Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

+1

250.2 נותן אחלה תמורה למחיר שלו, ולפי החשד שלי כל המגברים של החברה הזו עושים זאת.

מתחדשת*

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן כן, אני יכול לאשר את זה כי יש לי גם מהKX וגם מהZX

במעבר מהKX600.4 לZX650.4 היה לי הבדל מורגש מאוד.

הZX סדרה נקיה יותר מבחינת הסאונד מה גם שזו סדרה חזקה מאוד -

ה150.2 בתעודת לידה מוציא 208 וואט ב4 אוהם... הוא אמור להיות 60*2 - הוא הרבה מעבר לזה.

ה650.4 בתעודת לידה מוציא 742 וואט - וזה אומר שבמקום לתת 125*4 ב4 אוהם הוא מוציא יותר לכוון ה185... לא פלא שהוא זללן.

תחשבו איזה כוח יש ל850.4 :shock:

אפרופו - הZX בשעתיים הקרובות הולך להיות כבר מחוץ לרכב :-)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני רק אעדכן אתכם לגבי הסוני.

אחד לאחד, קרה מה שחשבתי.

הסוני מוציא מהL1 דבש טהור. בכלל לא הייתי בטוח כשהפעלתי אותו שהטוויטרים עובדים בכלל עד שבדקתי כל צד בנפרד ועד שניקתי את הסוני מהRCA שלו בשביל להווכח שהם אכן עובדים.

הם נשמעים כמו הL4 באיזשהוא מקום.

ירד כמעט כל הHISS מהסאונד והם פחות פתוחים ואווריריים כמו שהם היו מקודם אבל הם מדוייקים יותר, מתוקים יותר וגם נשמעים גבוה יותר ממקודם.

אני הולך לבדוק את המערכת היום עם כל מיני טרקים בשביל לעמוד באופן מדוייק את השינוי - מה אני כן אוהב בזה ומה אני לא אוהב בזה.

הבדל שמיע עצום ולמען האמת אני לא יודע אם זה הסאונד הנכון לרכיבים האלה כלומר לL1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא פעם הסברתי לך על נושא רצפת הרעש של מגברים, מתברר שהסוני מגבר "קצת" יותר איכותי מהקיקרים, במיוחד בשביל ה L1.

למה הכוונה שלך במשפט האחרון שלך?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אליקו אל תשאל :shock:

מותו של נסיך!

מתברר שהסוני נכנס לי לפרוטקט והוא בכלל לא העביר סאונד לטוויטרים, נאלצתי להחליף אותו היום לשרווד ונתפס לי הגב בדרך :-D:?

לשרווד יש רצפת רעש אכן נמוכה מאוד אבל המערכת נשמעת סוף - העליתי את נקודות החיתוך ל9000 והסאוונד משהו פשוט מטורף אפילו עם השרווד על הטוויטרים.

אני מתכוון לשלוח את הסוני לבדיקה כי אני רוצה אותו בחזרה לכשרות.

אני לא יודע מתי זה קרה אבל כנראה שמשהו שם הלך ויש לי הרגשה שלא שמתי לב לזה אבל זה קרה כבר במערכת הפרטית.

שמתי לב היום שנורת הפרוטקשן שלו נדלקה.

לא נורא - אני אחזיר אותו לכשרות.

הדבש ששמעתי היה הL4 מתברר - עכשיו כוונתי את המערכת ככה שהם ינגנו יותר והטוויטרים משלימים את החסר וזה באמת נשמע סוף.

Pioneer TS-X150

פורסם

אז בעצם אמרת דבש על הסאונד של הטוויטר, כאשר הטוויטר לא עבד :)

זה אומר משהו על ה L4

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

חרושת שמועות בחצר המלוכה!

רק לא לשכוח לתקוע מזוזה במשקוף בכל התהליך הזה של הכשרות...

מתחדשת*

פורסם

אל תדאג ראיתי רובוטריקים שתיים לא מזמן - אני יודע מה צריך לעשות בשביל להחיות את המגברון הקטן הזה :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

אוואה!

אם ראית רובוטריקים אז אני שקט.

רק שלא יעשה לך טרספורמציה ויגרום לסמטוחה בקרבורציה, יפיל את הפלגים לרדיאטור...

:lol:

מתחדשת*

פורסם

כבר פעם רביעית או חמישית שאנשים עם L4 יש להם בעיה בטוויטר ולא שמים לב לזה בכלל

האם יתכן והמערכת המושלמת זה L64 ? :)

פורסם

גורל, לא בכל הפעמים הייתה בעיה בטוויטר. בחלק מהפעמים הטוויטרים כובו מראש ובמבחן [העוור] תוצאת השמע אנשים לא רק שלא שמו לב לזה, אלא לפעמים נתנו הערות על מיקום וזווית הטוויטרים..:wink: אין ספק שהL4 הוא מידריינג' קסום ומוצלח במיוחד.

srool, אז מה השלב הבא בפיתוח? L6/7PRO-רמקול פול ריינג'? :-D יחסוך הרבה כאבי ראש..

פורסם

לפי מה שאני הבנתי הבא בסדרת הפרו הוא ה L3.

אבל אם כבר, אצל דני אפשר לשמוע סט 2 חלקים שקורא תיגר על המיד ברכב :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

נראה לי שהl1pro מזה מיותר כשיש מיד ריינג כמו l3 או l4.

אני בהתלבטות על הטוויטר הזה ונראה לי שהוא באמת מיותר.

קצת לא קשור אליכם אבל לא הייתי פה הרבה זמן.

• תוכן חדש...