Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יאללה, צלמו תמונות גדולות ואיכותיות יותר ושלחו ל ampguts.

אני בטוח שהוא גם לא יתנגד לתמונות קרביים של קליפורניה בום, קונקורד או ילו-פוינט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפיוניר הזה נראה כמעט כמו שני שרוודים מחוברים יחדיו :-D

ויש לי גם את האח הגדול של השרווד הזה - ה4 ערוצים... (אני יכול לבנות מערכת 3WAY בשקל ועשרים על הגברת שרווד :lol:)

האלפיין כבר יותר מזכיר את סגנון הבניה של הסוני באמת ואת האלפיין הקטן הזה הייתי מוכן לנסות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא מבין, אני עובר על כל השרשור הזה, מחפש מגברים של גברים

ומה אני מוצא :D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

נסיכים :sissies:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

פעם ראשונה בהיסטוריה שגברים רבים למי יש יותר קטן :roflmao:

אם כבר חיסכון בדרייברים - במדריכים למשתמש של סדרת הלגטיה מוזכר שילוב אפשרי של L8+L4 (כמובן בהתקנה סופר מיקצועית) שחוסך גם טוויטרים וגם סאב :wink:

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

אני חושב שזה נאמר בהנחה שהאל4 מותקן בקורה, אצלינו לא לכל אחד יש פיק-אפ f250 חונה בחנייה:)

אין כזה דבר תחליף לסאב, 15, זוג, כיף:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

המממ מעניין להגביר F250 עם אלפיין MRV 25*4, סוני XM, פיוניר ישן ושרוודים :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

אתה לא רציני.

אתה זוכר את האודיסון הפיצפון שהיה לי. (ואחרי זה אצל איתמר.) ועכשיו אצל משהוא אחר.

זה שאתה מעלים בכף היד.

והיה כל כך חזק שנתן כ15W RMS X2 ב 4 אום. וכ22W RMS ב 2 אום.

תמונה 24.JPG

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לא זכור לי עד היום שמישהו גם אהב את התוצאה של המגברון הזה :shock:

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...