Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

+1 לתגובות האחרונות אבל משום מה רוב האנשים בשרשור הזה לא ממש התאמצו לקרוא/להבין את מה שאחרים כותבים כמו גם כאלה שלא כ"כ מבינים מהחיים שלהם בצמיגים (כל אנשי ה-"אם יש לך ניסיון טוב עם X למה להמר על משהו אחר" כשהכוונה: זבל סיני מחברה עלומה:loco:).

1. האוטו עם ג'אנטים מקוריים, מאוזנים וללא בעיות מיוחדות, מידות מקוריות, מעולם לא עבר שום תאונה או פגיעה כלשהיא. נבדק במכון פרונט בעבר גם לפני המקרה והכל היה תקין (כמו גם בבדיקות עכשיו).

2. על הרכב הורכבו גם בעבר סטים של T1R ולא היו בעיות.

3. לכן גם המלצתי לבחור ללכת על סט כזה כי מבחינתי הוא סט מומלץ.

4. אם תקראו, תבינו שנעשו כל הבדיקות הרלוונטיות כי בסופו של דבר אחרי בדיקות של מכון פרונט ויבואן הצמיגים, מומחים או "מומחים", לא מדובר במדע טילים וסט הבדיקות די פשוט. ממליץ מאוד להכנס ללינק שדניאל נתן כי הוא מתאר בדיוק את הבעיה ואת סדר הבדיקות המדוייק שצריך לעשות ושהחבר'ה של טויו עשו רק שהם קצת התעלמו מהמסקנה המתבקשת.

http://www.tirerack.com/tires/tiretech/techpage.jsp?techid=12

[מסבירים לכם שכיוון המשיכה מתהפך כשהופכים צדדים של הצמיגים אז אתם לא רואים שום קשר לצמיגים ומתעקשים לחפש הסברים מתחת לאדמה ? :?]

המסקנה האישית שלי מהעניין היא שהוא נתקל בכמה צמיגים פגומים, יכול להיות מקרי (ומוזר) ויכול להיות שמדובר בסדרת ייצור פגומה (חלקית) או שוני בייצור הדגם (כמו שראינו בעבר עם הגודייר F1 שהופסק הייצור האיכותי בגרמניה וכל מה שהגיע היה באיכות נמוכה מאוד מייצור לשווקים מתפתחים).

ניר

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה באמת משווה צמיג של חברת HACOOK , FALKEN, STORMTROOPER או MOMRA (כן כן חלקם דימיוניים אבל לכו תדעו) לGOODYEAR? אתה רציני?

ההתייחסות שלי היתה לצמיגים שאינם מופיעים אצלך ברשימה ובהתייחס אליהם התשובה היא כן. אם שמות עושים לך את זה ואתה מוכן גם לשלם פרמיה על כך, ענינך כמובן.

פורסם
+1 לתגובות האחרונות אבל משום מה רוב האנשים בשרשור הזה לא ממש התאמצו לקרוא/להבין את מה שאחרים כותבים כמו גם כאלה שלא כ"כ מבינים מהחיים שלהם בצמיגים (כל אנשי ה-"אם יש לך ניסיון טוב עם X למה להמר על משהו אחר" כשהכוונה: זבל סיני מחברה עלומה:loco:).

1. האוטו עם ג'אנטים מקוריים, מאוזנים וללא בעיות מיוחדות, מידות מקוריות, מעולם לא עבר שום תאונה או פגיעה כלשהיא. נבדק במכון פרונט בעבר גם לפני המקרה והכל היה תקין (כמו גם בבדיקות עכשיו).

2. על הרכב הורכבו גם בעבר סטים של T1R ולא היו בעיות.

3. לכן גם המלצתי לבחור ללכת על סט כזה כי מבחינתי הוא סט מומלץ.

4. אם תקראו, תבינו שנעשו כל הבדיקות הרלוונטיות כי בסופו של דבר אחרי בדיקות של מכון פרונט ויבואן הצמיגים, מומחים או "מומחים", לא מדובר במדע טילים וסט הבדיקות די פשוט. ממליץ מאוד להכנס ללינק שדניאל נתן כי הוא מתאר בדיוק את הבעיה ואת סדר הבדיקות המדוייק שצריך לעשות ושהחבר'ה של טויו עשו רק שהם קצת התעלמו מהמסקנה המתבקשת.

http://www.tirerack.com/tires/tiretech/techpage.jsp?techid=12

[מסבירים לכם שכיוון המשיכה מתהפך כשהופכים צדדים של הצמיגים אז אתם לא רואים שום קשר לצמיגים ומתעקשים לחפש הסברים מתחת לאדמה ? :?]

המסקנה האישית שלי מהעניין היא שהוא נתקל בכמה צמיגים פגומים, יכול להיות מקרי (ומוזר) ויכול להיות שמדובר בסדרת ייצור פגומה (חלקית) או שוני בייצור הדגם (כמו שראינו בעבר עם הגודייר F1 שהופסק הייצור האיכותי בגרמניה וכל מה שהגיע היה באיכות נמוכה מאוד מייצור לשווקים מתפתחים).

ניר

ה ל ל ו י ה ! !

תודה :)

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם
ההתייחסות שלי היתה לצמיגים שאינם מופיעים אצלך ברשימה ובהתייחס אליהם התשובה היא כן. אם שמות עושים לך את זה ואתה מוכן גם לשלם פרמיה על כך, ענינך כמובן.

די אוף טופיק.. אבל לשם יש סיבה..

ולמוניטין ואיכות יש מחיר.

לפי מה שהנך מציין, אין שום הבדל בין צמיג ב400 שקל לבין צמיג ב1200 ש"ח?

מה תעדיף לקנות? PIONEESH? או PIONEER?

SONY? או MONY?

אז יודע מה? כן.. "שמות עושים לי את זה". במיוחד כשמדובר בחיים שלי.

:)

פורסם
די אוף טופיק.. אבל לשם יש סיבה..לא ממש - אלא אם כן זה שם טוב

ולמוניטין ואיכות יש מחיר.=לא תמיד -ישנם המון מוצרים איכותיים מאוד ללא שם או עם שם מצויין שלא צריך לשלם עליו

לפי מה שהנך מציין, אין שום הבדל בין צמיג ב400 שקל לבין צמיג ב1200 ש"ח?=הקשר היחידי הוא כמה כסף עושה עליך היבואן\פנצ'ריה , כנס למחירונים של צמיגים בחו"ל - תבין.

SONY? או MONY? = אתה מקצין בכוונה עם השמות כי אף אחד לא דיבר על זבל עם שמות דומים לדבר האמיתי , דובר על שמות שאתה לא מכיר או אין לך נסיון איתם - אז פשוט אל תזלזל כי זה מוציא אותך רע,רע מאוד.

הערותי באדום

פורסם

על פניו צמיגי טויו הם מעולים.

לי היתה צרפתייה עם הסט t1r לא רק שלא חוויתי איתם בעיות מיוחדות,אלא האחיזה באוטו השתנתה מקצה לקצה.

לפני הטויו היו מורכבים פירלי p6000 וההבדל באחיזה היה משמעותי לטובת הטויו.

רוב הסיכויים ש"נפלת" על ייצור דפוק של צמיג,לצערנו זה יכול לקרות.

המלצה אישית שלי תשמור את כל הבדיקות שבוצעו :פרונט,בולמים,וכו',שבמידה וזה יגיע לתביעה שיהיה לך את כל האישורים הדרושים.

נסה לחפש מישהו עם רכב כמו שלך ולשים שמה את הצמיגים הקדמיים שלך לצורך הבדיקה.\

שיהיה בהצלחה

אורון!

פורסם
על פניו צמיגי טויו הם מעולים.

לי היתה צרפתייה עם הסט t1r לא רק שלא חוויתי איתם בעיות מיוחדות,אלא האחיזה באוטו השתנתה מקצה לקצה.

לפני הטויו היו מורכבים פירלי p6000 וההבדל באחיזה היה משמעותי לטובת הטויו.

רוב הסיכויים ש"נפלת" על ייצור דפוק של צמיג,לצערנו זה יכול לקרות.

המלצה אישית שלי תשמור את כל הבדיקות שבוצעו :פרונט,בולמים,וכו',שבמידה וזה יגיע לתביעה שיהיה לך את כל האישורים הדרושים.

נסה לחפש מישהו עם רכב כמו שלך ולשים שמה את הצמיגים הקדמיים שלך לצורך הבדיקה.\

שיהיה בהצלחה

אורון!

האמת שפירלי (כשהם חדשים ומגיעים מצפון איטליה) נותנים אחיזה מטריפה, עד הבור ביוב הראשון בכביש :) ואכן אחרי תקופה יחסית קצרה הם מתייבשים והאחיזה הגבוהה נעלמת.

טויו הם אחלה צמיגים מנסיון שלי גם, אבל אני שוב חוזר, הסיפור פה הוא לא טויו. הסיפור סובב סביב התופעה הזו שניתן להיתקל בה בכל מיני פירמות, ובנוסף, הקרקס המלחמתי שנאלצתי להתמודד עימו מול היבואן.

למזלי, הבעלים של מכון הפרונט עזר לי, הן בידע והן בגיבוי וזו הסיבה היחידה שבזכותה היבואן לא זרק אותי לכלבים, כי זה מה שהם רצו לעשות מלכתחילה.

פורסם
די אוף טופיק.. אבל לשם יש סיבה..

ולמוניטין ואיכות יש מחיר.

לפי מה שהנך מציין, אין שום הבדל בין צמיג ב400 שקל לבין צמיג ב1200 ש"ח?

SONY? או MONY?

אז יודע מה? כן.. "שמות עושים לי את זה". במיוחד כשמדובר בחיים שלי.

:)

רק חבל שהבורות שלך מונעת ממך להבין שמדובר פה על סוני מול פיוניר. טויו נחשבים צמיגים מהדרגה הראשונה בעולם כולו, וזה שהישראלים לא מכירים את הצמיג זה בגלל חוסר מיתוג בארץ ולא בשל אייכות נמוכה. תראה את חוות הדעת בפורום על טויו, כנס לפורומים בעולם ותראה כמה מעריכים את החברה הזאת.

כיוון שאני יודע שניסו 6 צמיגים על הרכב ותמיד הייתה סטייה אז יש לי רעיון לבדיקה:

צריך לקחת רכב אחר בעל מידות דומות ולנסות להרכיב את הצמיגים - אם תהיה בעיה אז כנראה שיש פאק ייצור בסדרת הצמיגים, אם הרכב ינסע כמו שצריך אז כנראה והבעיה היא לא בצמיג אלה בשילוב של הרכב עם הצמיגים הנ"ל...

פורסם
אני שוב אומר, לא הייתי נכנס לכאן וכותב את הדברים לו היה חשד כלשהוא שישנה בעיה ברכב, הוא נבדק לעומק על ידי מקצוענים, שלעומת היבואן, עליהם אני סומך לחלוטין.

דבר שני, מאחר ואני לא המקרה היחיד ושמעתי על סיפורים כאלו עם רכבים של ב.מ.וו ומרצדס בפעם הקודמת שזה קרה לי, אני לא אבחר באף אחת מה"אופציות" של בגירה. התרחיש הזה אפשרי עם צמיגים מהסוג הזה (גם עם ברידג'סטון אגב), אבל לא מחייב.

שלום, אני לא מאמין שאתה משתלח בצורה כזאת , ואל תדאג , לא תאויים על-ידינו בתביעת הוצאת דיבה . ועכשיו לעניין עצמו :

ניר ממוסך חושי התקשר אליי כאשר היית אצלו לבדיקת זוויות , וביקש שנבדוק את הצמיגים החדשים שהרכבת יום לפני באזור המרכז.

מנהל טכני - מהמחלקה הטכנית שוחח איתך וקבע איתך מועד לבדיקה במעבדה אצלנו.(אין יבואן צמיגים בארץ שיש לו מחלקה טכנית , ועוד מחלקה טכנית המצויידת בציוד המתקדם ביותר ומהנדסיי צמיגים ). הצמיגים נבדקו ונמצאו תקינים , הורכבו שוב והרכב יצא לבדיקה . הבדיקה העלתה שהבעייה לא נפתרה והרכב חזר למעבדה . הוחלט להרכיב 2 צמיגים חדשים (אותו הדגם)

והרכב יצא שוב לנסיעת מבחן ונמצא שהבעייה לא נפתרה. יש לציין שכל 6 הצמיגים שהורכבו על הרכב נבדקו על מכשיר לבדיקת גלגלים מתוצרת HUNTER מכשיר המשמש לאיבחון ומדמה מצב של נסיעה על הכביש. המכשיר מוכר ע"י יצרני צמיגים כסמכות.

שקלנו גם החלפת הצמיגים הקדמיים לצמיגים מתוצרת אחרת , אולם לצערי אין לנו כרגע במלאי.

עד עתה הושקעו מצידנו 5 שעות - דבר שלא יקרה אצל אף יבואן צמיגים אחר בארץ !!!

למחרת נתבקשת להחליף עם חבר שלך שנעול על צמיגי HANKOOK לנסיון על מנת שנוכל לקבוע סופית האם הצמיגים הם הגורמים

לבעייה , ולא כל - כך רצית (תירצת זאת בזה שהחבר לא מסכים) באותה שיחה הובהר לך שמבחינה משפטית / חוקית הצמיגים תקינים ואולם לפנים משורת הדין כלקוח נסכים להחליף את הצמיגים לכשיגיע צמיג מתוצרת HANKOOK.

אתה בחרת להחליף את הצמיגים לצמיגים הישנים , והתקשרת להודיע לי על כך. בשיחה שארכה לא יותר מ2 דקות אמרתי לך שאם זה מה שהחלטת אז אין שום בעייה , וכשהתקרייה תשלח אלינו את הצמיגים , היא תזוכה.

אז על מה בדיוק אתה מלין(מתלונן) ?!?! על כך שבכלל התייחסנו אליך ?

על שהשקענו זמן על בדיקות ?

בכלל לא טרחת לומר שהיו לך צמיגי KOMHO על הרכב בעבר וגם איתם הייתה לך בעיית משיכות ?!?!

ובכלל הריי הסכמנו להחליף צמיגים לצמיגים אחרים כאשר יגיעו !!!

וגם כאשר החלטת להחליפם - על דעת עצמך , אמרתי לך שאין בעייה והתקרייה תזוכה .התנהגותך/התנהלותך קלוקלת

וממש לא מכובדת.

אופיר זריהן

לחץ אויר בצמיגים יכול להיות לעיתים ההבדל בין "פודיום" ל"קונוס" !!!

פורסם
שלום, אני לא מאמין שאתה משתלח בצורה כזאת , ואל תדאג , לא תאויים על-ידינו בתביעת הוצאת דיבה . ועכשיו לעניין עצמו :

ניר ממוסך חושי התקשר אליי כאשר היית אצלו לבדיקת זוויות , וביקש שנבדוק את הצמיגים החדשים שהרכבת יום לפני באזור המרכז .

מנהל טכני - מהמחלקה הטכנית שוחח איתך וקבע איתך מועד לבדיקה במעבדה אצלנו.(אין יבואן צמיגים בארץ שיש לו מחלקה טכנית , ועוד מחלקה טכנית המצויידת בציוד המתקדם ביותר ומהנדסיי צמיגים ). הצמיגים נבדקו ונמצאו תקינים , הורכבו שוב והרכב יצא לבדיקה . הבדיקה העלתה שהבעייה לא נפתרה והרכב חזר למעבדה . הוחלט להרכיב 2 צמיגים חדשים (אותו הדגם) - ה"מומחה" שלכם סירב לשמוע אותי ורצה שאחזור לבדיקת פרונט, אמר שאין סיכוי שאלו הצמיגים, לאחר מכן, בעלי המכון התקשרו אליכם שוב ורק אז הסכים אדון מומחה לקבל אותי כדי "לפתור לי את הבעיה" ועדיין לא רצה להבין או לשמוע שהסיפור מאוד פשוט והעדיף לטרטר אותי אצלכם חמש שעות.

והרכב יצא שוב לנסיעת מבחן ונמצא שהבעייה לא נפתרה. יש לציין שכל 6 הצמיגים שהורכבו על הרכב נבדקו על מכשיר לבדיקת גלגלים מתוצרת HUNTER מכשיר המשמש לאיבחון ומדמה מצב של נסיעה על הכביש. המכשיר מוכר ע"י יצרני צמיגים כסמכות - והמכשיר הראה משיכות - אותו אדון "מומחה" ביטל באומרו כי מבחינתו עד 15N זה לא מעניין אותו.

שקלנו גם החלפת הצמיגים הקדמיים לצמיגים מתוצרת אחרת , אולם לצערי אין לנו כרגע במלאי - ולכן חיפשתם להיפטר ממני למחרת, התקשר המומחה ואמר "לך חפש חבר עם HANKOOK ותנסה את הצמיגים שלו, מבחינתי, אנחנו את שלנו עשינו ובבית משפט הדברים קבילים".

עד עתה הושקעו מצידנו 5 שעות - דבר שלא יקרה אצל אף יבואן צמיגים אחר בארץ !!! - יבואן אחר בארץ (מנסיון) פשוט היה מכיר את התופעה והיה מחליף לי צמיגים וגומר את הסיפור בחמש דקות.

למחרת נתבקשת להחליף עם חבר שלך שנעול על צמיגי HANKOOK לנסיון על מנת שנוכל לקבוע סופית האם הצמיגים הם הגורמים

לבעייה , ולא כל - כך רצית (תירצת זאת בזה שהחבר לא מסכים) באותה שיחה הובהר לך שמבחינה משפטית / חוקית הצמיגים תקינים ואולם לפנים משורת הדין כלקוח נסכים להחליף את הצמיגים לכשיגיע צמיג מתוצרת HANKOOK. - אותו חבר אינו חבר קרוב ולא חייב לי שום דבר ולכן סירב בנימוס, מה גם שהוא גר בצפון הארץ הרחוקה, יש גבול כמה תטרטרו בנאדם.

אתה בחרת להחליף את הצמיגים לצמיגים הישנים , והתקשרת להודיע לי על כך. בשיחה שארכה לא יותר מ2 דקות אמרתי לך שאם זה מה שהחלטת אז אין שום בעייה , וכשהתקרייה תשלח אלינו את הצמיגים , היא תזוכה.

איזו ברירה השארתם לי? ללכת למחלקה פסיכיאטרית שיבדקו אם אני הוזה ונוסע כבר שנה על רכב שמושך ימינה?

אז על מה בדיוק אתה מלין(מתלונן) ?!?! על כך שבכלל התייחסנו אליך ?

על שהשקענו זמן על בדיקות ?

בכלל לא טרחת לומר שהיו לך צמיגי KOMHO על הרכב בעבר וגם איתם הייתה לך בעיית משיכות ?!?! - אם היית קורא את השרשור היית מבין שמדובר ברכב אחר שהיה לי. את הסיפור הזה סיפרתי לכם אולי שמונים פעם!!!!!!!!!! כשהייתי שם ופשוט צחקו לי ה"מומחים" בפנים בעודם ממשיכים לחפש איזה חתיכת גריז ש"הנה! זו הבעיה שלך!".

ובכלל הריי הסכמנו להחליף צמיגים לצמיגים אחרים כאשר יגיעו !!! - והתחרטתם למחרת.

וגם כאשר החלטת להחליפם - על דעת עצמך , אמרתי לך שאין בעייה והתקרייה תזוכה .התנהגותך/התנהלותך קלוקלת

וממש לא מכובדת. - ראה המשך הדברים מטה.

אופיר זריהן

מעבר לכל הערותי, אני רוצה לציין שאתה אופיר היית יוצא דופן בסיפור הזה ולטובה. לאחר ששיגעו אותי המומחים אצלכם, אתה ניסית להגיע ל0N במכונה בכדי לבטל את המשיכה ובאמת ראיתי שאתך יש שיח אולם לא הצלחת ובסופו של דבר אמרת לי "סע ואם המשיכה עוד קיימת, נחליף לך לצמיגים אחרים" מה שקרה למחרת בבוקר הוא ש"המומחה" התקשר אלי וניסה לסבן אותי שוב ולהיפטר ממני.

ההשתלחות שלי היא לא כלפיך, אלא אם כן גם ידך בנסיונות הסיבון והשטויות שניסו למכור לי שם.

ההשתלחות שלי היא לגבי כל מה שקרה שם.

בנאדם קנה מוצר, המוצר לא טוב\מתאים\מספק\תקול , הבנאדם מבקש שיחליפו לו את המוצר, בא אל היבואן, היבואן מעמיד שורה של "מומחים" (לא מדבר עליך) שמנסים לבלבל לו את המוח במשך חמש שעות, העיקר לא להחליף את המוצר במוצר אחר (נכון, הבאתם עוד שני צמיגים מהמחסן אבל מאותו הסוג, למרות שאני וגם המלאך שלי מהמכון פרונט אמרנו לכם שחבל על הצמיג וחבל על המאמץ). בסוף היום אתה מגיע ובאמת מנסה לשים לזה סוף, אמרת מה שאמרת והפכו את דבריך למחרת בבוקר.

תאמין לי, כשיצאתי משם, הייתי יחסית רגוע והסתפקתי במה שאמרת, אבל בבוקר למחרת כשהתקשר ה"מומחה" וניסה להיפטר ממני בשטויות האלה של לך תשים צמיגים של חברים כבר קיבלתי עצבים ולכן הדברים הגיעו לכאן.

אתם מייבאים צמיגים לארץ (כבר הועמדתם בתביעת ענק על הבאת צמיגים לא תקינים לישראל, אבל לא משנה), אתם אמורים להחזיק שם אנשים שמבינים ברכב, מכירים דגמים, יודעים הנדסה בסיסית, מחזיקים בידע אקטואלי (שהרי המקרה הזה הוא ממש לא יחידי בעולם, אנשים פה כבר העלו קישורים לתרחיש השכיח הזה ולמה הוא קורה) ולא לעשות כזה קרקס ולזרוק שטויות כמו שאין דגם כזה של קליאו ספורט, שחתך הצמיגים האלו לא מקורי לרכב הזה, בולם עקום, מתלה עקום, הנעה חזקה יותר בצד אחד מאשר בצד השני, גריז על הג'אנט, צמיגים נוכחיים עקומים ש"למדו את העקימות של הרכב ולכן אני לא מרגיש במשיכה" ועד שלל דברים שפשוט לא ידעתי מה אני אמור לענות עליהם...(ושוב אני חוזר, הדברים האלו לא יצאו ממך, אלא מהחבורה שם).

אני באמת מודה לכם על שתזכו את הפנצ'ריה ותשחררו אותי לקנות צמיגים אחרים במקום אחר, רק חבל שהייתי צריך לעבור את מסכת העינויים הזו בשביל 4 צמיגים.

פורסם

בבקשה לא לצטט הודעה קודמת.

טוב , פה אתה כבר מגזים וממש לא יודע על מה אתה מדבר !

כתבת כבר הועמדתם בתביעת ענק על הבאת צמיגים לא תקינים לישראל , אבל לא משנה

זה משנה ואפילו מאוד אם היית בכלל יודע על מה מדובר.

א. מדובר בכתבה בלבד ולא בתביעה שהנתונים בה עוותו.

ב.אין תביעה ולא תהייה תביעה

ג.מדובר בצמיגים לפיאט דובלו שמגיעים עם קוד מהירות T - מקורי ,ואילו אנחנו מייבאים צמיגים עם קוד מהירות Q

זומנו למשרד התחבורה ושם הצגנו את ספר הרכב באנגלית ובעברית שם מופיע שניתן /מותר להרכיב את קוד המהירות שאנחנו

מייבאים Q

כמו - כן משרד התחבורה לא קיבל את עמדת יבואן הרכב לפיו קוד המהירות היחיד המותר הוא T.

יבואן הרכב נררש לתת הסברים .

ונחזור לעניין ה TOYO

אתה פשוט לא מבין שהמוצר- TOYO תקין טכנית והנתונים על המכונה מראים זאת.

יכול להיות שיש בעייה של התאמת הצמיגים לרכב וזה קורה לפעמים.

כיבואן אנחנו מוכרים צמיגים באופן כללי ולא בהתאמה אישית (בוטיק).

טכנית לא הגיע לך זיכוי ואולם לפנים משורת הדין הוחלט לזכות/להחליף על-מנת שתהייה מרוצה.

שים לב שעד עתה לא נגעתי בכלל במצב הרכב שלך שיכול להיות שכן יש בעייה באחד מהמכלולים .

החלפת צירייה בזמן האחרון ?!?!

בדקת בולמים ?

בדקת מיסבים ?

בדקת חופשים בהגה ?

שים לב ,

לא טירטרנו אותך למוסכים הלוך ושוב , פשוט קיבלנו אותך בתיאום וניסינו להתייחס לבעיית הצמיגים.

ודרך אגב החישוקים שלך עקומים מעט , אבל זאת לא הסיבה למשיכות.

אפשר להמשיך ולהתווכח , אך אין לי עניין בכך ולכן לא אמשיך להגיב בנושא זה.

בקשה אחת לי אליך , תנסה לדייק כאשר אתה מדווח .

מה שכתבת בעניין "תביעת ענק" יכול לגרום נזק וחבל, מה עוד שבכלל לא נכון וניזון מכתבה מוטעית.

אופיר

לחץ אויר בצמיגים יכול להיות לעיתים ההבדל בין "פודיום" ל"קונוס" !!!

פורסם
טוב , פה אתה כבר מגזים וממש לא יודע על מה אתה מדבר !

כתבת כבר הועמדתם בתביעת ענק על הבאת צמיגים לא תקינים לישראל , אבל לא משנה

זה משנה ואפילו מאוד אם היית בכלל יודע על מה מדובר.

א. מדובר בכתבה בלבד ולא בתביעה שהנתונים בה עוותו.

ב.אין תביעה ולא תהייה תביעה

ג.מדובר בצמיגים לפיאט דובלו שמגיעים עם קוד מהירות T - מקורי ,ואילו אנחנו מייבאים צמיגים עם קוד מהירות Q

זומנו למשרד התחבורה ושם הצגנו את ספר הרכב באנגלית ובעברית שם מופיע שניתן /מותר להרכיב את קוד המהירות שאנחנו

מייבאים Q

כמו - כן משרד התחבורה לא קיבל את עמדת יבואן הרכב לפיו קוד המהירות היחיד המותר הוא T.

יבואן הרכב נררש לתת הסברים .

לא אתייחס לדברים האלו כי זה פשוט לא מעניין אותי.

ונחזור לעניין ה TOYO

אתה פשוט לא מבין שהמוצר- TOYO תקין טכנית והנתונים על המכונה מראים זאת.

יכול להיות שיש בעייה של התאמת הצמיגים לרכב וזה קורה לפעמים.

כיבואן אנחנו מוכרים צמיגים באופן כללי ולא בהתאמה אישית (בוטיק).

טכנית לא הגיע לך זיכוי ואולם לפנים משורת הדין הוחלט לזכות/להחליף על-מנת שתהייה מרוצה.

שים לב שעד עתה לא נגעתי בכלל במצב הרכב שלך שיכול להיות שכן יש בעייה באחד מהמכלולים .

החלפת צירייה בזמן האחרון ?!?!

בדקת בולמים ?

בדקת מיסבים ?

בדקת חופשים בהגה ?

אני מבין שאתה רוצה להמשיך בחיפושי "מה לא בסדר אצלי באוטו" אה? :-D

הרכב הזה מטופל בצורה חולנית עד רמת החלפת אומים במקומות רגישים לוויברציות, אז אל תנסה אפילו להיכנס לאיזור הזה.

שים לב ,

לא טירטרנו אותך למוסכים הלוך ושוב , פשוט קיבלנו אותך בתיאום וניסינו להתייחס לבעיית הצמיגים.

מוסכים? על מה אתה מדבר? טרטרתם אותי אליכם מחיפה, למרות שידעתם בדיוק (בפעם האלף) שהבעיה היא בצמיגים וזה יכול היה להיפתר בהחלפת הצמיגים \ זיכוי.

ודרך אגב החישוקים שלך עקומים מעט , אבל זאת לא הסיבה למשיכות - מצאת מכה על אחד הג'אנטים (פנימית) אמרתי לך שיש לי עוד אחד ספייר אם זה משנה, לא התייחסת - משמע - זה חסר משמעות.

אפשר להמשיך ולהתווכח , אך אין לי עניין בכך ולכן לא אמשיך להגיב בנושא זה - מסכים.

בקשה אחת לי אליך , תנסה לדייק כאשר אתה מדווח - בקשה לי אליך, תעיף את ה"מומחים" משם ושים שם אנשים שמבינים ברכב \ תעביר את החבורה קורס ותן להם לקרוא קצת ספרות עכשווית על שלל המקרים המוזרים שקיימים בעולם הצמיגים שהרי בזה עסקינן. זה אולי יקצר את זמן הטרטור של המסכן הבא.

מה שכתבת בעניין "תביעת ענק" יכול לגרום נזק וחבל, מה עוד שבכלל לא נכון וניזון מכתבה מוטעית - שוב אני אומר, יכול להיות זה מוטעה, אבל חיפוש קל באינטרנט מביא את הדברים כך שלא שלפתי את זה מהמותן.

אופיר

אני חושב שבזאת אפשר לנעול את השרשור :-)

פורסם
האמת שפירלי (כשהם חדשים ומגיעים מצפון איטליה) נותנים אחיזה מטריפה, עד הבור ביוב הראשון בכביש :) ואכן אחרי תקופה יחסית קצרה הם מתייבשים והאחיזה הגבוהה נעלמת.

האמת שלנו במועדון יש ניסיון רע מאוד עם P6000 - שלושה חברים הרכיבו אותם וקיללו את היום הזה (אחיזה על הפנים).

אני מקוה שהעיניינים יסתדרו - אם מזכים אותך הייתי הולך על זה ורוכש צמיגים סימטריים.

החיסרון הוא שכדי להתקרב לאחיזה של T1R כנראה תצטרך להוסיף סביב 50% במחיר.........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...