Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך לנהוג נכון בגיר רגיל ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אירופאים נתקעו עם ידני בגלל קמצנות נטו.

אהאה, צודק לגמרי, בגלל קמצנות, הקמצנים הטמבלים האלה מעדיפים רכב קטן וזריז מאשר לנד-סקלייד ענק ובזבזני, פשוט פראיירים !

איציק, הייתי תומך בך בכיף אבל אנחנו לא גרים בדרום קוריאה וגם ה"מוכשרים" צריכים להתנייד איכשהו.

אני בעד הגבלת סוג הרכב בהתאם לצורך הנהג, לדוגמא פקאצה תיסע לקניון ברכב מיני ולא בג'יפ.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אהאה, צודק לגמרי, בגלל קמצנות, הקמצנים הטמבלים האלה מעדיפים רכב קטן וזריז מאשר לנד-סקלייד ענק ובזבזני, פשוט פראיירים !

איציק, הייתי תומך בך בכיף אבל אנחנו לא גרים בדרום קוריאה וגם ה"מוכשרים" צריכים להתנייד איכשהו.

אני בעד הגבלת סוג הרכב בהתאם לצורך הנהג, לדוגמא פקאצה תיסע לקניון ברכב מיני ולא בג'יפ.

גם יפנים טמבלים? בפעם האחרונה שבדקתי יפנים רוכשים מכוניות קטנות עם גיר אוטומט. כנראה לא כולם אוהבים את טקס הקלאץ' בפקקים של טוקיו.

• תוכן חדש...