Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מבין שמישהו עם רנו קליאו ספורט מדווח שאין לו את הבעיה הזאת עם אותם הצמיגים ואותו הרכב, אבל אצלך כן יש בעיה.

לא נשמע לך קצת חשוד? תרחיש לא קבוע?

אם לוקחים צמיג טויו חדש ומשווים אותו לטויו נוסף חדש, לא יהיו הבדלים אלא אם יש פגם באחד מהצמיגים.

ובמקרה הזה אכן מדובר בצמיגים חדשים.

מצד שני הרכב שלך כנראה לא חדש, וסביר להניח שיש לו בלאי כזה או אחר שבולט עם צמיגי טויו בגלל תכונה זאת או אחרת כי כנראה שצמיגים אחרים סופגים את הבעיה הזאת ולכן אתה לא מרגיש אותה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה מה שאני הכי אוהב בפורום הזה, אנשים פה אוהבים לחפש את החברים מתחת לרצפה :)

דיברתי על רנו אחרת, הסיפור הקודם היה לי עם רנו לגונה, הפעם זו ספורט.

1. לא מבין את הביטוי, "אוהבים לחפש את החברים מתחת לרצפה" אפשר תרגום?

2. לא הבהרת שמדובר על רנו אחרת ועל רכב אחר, עכשיו זה מובן.

3. הצמיגים האלה נמכרים במאות אלפי סטים ברחבי העולם ולא שמעתי על תופעה כמו שאתה מציין. יכול להיות שמשהוא לא תקין ברכב שלך ויכול להיות שהסט הספציפי לא תקין (או אחד מהצמיגים בסט) אבל לא שום דבר מעבר לזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אתה מבין שמישהו עם רנו קליאו ספורט מדווח שאין לו את הבעיה הזאת עם אותם הצמיגים ואותו הרכב, אבל אצלך כן יש בעיה.

לא נשמע לך קצת חשוד? תרחיש לא קבוע?

אם לוקחים צמיג טויו חדש ומשווים אותו לטויו נוסף חדש, לא יהיו הבדלים אלא אם יש פגם באחד מהצמיגים.

ובמקרה הזה אכן מדובר בצמיגים חדשים.

מצד שני הרכב שלך כנראה לא חדש, וסביר להניח שיש לו בלאי כזה או אחר שבולט עם צמיגי טויו בגלל תכונה זאת או אחרת כי כנראה שצמיגים אחרים סופגים את הבעיה הזאת ולכן אתה לא מרגיש אותה.

לא מדוייק, דן שדווח שהטויו שלו תקינים הוא על MK1 ופותח השרשור על MK2, אני מניח שייתכנו הבדלים אפילו מינוריים ככה שאי אפשר להגיד שזה אותו רכב.

פורסם

אני נתקלתי בבעיה דומה עם הרכב הקודם (206 XS).

רביעיית T1R חדשה והרכב משך טיפה (לא זוכר לאיזה כיוון).

כאשר הופכים בין הצמיגים המשיכה מחליפה כיוון בהתאם.

ביקור במכון פרונט הראה שמבחינתם הכל תקין והבעיה היא ככל הנראה מהצמיגים.

לאחר המון משחקים וכיוונים נמצא כיול שבו המשיכה כמעט ולא מורגשת.

פורסם

אני חייב "להדחף" ולומר שגם לי היה את אותו המקרה.

אמנם לא עם צמיגי טויו אבל עם KUMHO על יאריס טי ספורט לפני כמה שנים.

בדיוק.. אבל בדיוק אותו הדבר... כולם אמרו "בולמים, מתלים, כיוון פרונט, משיכה ימינה משיכה שמאלה"..

הפתרון... מעניין מאוד... היה 4 צמיגים POTENZA חדשים.

ודרך אגב .. למי שלא הבין.

הכוונה העדינה של "לחפש את החברים מתחת לרצפה", היתה לזה שברגע שבן אדם כותב כאן כדי לעזור, רוב האנשים (לא כולם אבל רובם) רק ינסו להראות עד כמה שהם חכמים, וכמה ש"ההוא" אידיוט ולא יודע על מה הוא מדבר.. לזה התכוון המשורר!

יום טוב!

פורסם
1. לא מבין את הביטוי, "אוהבים לחפש את החברים מתחת לרצפה" אפשר תרגום? - תרגום לא רע נתן חבר אחר פה. :-)

2. לא הבהרת שמדובר על רנו אחרת ועל רכב אחר, עכשיו זה מובן. סורי שלא הייתי ברור קודם.

3. הצמיגים האלה נמכרים במאות אלפי סטים ברחבי העולם ולא שמעתי על תופעה כמו שאתה מציין. יכול להיות שמשהוא לא תקין ברכב שלך ויכול להיות שהסט הספציפי לא תקין (או אחד מהצמיגים בסט) אבל לא שום דבר מעבר לזה. - אל תגיד לי שאתה גם מאלו שתמיד אומרים" אבל לכולם יש, אז זה בטוח טוב", אתה יודע לאן זה מוביל.

שוב אני אחזור, מקצוענים ממני בדקו את הרכב מכל כיוון אפשרי, אין שום בעיה ברכב. המקרים האלו קורים ולא רק לי.

לא מתכוון להמשיך להתנצח ולהצטדק כאן, המטרה שלי הייתה כמו תמיד לשתף מידע למען שאר החברים פה ותו לא.

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם

זה שאתה משתף מידע זה באמת טוב, ותודה רבה, אבל אולי המידע שגוי?....

אף אחד כאן לא יודע לאיזה בעלי מקצוע פנית, ומי בדיוק בדק את הרכב וקבע שהבעיה בצמיגים.

צריך לבדוק לעומק את הבעיה, לא יתכן שהצמיגים גורמים לבעיה הזו.

ומה שנשמע לי הכי הגיוני בשרשור הזה, תגובה של ToMeR:

"מצד שני הרכב שלך כנראה לא חדש, וסביר להניח שיש לו בלאי כזה או אחר שבולט עם צמיגי טויו בגלל תכונה זאת או אחרת כי כנראה שצמיגים אחרים סופגים את הבעיה הזאת ולכן אתה לא מרגיש אותה."

פורסם

1. ההסבר של "לחפש את החברים מתחת לבלטה" מאוד מעניין. המצאתם את זה שניכם בזה הרגע או שזה של חז"ל?

כי אני חייב לציין שאתם שניכם נשמעים לי כמו כאלה שמקלפים את הגויאבה מהצד הלא נכון(אם אתם מבינים על מה אני מדבר) לא שאני מבין, הרגע המצאתי את השטות הזאת!

2. תסביר לי בבקשה ברמה הפיזית וברמה הפיזיקלית (וגם אולי הכימית)מה יכול לגרום לצמיג למשוך את האוטו לכיוון מסוים? אחיזת יתר? משקל שונה? מה?

3. שמע, אף אחד לא מתנצח איתך ואתה לא חייב לאף אחד הסברים אבל בא ננתח בצורה רצינית את מה שאתה אומר ונסיק מסקנות, סבבה?

רכשת 4 צמיגים מתוצרת X והרכב התחיל למשוך ימינה.

בדקת הכל, עשית הכל, כמו שכתוב בספר וזה לא השתנה.

החלפת ל 4 צמיגים מתוצרת אחרת (נקרא לה Y)והבעיה נפתרה.

עד פה כולנו, אלה מעל הבלטה ואלא מתחת לבלטה כולם מסכימים, נכון?

אחלה, אז נתקדם!

נגיע לשלב הסקת המסקנות והאפשרויות הן כאלה:

1. משהוא לא תקין ברכב שלך.

2. אחד מארבעת הצמיגים שרכשת (או אפילו ארבעתם) בעלי איזה שהוא פגם.

3. חברת X מייצרת חרה צמיגים!

עכשיו בבקשה תגיד לי אתה, איזה מהאופציות האלה נראית לך הנכונה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
זה שאתה משתף מידע זה באמת טוב, ותודה רבה, אבל אולי המידע שגוי?....

אף אחד כאן לא יודע לאיזה בעלי מקצוע פנית, ומי בדיוק בדק את הרכב וקבע שהבעיה בצמיגים.

צריך לבדוק לעומק את הבעיה, לא יתכן שהצמיגים גורמים לבעיה הזו.

ומה שנשמע לי הכי הגיוני בשרשור הזה, תגובה של ToMeR:

"מצד שני הרכב שלך כנראה לא חדש, וסביר להניח שיש לו בלאי כזה או אחר שבולט עם צמיגי טויו בגלל תכונה זאת או אחרת כי כנראה שצמיגים אחרים סופגים את הבעיה הזאת ולכן אתה לא מרגיש אותה."

לא יתכן שהצמיגים גורמים לבעיה כזו?

לפי מה שהבנתי:

1) כשמחליפים בין צמיג ימין לשמאל, כיוון המשיכה משתנה = מכאן נובע --> צמיגים לקויים, שאם לא כן, הכיוון לא היה משתנה

2) כשחזרו הצמיגים המקוריים, המשיכה "נעלמה" = מכאן נובע --> צמיגים לקויים, שאם לא כן, לא היו "נעלמות" המשיכות

לכן = מכאן נובע = -->!

שהצמיגים פשוט קקה בלבן.

ולא צריך להפנות את הבנאדם לפרוקטולוג בשביל שיבדוק את החרא הזה.

מספיק להריח את האצבע!

פורסם

ממה שאני הבנתי מהשרשור הזה זה שלבעלי קליאו ספורט MK2, רנו לגונה ויאריס טי ספורט יש איזשהי סבירות שתהיה משיכה עם צמיגי טויו ו/או KUMHO (על פי נסיונם של כמה מהחברים פה). למי שזה מדבר אליו שיעשה עם זה מה שהוא רוצה ולמי שלא - הכותב לא ביקש עצות להחלפת הבולמים וכו'.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
1. ההסבר של "לחפש את החברים מתחת לבלטה" מאוד מעניין. המצאתם את זה שניכם בזה הרגע או שזה של חז"ל?

2. שמע, אף אחד לא מתנצח איתך ואתה לא חייב לאף אחד הסברים אבל בא ננתח בצורה רצינית את מה שאתה אומר ונסיק מסקנות, סבבה?

רכשת 4 צמיגים מתוצרת X והרכב התחיל למשוך ימינה.

בדקת הכל, עשית הכל, כמו שכתוב בספר וזה לא השתנה.

החלפת ל 4 צמיגים מתוצרת אחרת (נקרא לה Y)והבעיה נפתרה.

עד פה כולנו, אלה מעל הבלטה ואלא מתחת לבלטה כולם מסכימים, נכון?

אחלה, אז נתקדם!

נגיע לשלב הסקת המסקנות והאפשרויות הן כאלה:

1. משהוא לא תקין ברכב שלך.

2. אחד מארבעת הצמיגים שרכשת (או אפילו ארבעתם) בעלי איזה שהוא פגם.

3. חברת X מייצרת חרה צמיגים!

עכשיו בבקשה תגיד לי אתה, איזה מהאופציות האלה נראית לך הנכונה.

תגיד לי אתה.... מה נראה לך?

או 2 או 3 או 2+3.

אם רכב נוסע ישר על צמיגי X, הלך ושם רביעיה חדשה של צמיגי Y, שמשכו ימינה, לאחר מכן החליף לX והמשיכה נעלמה.

מה נראה לך?

לא הבנתי את השאלה.

מכאן נובע. !!!!!! :)

פורסם

ולא יכול להיות למשל אופציה ראשונה כאשר אחד הבולמים עשה את שלו? אתה יודע בולם דפוק זה לא דבר שכל בעל מקצוע יודע לבדוק ואני בספק אם קיים בארץ מקום שיכול לבדוק בולם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני שוב אומר, לא הייתי נכנס לכאן וכותב את הדברים לו היה חשד כלשהוא שישנה בעיה ברכב, הוא נבדק לעומק על ידי מקצוענים, שלעומת היבואן, עליהם אני סומך לחלוטין.

דבר שני, מאחר ואני לא המקרה היחיד ושמעתי על סיפורים כאלו עם רכבים של ב.מ.וו ומרצדס בפעם הקודמת שזה קרה לי, אני לא אבחר באף אחת מה"אופציות" של בגירה. התרחיש הזה אפשרי עם צמיגים מהסוג הזה (גם עם ברידג'סטון אגב), אבל לא מחייב.

פורסם
ולא יכול להיות למשל אופציה ראשונה כאשר אחד הבולמים עשה את שלו? אתה יודע בולם דפוק זה לא דבר שכל בעל מקצוע יודע לבדוק ואני בספק אם קיים בארץ מקום שיכול לבדוק בולם.

תגיד לי בנאדם, אתה קורא את מה שכתבתי? או שאתה יושב בקטע של להיות זקנה קנטרנית באיזה גן ציבורי?

"אם מחליפים בין צמיג קדמי שמאל לימין, המשיכה הופכת שמאלה". קפיש ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...