Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
156 עם מנוע JTS מ2003 והלאה מומלץ לבדוק ב7 עיניים. מכוניות מתוחזקות כמו שצריך (החלפה תדירה של שמנים איכותיים וטיפול מונע במע' ההזרקה הרגישה לדלק הישראלי כם תוספים מתאימים) יהיו מצוינות. אם לא תוחזקה כמו שצריך עלולה להיות בעייתית ביותר.

איך ניתן לבדוק את זה? רק ע"פ דברי המוכר?

לא ראיתי ברשימה שלך את ה147 שגם יכולה להיות אופציה מעניינת.

העיצוב של הפרצוף שלה לא מדבר אלי... :-(

לפי השמועות המסתובבות בתוך מספר חודשים ספורים אמורים לנחות כאן בארץ בעזרת השם האיטלקים והיבואן מיטו עם 120 כ"ס שתתומחר נמוך יותר מהנוכחית ופיאט בראבו, עם אותו מנוע שתתומחר עד בפחות מהמיטו. שתיהן אמנם יעלו יותר מ100K אבל לא בהרבה לפי ההערכות וההגיון בהשוואה למיטו החזקה שעולה כ146K.

שזה אומר 46K יותר ממה שאני מוכן להוציא. וגם (פרמטר מאוד חשוב) - ירידת הערך שלהן תהיה אסטרונומית -> עלות אחזקה כוללת גבוהה -> מבטל השווי של המהלך.

אין לי שום קשר עם המודעה הנ"ל, אני לא מכיר את המשתמש ולא את האוטו - אבל לא יכולתי להמנע מלחוש את צירוף המקרים ...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=276652

לפי הכתוב, נראת שמורה. אישית הייתי הולך לבדוק.

ראיתי את המודעה ביד2... אבל יד3 + רכב עם פגיעה (ולו הקלה ביותר) ב (קצה) שלדה => רק לי זה נשמע כמו חתונה קטולית מינימום? מה שכן, לכל סיר יש את המכסה שלו. ואני כנראה אקפוץ לבדוק אותה (מיד אחרי שאני אברר את רמת מחירי הביטוח של האלפא (כבר הייתי פעם בסרט דומה עם סאאב 9000 (לפני כ 7 שנים), אז כמעט רכשתי רכב, וכאשר התחלתי לברר את עלויות הביטוח חשכו עיני ונאלצתי לבטל את כל הסיפור). במחיר הנכון אפשר לעשות גם חתונה קטולית. :oops:

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם
ד"ר, כאן בדיוק הטעות שלך.

הקצין רכב לא מכניס את ראשו למיטה זו בכלל. גם כשדורשים ממנו. :evil:

כל עוד זה נוסע (איכשהו) - אתה לא מעניין אף אחד. דיווח על שריטה לקצין הרכב? - הוא יצחק לך בפרצוף! ירשום לך "תאונה" ולא יתקן. יש לנו המון רכבים בחברה (סה"כ כ 700 רכבים) וכמות נכבדת מהם עם פגיעות ומעיכות לא מהעולם הזה :shock:. נראה לך שזה אכפת לקצין הרכב? או למשתמש ברכב? מבחינת שניהם - כל עוד זה נוסע - דיינו. :roll:

חבל שיש קציני רכב שלא מבינים שאיך שרכבי החברה נראים משליך במידה מסויימת על התדמית של החברה.

באותו נושא, שמתי לב שהמכוניות של אלביט תמיד נראות מדוגמות למשעי.

לעניין עצמו, הייתי מוסיף את האימפרזה 2.0 ליטר ידנית (נקראת בחלק מהשנים GX ובחלק מהשנים 2.0R). לרכב יש 160 כ"ס ויחד עם תיבה ידנית הביצועים אמורים להיות טובים וצריכת הדלק הגיונית. יש גם כאלו במרכב סטיישן (ספורטוואגן בסוברואית) וזה בכלל יכול לענות על דרישותיך.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

יש גם כאלו במרכב סטיישן (ספורטוואגן בסוברואית) וזה בכלל יכול לענות על דרישותיך.

עד כמה שידוע לי אין כאלה בסטיישן, אלא רק בסדאן. ורובם אצל מורי נהיגה.

מה גם שהיתה לי פעם סובארו כזו (במשך שנתיים וחצי כמעט), אמנם 1.6 אוטומט, ואני לא יכול להגיד שאני מתלהב מהשימושיות שלה (בגאז' קטן ולא נוח במיוחד, ומושבים אחוריים לא מתקפלים. + עוד כמה שטויות).

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם
איך ניתן לבדוק את זה? רק ע"פ דברי המוכר?

ראיתי את המודעה ביד2... אבל יד3 + רכב עם פגיעה (ולו הקלה ביותר) ב (קצה) שלדה => רק לי זה נשמע כמו חתונה קטולית מינימום? מה שכן, לכל סיר יש את המכסה שלו. ואני כנראה אקפוץ לבדוק אותה (מיד אחרי שאני אברר את רמת מחירי הביטוח של האלפא (כבר הייתי פעם בסרט דומה עם סאאב 9000 (לפני כ 7 שנים), אז כמעט רכשתי רכב, וכאשר התחלתי לברר את עלויות הביטוח חשכו עיני ונאלצתי לבטל את כל הסיפור). במחיר הנכון אפשר לעשות גם חתונה קטולית. :oops:

טל.

לעניין הבדיקה, שילוב של דברי הבעלים (והתרשמותך ממנו) עם היסטורית טיפולים מתועדת ובדיקה במוסך בהחלט יכולים לתת תשובה.

לעניין השילדה. תחת הנחת יסוד שהפגיעה לא פוגעת בטיחותית או דינאמית אפשר להסתכל על זה דווקא כהזדמנות להורדה משמעותית של המחיר על רכב שפרט שמתפקד באופן זהה לאחיו שלא עבר תאונה. זה רק עניין של מחסום פסיכולוגי. לגבי יתר הפרטים ברכב הספציפי אין לי מושג, לא מכיר אותו.

מחירי הביטוח יפתיעו אותך לטובה. מאחר ואלפא איננה מכונית גניבה במיוחד הם לא ממש גבוהים. על ה147 שלי אני משלם פחות מ3000.

יש לנו במועדון סוכן שמבטח כמות נכבדת של אלפות, כולל שתיים שלי. אם תרצה שלח לי הודעה פרטית ואתן לך את מספרו.

בכל מקרה אתה מוזמן לשוטט באתר מועדון אלפא ולדלות יותר פרטים www.iaroc.org.il

לעניין הסובארו, נהגתי ברכב שהומלץ (שני ליטר ידנית סטיישן). רכב חביב מאוד. יציב וספורטיבי אבל נותן תחושה די זולה בתא הנוסעים. אופציה נוספת אם כי נדירה יותר היא B4 ידנית אשר קיימת במספרים די זעומים.

פורסם
חבל שיש קציני רכב שלא מבינים שאיך שרכבי החברה נראים משליך במידה מסויימת על התדמית של החברה.

באותו נושא, שמתי לב שהמכוניות של אלביט תמיד נראות מדוגמות למשעי.

זה כי הרכבים של אלביט שייכים לה, ולא בליסינג.

פורסם
זה כי הרכבים של אלביט שייכים לה, ולא בליסינג.

כנראה שפה קבור הכלב

:-)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
כנראה שפה קבור הכלב

:-)

בהחלט,

הגישה של "מה אכפת לי זה לא שלי" שאופפת מן הסתם 70% מכלי הרכב החדשים הנמכרים במדינה דרך חברות ליסינג מקישה באופן ישיר על רמת האחזקה והתחזוקה. הן ברמת הנהג שלא אכפת לו (מודגם יפה בבדיחה השחוקה על מה הוא רכב השטח הטוב ביותר?), דרך קציני הרכב שלא ממש מעניין אותם דרך חברת הליסינג שכל מה שאכפת לה הוא שהרכב ישרוד את תקופת הליסינג עם מינימום הוצאות לפני שימכר בשוק הפרטי (מתורגם יפה באיכות האחזקה והטיפולים שהרכבים מקבלים ברוב החברות).

מי שאוכל אותה מזה זה המסכן שקונה את הרכב מחברת הליסינג.

• תוכן חדש...