בפי 2 כסף ואתה מנסה להצדיק את הרכישה, אני בהחלט מבין אותך, אבל זה קצת נהיה לעוס.

אולי נפלת על משלוח דפוק, אולי לא ביצעו לך איזון כמו שצריך , אולי יש בעיה ברכב שנפתרה ולא קישרת אותה למקרה. לא יודע, אבל זה כבר לא חשוב.

מעניין שבחרת להתעלם מהדוגמא המצויינת שקרתה אצלי, התגלה ג'נט עקום שגרם למשיכה , פנצ'ריה פחות עירנית היתה שולחת אותי לדרך עם ג'נט עקום ואז כנראה הייתי מצטרף אליך בתלונות על טויו כצמיג גרוע.

כשהתכוונתי לציוד משוכלל, התכוונתי לציוד שמאפשר בדיקה של עקמומיות הג'נט. (כלומר כשהוא מסתובב, האם מתבצע סיבוב מדוייק או עם סטיות לכל הכיוונים)

דרך אגב, לפני הרכישה התקשרתי ליבואן וביקשתי לדבר עם מנהל המוצר על המקרה הזה של המשיכה לאחר החלפת צמיגים והובטח לי שהכסף יוחזר לי חזרה אם אגלה בעיית משיכה - אבל לא התגלתה עד היום.

גם עודכנתי בכמה עובדות על המקרים של החבר שפתח את השרשור הזה ועל שלך,ששכחתם לציין ושמפאת כבודכם, אעדיף לא לציין אותן.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל,

אם תשים לב, התיחסתי בדיוק לדוגמא שלך והסברתי איך יודעים אם הבעיה היא במקור מהג'נט או הצמיג, אתה מוזמן לקרא שוב אם בא לך.

אתה צודק, הבנתי, לך יש קשרים מעולים ומיוחדים עם מנהל המוצר, מה לעשות לשפוטי העם כמוני אין ולכן לא נקנה ממנו.

באופן מעניין אותו מנהל מוצר מקצועי, שיתף אותך בפרטים של מקרים של שני לקוחות אחרים , מאד מקצועי מצדו ,מאד. ושוב אני מבין עכשיו טוב מאד שלך יש קשרים יותר ממצוינים עם מנהל המוצר למרות שאתה טוען בתוקף שאתה "סתם" עוד לקוח.

טוב מאד שאתה חכם לא להתעסק בפרטים שקשורים אלי וזה לא מפאת כבודי!

לי דבר אחד ברור, אתה לא תמים וכל דעותך לגבי צמיגים נגועות לטעמי.

אתה לא מכיר אותי, לא ראית אותי מעולם , אין לך קשר אלי ובכל זאת אתה נלחם מלחמת חרמה בכל מה שאגיד על טויו, כל הכבוד אתה עושה עבודתך נאמנה.

בהתחלה הכפשת את הראשון שהתלונן (לא מכיר ולא זוכר את השם), אח"כ חשדת בדגם הרכב, חבל שזה לא תופס לpunz שנוסע באיביזה.

ועדיין אתה בוחר שלא להאמין לשלשה אנשים פרטיים נטולי אינטרס וכן להאמין למנהל המותג שאיתו ישלך קשר מאד הדוק.

כן, נשמע מאד אמין.

ועכשיו מר אייל, שום דבר חכם לא יוצא מהדיון איתך ולכן את השיחה איתך סיימתי.

בהצלחה.

לשאר חברי הפורום,

אנסה להיות ברור אחרי הסחות הדעת, העדכון הוא שאין חדש היבואן לא מצא בעיה בצמיגים פרט לאיזהוא פנצ'ר זניח, הצמיגיה היתה אמורה לשלוח לי את החומר, זה לא קרה ואני לא אטרח לחפש אותו, את הרומן שלי עם טויו סיימתי בכל מקרה.

צמיג אוחז טוב סכ"ה אבל יש כמה וכמה מיקרים דומים לשלי שלא קיבלו מענה פרט להתחמקות ,הכפשה ואיזה אייל שמציק.

כל אחד יעשה את הבחירות שלו.

בהצלחה לכולם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...