Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה החכם הראשי, פותח השרשור שמשווה סט טיו ישן לסט אחר חדש וטוען שהחדש עולם אחר!

אגב, עם הטויו הישנים לא היתה לך משיכה?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נא לא לצטט הודעה קודמת.

אדון "חכם חנוכה" להזכירך, נסעתי כמה ימים על סט חדש של טויו, נכון שהם משכו וזה קצת מערער את ההשוואה אבל בכל זאת, תוריד את הטון.

ולגבי הישנים, לך קרא את מה שנכתב פה שמונים פעם כבר.

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם

אגב, לא זוכר אם ציינתי זאת, אבל הרכב עד עתה נסע על צמיגי טויו (הסט הישן, לא זה ששמתי לאחרונה), אני לא רוצה להשמיץ, אבל הקונטי הם פשוט עולם אחר לגמרי. כיף. פשוט כיף.

אז בפעם הבאה שאתה מצויין השוואה, תציין שהיא לגבי חדשים ולא הישנים שהרכבת ומהם החלפת לקונטי.

אם מצטער אם כבודו נפגע מהטון, קבל את סליחתי (לקראת יום כיפור)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

נא לא לצטט הודעה קודמת.

קיבלתי.

אחרי כל ההתקפות שחטפתי פה, כבר חשבתי שאתה ממשיך את הליין :-)

פורסם
הנה החכם הראשי, פותח השרשור שמשווה סט טיו ישן לסט אחר חדש וטוען שהחדש עולם אחר!

אגב, עם הטויו הישנים לא היתה לך משיכה?

:mm_yeah:

הטויו הישנים לא רלוונטיים להשוואה אלא רק למטרת הוצאת עוד קצת קיטור על היבואן.

קונטי ספורט גם 2 ובמיוחד 3 הם צמיגים טובים ,אבל המחירים שלהם יקרים יחסית לתועלת.

לדעתי הטויו לא נופלים מהם ואולי אף יותר טובים (גם T1R וגם PROXES4), ובסעיף המחיר מדובר על חסכון של מעל 50 אחוז ברביעייה.

לסיכום : קנית סט פגום ככל הנראה, קיבלת את כספך בחזרה וקצת טורטרת. לדעתי הסיפור נסגר בסדר גמור ,

בדרך כלל כדי לקבל את כספך חזרה בכל עיסקה שהיא אתה צריך לעבור כמה וכמה מדורי גיהנום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא אתה ציינת שאתה מקווה שפותח השרשור טועה והבעייה היא בקליאו שלו ?

לא אתה קיוות ופיללת שפותח השרשור ייצא "חומוס" בסוף ?

Veni Vidi Vici

פורסם

לא פיללתי לכלום ולא קיוויתי כלום (בוא ותראה לי הוכחות) ,רק הצעתי לא לפסול על הסף בעיה ברכב ולבדוק את העניין.

בין היתר מכיוון שאלו שחשפו אותי לצמיגי טויו , היו בעלי קליאו ספורט שהיו מרוצים מהם עד הגג , הגיוני היה להטיל ספק בחוסר תאימות של הדגם הספציפי לרכב.

רציתי לשמוע האם בסופו של דבר הבעיה היתה ברכב או בצמיגים ועכשיו קיבלנו הוכחה (אלא אם כן יש התעלמות פסיכולוגית מהמשיכה) שהיה מדובר בצמיגים פגומים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
יתכן באמת שיש בעיית התאמה כלשהי או בלאי מסויים ברכב , מאוד מעניין אותי לשמוע אם לאחר הרכבת צמיגים מתוצרת אחרת הבעיה תחזור ואני מקווה שנזכה לשמוע זאת.

אתה לא זוכר מה אתה רושם... כמה צפוי.:?

Veni Vidi Vici

פורסם

דבר ראשון: זה לא פינגלוקה, אלא פיניילוקה, כמו ש-BOLOGNA זה בולוניה ולא בולוגנה (ולכן גם צריך לומר מנייט ולא מגנט).

דבר שני: נמאס לי לערוך הודעות שבהן מצוטטת ההודעה הקודמת. בבקשה תפסיקו עם המנהג המגונה הזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

האמת שזה פינגלוקה (ספרדית ולא איטלקית), CYPRESS HILL אם מישהו מכיר...

דבר שני, מישהו פה עשה הבדלה בין PROXES 4 לבין T1R ? אני מקווה שזה היה בטעות, הT1R הוא בסדרה הזו.

דבר שלישי, לא אמרתי שטויו הוא צמיג רע, אבל הקונטיספורט עולם אחר לחלוטין, לפחות מההתרשמות שלי.

התעלמות פסיכולוגית מהמשיכה? תשמע בנאדם, על זה כבר אין לי מה להגיב, אתה סתם עושה מעצמך צחוק עם ההתעקשות שלך שמזכירה לי את צרורות ההבלים ששמעתי מה"מומחים" של היבואן באותו יום.

ודבר אחרון, ניסינו שישה צמיגים וכולם יצרו את אותה בעיה. נתתי פה קישורים (בדף הקודם) לתלונות של אנשים מחו"ל על אותה בעיה עם צמיגי טויו חדשים, כך שאני בספק אם מדובר כאן במשהו חד פעמי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...